HUAWEI FreeBuds 5: Ήρθαν τα κομψά open-fit ακουστικά TWS με εκπληκτική ποιότητα ήχου και τιμή

Η HUAWEI παρουσιάζει τα ολοκαίνουργια open-fit True Wireless Stereo (TWS) ακουστικά, HUAWEI FreeBuds 5 με το πανέμορφο σχήμα σε μορφή σταγόνας Οι μοναδικές καμπύλες των FreeBuds 5, η άνεση στην εφαρμογή, ο end-to-end ήχος Υψηλής Ανάλυσης, η μεγάλη διάρκεια της μπαταρίας και η έξυπνη ακύρωση θορύβου, τα καθιστούν τον τέλειο σύντροφο της καθημερινότητας, ιδίως για νέους αλλά και απαιτητικούς λάτρεις της τεχνολογίας, που αναζητούν εύχρηστα προϊόντα με υψηλές επιδόσεις.

Καμπύλες άνεσης και αισθητικής

Τα HUAWEI FreeBuds 5 είναι σχεδιασμένα να είναι άνετα και πανέμορφα. Το φουτουριστικό σχήμα σταγόνας, είναι αποτέλεσμα δεκάδων χιλιάδων προσομοιώσεων και βελτιστοποιήσεων στα εργαστήρια της Huawei, για να διασφαλίσουν ότι οι διπλές καμπύλες ταιριάζουν σε κάθε αυτί. Το σχήμα σταγόνας εφάπτεται με τα αυτιά καλύτερα, μειώνοντας την καταπόνηση και ο χρήστης απολαμβάνει πραγματικά την ακουστική εμπειρία. Ο σχεδιασμός σε σχήμα τόξου, διασφαλίζει ότι η πίεση κατανέμεται ομοιόμορφα όταν αγγίζετε το ακουστικό, έτσι ώστε οι αλληλεπιδράσεις να είναι εύχρηστες και αβίαστες.

Τα HUAWEI FreeBuds 5 διαθέτουν επίσης ισχυρή ηχητική απόδοση, χάρη στο καινοτόμο ξεχωριστό ηχείο, τη μονάδα μπαταρίας και την αρχιτεκτονική της πλακέτας κυκλώματος ελέγχου. Δεδομένου ότι κάθε εξάρτημα λειτουργεί ανεξάρτητα το ένα από το άλλο, η ταχύτητα φόρτισης και η απόδοση ήχου, είναι υψηλών ποιοτικών επιπέδων.

Τα HUAWEI FreeBuds 5 διατίθενται σε τρία ζωντανά και μοντέρνα χρώματα: Ceramic White, Silver Frost και Coral Orange. Η θήκη φόρτισης εντυπωσιάζει με την κομψή, εκπληκτική ματ λάμψη της και την άνεση στην αφή, το άνοιγμα και το κλείσιμο.

huawei-freebuds-5-launch-1.jpg

Εντυπωσιακή ακουστική εμπειρία με ήχο υψηλής ανάλυσης

Τα ηχεία είναι αυτά που κάνουν τα HUAWEI FreeBuds 5 να εντυπωσιάζουν, με έναν ultra magnet δυναμικό οδηγό, εξοπλισμένο με τεχνολογία turbo bass. Οι χαμηλές συχνότητες θα σας εκπλήξουν, με τα ισχυρά μπάσα να πέφτουν έως και 16 Hz. Η απόκριση συχνότητας είναι 50% υψηλότερη από τα αντίστοιχα ακουστικά της προηγούμενης γενιάς, χάρη στους μαγνήτες διπλού κυκλώματος. Το τριπλό προσαρμόσιμο EQ, βελτιστοποιεί την ποιότητα ήχου σε πραγματικό χρόνο από 100 Hz έως 2000 Hz, εξαλείφοντας τις αποκλίσεις που προκαλούνται από το σχήμα του ακουστικού πόρου, την εφαρμογή στο αυτί και το επίπεδο έντασης και παρέχει, μία εξατομικευμένη εμπειρία ακρόασης, γεμάτη πάθος.

