Huawei Mate 20: Διέλυσε το AnTuTu benchmark χάριν στο νέο Kirin 980 SoC

Μοιάζει λίγο δύσκολο να το πιστέψουμε, ειδικά αυτή την εποχή, αλλά όπου υπάρχει καπνός υπάρχει συνήθως και φωτιά. Τις τελευταίες ώρες κυκλοφορεί η είδηση ότι πέρασε από το AnTuTu benchmark το Huawei Mate 20, παρά το γεγονός ότι η παρουσίαση του θα γίνει τον Οκτώβριο, και μάλιστα "χτύπησε" βαθμολογία 356918 (πρώτη φορά για smartphone) χάριν στον νέο επεξεργαστή HiSilicon Kirin 980 της εταιρείας.

Δεν αποκλείεται ότι έχουμε να κάνουμε με πρωτότυπο του Huawei Mate 20 που δοκιμάστηκε στο AnTuTu περισσότερο για να ελεγχθεί το νέο Kirin 980 SoC, για το οποίο επίσης δεν έχουμε κάτι επίσημο από τη Huawei. Όπως ήταν αναμενόμενο, όμως, προέκυψαν νέες πληροφορίες σχετικά με τον επεξεργαστή που ετοιμάζει η εταιρεία.

Λέγεται ότι το Kirin 980 SoC είναι κατασκευασμένο με την αρχιτεκτονική των 7nm της TSMC, περιλαμβάνει πυρήνες ARM Cortex-A75, αλλά και βελτιωμένο συνεπεξεργαστή για λειτουργίες Τεχνητής Νοημοσύνης (NPU). Αρκετά λογικά όλα αυτά, μένει να δούμε τις επίσημες ανακοινώσεις και φυσικά να μάθουμε όλες τις λεπτομέρειες, τουλάχιστον για το Kirin 980 SoC.

[via]

Loading