up_icon
Android HUAWEI Smartphones

Chic and All-Business: Η Huawei λανσάρει το HUAWEI Mate 20 lite

02 Οκτωβρίου 2018 Yannis Elpidis

Chic and All-Business: Η Huawei λανσάρει το HUAWEI Mate 20 lite

[Δ.Τ.]

Το Τμήμα Καταναλωτικών Συσκευών της Huawei παρουσιάζει το HUAWEI Mate 20 lite, τη νεότερη προσθήκη στη σειρά Mate της HUAWEI. Από το λανσάρισμά του, τον περασμένο Οκτώβριο, το HUAWEI Mate 10 αποτελεί μια εξαιρετικά δημοφιλή συσκευή για επαγγελματίες. Με στόχο να απολαύσουν περισσότεροι χρήστες τα εξαιρετικά χαρακτηριστικά της σειράς Mate, η Huawei σχεδίασε το κομψό HUAWEI Mate 20 lite, ιδανικό για νέους ανθρώπους με επιχειρηματικό μυαλό, που κάνουν τα πρώτα τους βήματα στην αγορά εργασίας. Οι Τέσσερις κάμερες AI μπορούν να τραβήξουν απρόσκοπτα πανέμορφες φωτογραφίες σε ένα αρκετά ευρύ φάσμα σεναρίων, ενώ η συσκευή είναι εξοπλισμένη με το νέο EMUI 8.2 για να προσφέρει μια σειρά από εξαιρετικά χαρακτηριστικά που εξυπηρετούν το χρήστη στη δουλειά, στα social media, στον ελεύθερο του χρόνο και σε πολλές άλλες ανάγκες του.

Μοναδική Εμπειρία Θέασης σε Κομψή Συσκευασία

Οι νέοι άνθρωποι που εισέρχονται στην αγορά εργασίας, τείνουν να έχουν πιο υψηλές απαιτήσεις από τα κινητά τους τηλέφωνα. Πέραν του ότι απαιτούν από τις συσκευές τους να καλύψουν τις καθημερινές τους ανάγκες, θέλουν να τους προσφέρουν περισσότερη αξία και το δικό τους μοντέρνο στυλ. Το HUAWEI Mate 20 lite αδιαμφισβήτητα καλύπτει τις απαιτήσεις σχεδίασης του κοινού του. Με αναλογία διαστάσεων 19:5:9, η νέα οθόνη FHD+ FullView 6,3 ιντσών μαζί με το λεπτό της σώμα, καθιστούν τη συσκευή το ιδανικό μέσο για τους χρήστες για να βυθιστούν σε μια μοναδική εμπειρία παιχνιδιού και βίντεο.

Δε χρειάζεται να ψάξει κάποιος πολύ για να αναγνωρίσει την ομορφιά της συμμετρίας, διότι τα συμμετρικά σχέδια είναι πανταχού παρόντα, εμφανίζονται φυσικά όμως μπορούν να βρεθούν και σε αντικείμενα δημιουργημένα από τον άνθρωπο. Οι άνθρωποι έλκονται φυσικά από συμμετρικά μοτίβα και σχέδια, ενώ παράλληλα η συμμετρία ενσωματώνει την αυθεντικότητα, την αρμονία, την ηρεμία και την ισορροπία. Το HUAWEI Mate 20 lite είναι διμερώς συμμετρικό, γεγονός που όχι μόνο καθιστά τη συσκευή ικανοποιητική στο κράτημα, αλλά επίσης προσδίδει μια οπτική τάξη στα άλλα αισθητικά στοιχεία της συσκευής. Επιπλέον, κάτω από την 2.5D γυάλινη πλάτη του, το HUAWEI Mate 20 lite διαθέτει μια ταινία με υφή, η οποία δημιουργεί ένα ευχάριστο 3D εφέ με αντιθέσεις σκιών και φωτός.