Τα HUAWEI FreeBuds 5 υποστηρίζουν τις κωδικοποιήσεις L2HC και LDAC™ και έχουν πιστοποιήσεις HWA και Hi-Res Audio Wireless. Ο ρυθμός μετάδοσης ήχου στα ακουστικά είναι απίστευτα γρήγορος, φτάνοντας έως και 990 kbps, ενώ υποστηρίζουν ήχος HD 96 kHz / 24 bit, για καθαρό ηχητικό αποτέλεσμα, υψηλής πιστότητας.

Open-fit ANC για βελτιωμένη άνεση

Τα HUAWEI FreeBuds 5 υποστηρίζουν υβριδική ακύρωση θορύβου τριών μικροφώνων που προσαρμόζεται στο σχήμα του αυτιού. Με το έξυπνο δυναμικό ANC, τα ακουστικά είναι σε θέση να αναγνωρίζουν τον θόρυβο του περιβάλλοντος και να προσαρμόζουν τη λειτουργία ακύρωσης θορύβου σε πραγματικό χρόνο.

Η συστοιχία τριών μικροφώνων των ακουστικών λειτουργεί σε συνδυασμό με έναν αλγόριθμο αλγόριθμο βαθιού νευρωνικού δικτύου (DNN) για την ακύρωση του θορύβου κατά τη διάρκεια κλήσεων, έτσι ώστε να ακούγεστε δυνατά και καθαρά, είτε βρίσκεστε στο μετρό, είτε κάθεστε σε ένα πολυσύχναστο καφέ, είτε περπατάτε σε έναν κεντρικό δρόμο.

Επίσης, τα HUAWEI FreeBuds 5 διαθέτουν εξατομικευμένο pop-up παράθυρο, widgets υπηρεσιών ήχου, κέντρο σύνδεσης ήχου και μια σειρά από απρόσκοπτες, έξυπνες αλληλεπιδράσεις που υποστηρίζονται από την εφαρμογή EMUI13 και AI Life.

huawei-freebuds-5-launch.jpg

Βελτιωμένη διάρκεια ζωής μπαταρίας και γρήγορη φόρτιση

Τα ακουστικά μπορούν να χρησιμοποιηθούν για 30 ολόκληρες ώρες με πλήρη φόρτιση, ενώ με μια γρήγορη φόρτιση 5 λεπτών μπορούν να υποστηρίξουν έως και 2 ώρες ακρόασης. Ο ρυθμός φόρτισης τους είναι κατά 200% ταχύτερος από την προηγούμενη γενιά.

Συμβατότητα με τη συσκευή σας

Τα HUAWEI FreeBuds 5 μπορούν να συνδεθούν σε οποιοδήποτε smartphone iOS ή Android εύκολα επιτρέποντας στους χρήστες να βιώσουν την εξαιρετική ποιότητα ήχου σε οποιαδήποτε συσκευή χρησιμοποιεί Bluetooth, ανεξάρτητα από το σύστημα που υποστηρίζει.

Επιλέξτε τον πιο βολικό τρόπο σύζευξης της συσκευής σας με τα HUAWEI FreeBuds 5 και βυθιστείτε στον κόσμο της αγαπημένης σας μουσικής! Αν ψάχνετε για εξατομικευμένα στοιχεία ελέγχου, δοκιμάστε την εφαρμογή AI Life. Εάν είστε χρήστης Android, μπορείτε εύκολα και με ασφάλεια να εγκαταστήσετε την εφαρμογή από το Huawei AppGallery. Οι χρήστες iOS μπορούν να επωφεληθούν των έξυπνων λειτουργιών, απλά χρησιμοποιώντας όλες τις κύριες λειτουργίες των Huawei FreeBuds 5, οι οποίες είναι διαθέσιμες μέσω απευθείας σύζευξης της συσκευής με ένα smartphone iOS.

Τα HUAWEI FreeBuds 5 είναι διαθέσιμα στην ελληνική αγορά μέσα από το δίκτυο επίσημων συνεργατών της Huawei από τις 24 Απριλίου, με προτεινόμενη τιμή λιανικής €159.

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τα προϊόντα μπορείτε να επισκεφθείτε την ιστοσελίδα της Huawei ή τα παρακάτω links:

Facebook: HuaweimobileGR

Instagram: huaweimobilegr

Huawei Community

Loading