HUAWEI FreeBuds Pro 2: Όταν η υψηλή τεχνολογία ήχου συναντά τον premium σχεδιασμό

Η απήχηση που γνωρίζουν τα TWS ακουστικά της HUAWEI χρόνο με τον χρόνο αποτελεί την καλύτερη απόδειξη πως η εταιρεία έχει την απαραίτητη τεχνογνωσία για να πρωταγωνιστεί και σε αυτήν την κατηγορία, προσφέροντας κάθε χρόνο στους χρήστες εξαιρετικές λύσεις σε πολύ καλές τιμές.

Η τελευταία δημιουργία της εταιρείας είναι τα FreeBuds Pro 2, η εξέλιξη του κορυφαίου μοντέλου της που διατίθεται ήδη στην ελληνική αγορά και έχει ήδη κερδίσει το κοινό χάριν στην πανέμορφη εμφάνιση του και την μοναδική εμπειρία ακρόασης που προσφέρει. Ενισχυμένα με τις κορυφαίες τεχνολογίες ήχου και εξοπλισμένα με hardware που συναντάμε συνήθως στα ακουστικά υψηλής τεχνολογίας, τα HUAWEI FreeBuds Pro 2 θέτουν νέους κανόνες στην κατηγορία των ασύρματων ακουστικών.

huawei-freebuds-pro-2-adv.jpg

Τεχνολογική Υπεροχή

Τα HUAWEI FreeBuds Pro 2 χρησιμοποιούν επίπεδο διάφραγμα UHF και το πρώτο στον κόσμο quad-magnet dynamic, με το πρώτο να βοηθά στην απόδοση πεντακάθαρου ήχου στις υψηλές συχνότητες και το δεύτερο να ευθύνεται για τα πιο βαθιά και δυνατά μπάσα που έχεις ακούσει ποτέ σε TWS ακουστικά. Καλύπτουν το ηχητικό φάσμα από 14 Hz έως 48 kHz για να μην χάνεις την παραμικρή ηχητική λεπτομέρεια ακόμα και στις πιο υψηλές εντάσεις, καθώς είναι πιστοποιημένα στα πρωτόκολλα LDAC, Hi-Res Audio Wireless και HWA.

Ακόμα μία παγκόσμια πρωτιά είναι το σύστημα ήχου Hi-Res «Ultra-hearing Dual Driver» που συντονίζει άψογα τα δύο drivers των ακουστικών, ενώ η τεχνολογία «Triple Adaptive EQ» προσαρμόζει τον ήχο για μια προσωποποιημένη ηχητική εμπειρία ανάλογα με την δομή του ακουστικού πόρου, την στάση του σώματος και το επίπεδο της έντασης. Να σημειωθεί, επίσης, ότι ο σχεδιασμός έχει πραγματοποιηθεί σε συνεργασία με την διακεκριμένη εταιρεία τεχνολογίας ήχου Devialet!

huawei-freebuds-pro-2-ellada-1.jpg

Ενεργή Ακύρωση Θορύβου σε άλλο επίπεδο

Πραγματική απόλαυση ήχου χωρίς σωστή απομόνωση από εξωτερικούς θορύβους δεν μπορεί να υπάρξει, γι’ αυτό η HUAWEI έδωσε την απαραίτητη προσοχή στην ανάπτυξη της τεχνολογίας ενεργής ακύρωσης θορύβου (ANC) των FreeBuds Pro 2, τόσο για την ακρόαση μουσικής, όσο και για την ομιλία.

Συγκεκριμένα, το νέο «Triple Mic ANC System» προσφέρει βελτίωση κατά 15% σε σύγκριση με τοπροηγούμενο μοντέλο και αυτήν την στιγμή είναι το κορυφαίο στην βιομηχανία ακουστικών. Στην εξίσωση μπαίνει και το «Intelligent Dynamic ANC» που αντιλαμβάνεται με ακρίβεια τον εξωτερικό περιβαλλοντικό θόρυβο για να επιλέξει την κατάλληλη λειτουργία ενεργής ακύρωσης θορύβου και μάλιστα εξαλείφει τους ήχους του κινητήρα των αεροπλάνων για μια απόλυτα ήσυχη πτήση.

Σε ό,τι αφορά τις κλήσεις, τα HUAWEI FreeBuds Pro 2 προσφέρουν απαράμιλλη καθαρότητα στον συνομιλητή με το σύστημα Pure Voice που αποκόπτει τους εξωτερικούς θορύβους με την βοήθεια των 4 μικροφώνων και του αποκλειστικού αλγόριθμου ακύρωσης θορύβου DNN που έχει αναπτύξει η εταιρεία. Αυτό σημαίνει πως όταν πραγματοποιείς κλήση ή βιντεοκλήση και μιλάς από τα ακουστικά σου, στα αυτιά του συνομιλητή σου φτάνει μόνο η δική σου φωνή. Αν πάλι βρίσκεται σε περιοχή με έντονο άνεμο, ο αντιανεμικός σχεδιασμός των ακουστικών μειώνει σε πολύ μεγάλο βαθμό τον θόρυβο χάριν και στην συνεισφορά ενός ακόμη αλγορίθμου ειδικά ανεπτυγμένου για αυτόν τον σκοπό.

huawei-freebuds-pro-2-2.jpg

Άνεση και Αυτονομία που απογειώνουν την εμπειρία χρήσης

Με τα HUAWEI FreeBuds Pro 2 όχι μόνο γλιτώνεις από την διαδικασία σύζευξης, αλλά απολαμβάνεις και την δυνατότητα να τα έχεις ταυτόχρονα συνδεδεμένα σε δύο συσκευές. Υποστηρίζουν άμεση και απρόσκοπτη σύζευξη με smartphones, tablets, υπολογιστές και ρολόγια (Android, iOS, Windows, HUAWEI) και οι εναλλαγές από την μία συσκευή στην άλλη γίνονται αυτόματα. Για παράδειγμα, μπορείς να έχεις συνδεδεμένα τα ακουστικά σου για να ακούς μουσική από τον υπολογιστή στο γραφείο σου και μόλις έρθει εισερχόμενη κλήση μπορείς να την αποδεχτείς και να συνδεθείς αυτόματα στο smartphone σου.

Ένα τόσο ποιοτικό και άνετο ζευγάρι ακουστικών δεν θα θέλεις να το βγάλεις από τα αυτιά σου, γι’ αυτό η αυτονομία είναι ένας πολύ σημαντικός παράγοντας. Η HUAWEI καταφέρνει και εδώ να κινηθεί σε πολύ υψηλό επίπεδο προσφέροντας έως και 4 ώρες συνεχόμενη αναπαραγωγή μουσικής με ενεργοποιημένο το ANC, ενώ η διακριτική θήκη φόρτισης αυξάνει αυτόν τον χρόνο έως και τις 18 ώρες. Αν δεν χρειάζεσαι το ANC, τα νούμερα αυτά ανεβαίνουν στις 6.5 και 30 ώρες αντίστοιχα!

huawei-freebuds-pro-2-ellada-2.jpg

Γιατί να τα αποκτήσεις

Εάν έφτασε η ώρα να αναβαθμίσεις τα ακουστικά σου και θέλεις μια συσκευή που να σου παρέχει όμορφο και διακριτικό σχεδιασμό, άνετη χρήση, κορυφαία εμπειρία ήχου και μεγάλη αυτονομία, τότε τα HUAWEI FreeBuds Pro 2 είναι μονόδρομος!

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τα προϊόντα μπορείς να επισκεφθείς την ιστοσελίδα της HUAWEI, καθώς και το Facebook, το Instagram και το Huawei Community.


Loading