Απαθανατίζει κάθε τι εξαιρετικό με Τέσσερις Κάμερες AI

Οι νέοι άνθρωποι που εισέρχονται στην αγορά εργασίας για πρώτη φορά, μεγάλωσαν με την άνοδο του internet, και το να μοιράζονται εμπειρίες στα social media είναι κάτι που κάνουν ενστικτωδώς. Εξερευνούν και γνωρίζουν τον κόσμο μέσα από το διαδίκτυο και απολαμβάνουν ελεύθεροι τη σύνδεση και το διαμοιρασμό πληροφοριών με ανθρώπους από όλον τον κόσμο. Οι φωτογραφίες και τα video είναι τα πιο βολικά μέσα για να μοιράζονται οι άνθρωποι πληροφορίες για τον εαυτό τους και οι κάμερες διαδραματίζουν όλο και πιο σημαντικό ρόλο στη διευκόλυνση αυτής της διαδικασίας. Το HUAWEI Mate 20 lite είναι εξοπλισμένο με τέσσερις κάμερες AI, δύο στο μπροστινό μέρος και δύο στο πίσω, για μια πιο “έξυπνη” εμπειρία λήψης φωτογραφιών και βίντεο.

Για να δώσει στους χρήστες μια καλύτερη εμπειρία φωτογράφισης, η Huawei έχει τοποθετήσει στο HUAWEI Mate 20 lite δύο κύριες κάμερες, που περιλαμβάνουν αισθητήρες 24MP και 2MP. Οι κάμερες με ένα φακό στηρίζονται στο λογισμικό τους για την οπτικοποίηση του bokeh εφέ. Οι κάμερες με δύο φακούς, από την άλλη, χρησιμοποιούν τον πρωτεύον φακό για τη λήψη δεδομένων εικόνας και τον άλλο για τη λήψη δεδομένων βάθους. Συνδυάζοντας ψηφιακά τα δεδομένα, οι κάμερες με δύο φακούς μπορούν να τραβήξουν φωτογραφίες με αυθεντικά bokeh εφέ, όπως ακριβώς αυτά που χρησιμοποιούνται από επαγγελματίες φωτογράφους για να τονίσουν τα θέματα. Σε αντίθεση με τις περισσότερες συσκευές της αγοράς, οι οποίες υποστηρίζουν μόνο την αναγνώριση σκηνών στις πίσω κάμερές τους, το HUAWEI Mate 20 lite χρησιμοποιεί την Τεχνητή Νοημοσύνη για να επιτρέψει στις κύριες κάμερες να αναγνωρίζουν πάνω από 200 σενάρια σε οκτώ κατηγορίες, όπως τον Ουρανό, την Παραλία, τα Φυτά, τη Νύχτα, τη Σκηνή, τα Λουλούδια, Εσωτερικούς χώρους και Χιόνι και βελτιστοποιούν το καθένα με ένα μοναδικό σύνολο διαμορφώσεων.

Για το χαρακτηριστικό αναγνώρισης σκηνών στις πίσω κάμερες, η τροφοδοτούμενη με Τεχνητή Νοημοσύνη συσκευή HUAWEI Mate 20 lite, έχει μελετήσει πάνω από 100 εκατομμύρια εικόνες και μπορεί να αναγνωρίσει πάνω από 500 σενάρια από 22 κατηγορίες, συμπεριλαμβανομένων των Portrait, Μπλε Ουρανός, Χιόνι, Αρχαία Κτήρια, Πυροτεχνήματα, Φυτά, Γάτα, Σκύλος, Κείμενο, Τρόφιμα, Αυτοκίνητο και Νύχτα. Το smartphone αυτόματα αναγνωρίζει διαφορετικές σκηνές και προσαρμόζεται κατάλληλα, παρέχοντας στους χρήστες τα καλύτερα πιθανά αποτελέσματα, όπως επίσης και μία “έξυπνη” εμπειρία λήψης. Οι πίσω κάμερες των 20MP και 2MP είναι εναρμονισμένες με την παραγωγή εξαιρετικών φωτογραφιών, έτσι ώστε οι χρήστες να μπορούν να επικεντρώνονται λιγότερο στη διαμόρφωση της κάμερας, και περισσότερο στην ανακάλυψη υπέροχων στιγμών για να απαθανατίσουν.

Το παντοδύναμο HUAWEI Mate 20 lite προσφέρει όχι μόνο πιο καλαίσθητες εικόνες, αλλά μπορεί επίσης να αναγνωρίσει αυτόματα το φύλο και το δέρμα ενός θέματος. Ο αλγόριθμος ωραιοποίησης της Huawei σημαίνει ότι οι selfies μπορούν τώρα να δείξουν ξεκάθαρες λεπτομέρειες, ανεξάρτητα με το αν η σκηνή είναι χαμηλά φωτισμένη ή έχει οπίσθιο φωτισμό. Με την HDR προεπισκόπηση σε πραγματικό χρόνο, ο χρήστης μπορεί να δει πώς ακριβώς θα δείχνει η φωτογραφία. Έχει, επίσης, 3D Qmoji, όπως και πέντε είδη επαγγελματικών εφέ φωτισμού, όπως για παράδειγμα απαλό φωτισμό (φως Rembrandt), butterfly φωτισμό και φωτισμό σκηνής, τα οποία κάνουν τις φωτογραφίες να δείχνουν όμορφες και επιτρέπουν στους χρήστες να παρουσιάσουν τον ζωντανό τρόπο ζωής τους.

Σημαντική απόδοση, εξασφαλίζοντας μια “έξυπνη” εμπειρία

Το HUAWEI Mate 20 lite ενσωματώνει τον οκταπύρηνο επεξεργαστή Kirin 710 SoC και το τελευταίο λειτουργικό EMUI 8.2, για να προσφέρει στους χρήστες μια μοναδική εμπειρία μέσω της τέλειας ενσωμάτωσης του software και του hardware.

Ο Kirin 710 αποτελεί το πρώτο τσιπ 12 νανόμετρων της Huawei. Ως ένας επεξεργαστής σχεδιασμένος για το HUAWEI Mate 20 lite, ο Kirin 710 διαθέτει τον πυρήνα A73 που είναι 75% πιο ισχυρός από τον A53 στον Kirin 659. Όσον αφορά στην απόδοση της GPU, ο Kirin 710 αποδίδει 1,3 φορές καλύτερα από τον προκάτοχό του, Kirin 659. Με τη βοήθεια τεσσάρων πυρήνων Cortex A73 που τρέχουν σε 2,2GHz και τεσσάρων πυρήνων Cortex A53 που τρέχουν στα 1,7GHz, ο Kirin 710 προσφέρει εξαιρετική και ισορροπημένη απόδοση. Προσφέρει, επίσης, δύο υποδοχές SIM, οι οποίες υποστηρίζουν 4G και VoLTE, ελαχιστοποιώντας τη σημασία της τοποθέτησης SIM.

Το HUAWEI Mate 20 lite είναι εξοπλισμένο με το λειτουργικό σύστημα EMUI 8.2, το οποίο βασίζεται στο Android Oreo. Συνοδεύεται από μια πληθώρα από χαρακτηριστικά Τεχνητής Νοημοσύνης, συμπεριλαμβανομένου του βοηθού αγορών της Τεχνητής Νοημοσύνης, όπως επίσης και μια έξυπνη συλλογή με τεχνολογία Τεχνητής Νοημοσύνης που αναγνωρίζει θέματα και ταξινομεί φωτογραφίες. Βασισμένες στο περιεχόμενο, οι φωτογραφίες χωρίζονται σε 15 μεγάλες κατηγορίες και 100 μικρά είδη, συμπεριλαμβάνοντας φαγητό, τοπία, έγγραφα και άλλα. Σε θορυβώδη περιβάλλοντα, το HUAWEI Mate 20 lite θα χρησιμοποιήσει την Τεχνητή Νοημοσύνη για να μειώσει το θόρυβο του περιβάλλοντος, ώστε οι χρήστες να καταγράφουν όλες τις σημαντικές πληροφορίες ενώ μιλούν στο τηλέφωνο. Το EMUI 8.2 δεν είναι μόνο ένα εργαλείο επικοινωνίας, αλλά ένας ψηφιακός μπάτλερ που γνωρίζει και καταλαβαίνει τις προτιμήσεις των χρηστών.

Η φωτογραφία, η επικοινωνία και το gaming αποτελούν τρεις από τις μεγαλύτερες ανάγκες, για τις οποίες οι καταναλωτές κατέχουν συσκευές. Ακόμη και οι κορυφαίοι επαγγελματίες χρειάζονται ξεκούραση μετά τη δουλειά. Εκτός από τον Huawei Kirin 710 και την 4G RAM, το HUAWEI Mate 20 lite τροφοδοτείται από το Game Suite, προσφέροντας υψηλής ποιότητας παιχνίδια μέσω του κινητού. Στη συνέχεια, για να προσφέρει μια διαρκή εμπειρία, το HUAWEI Mate 20 lite περιέχει μια τεράστια μπαταρία 3750mAh και υποστηρίζει HUAWEI Quick Charge.

Το HUAWEI Mate 20 lite έχει κληρονομήσει τα εγγενή βασικά χαρακτηριστικά της σειράς Mate. Ο απλός αλλά και κομψός συμμετρικός σχεδιασμός και οι εξαιρετικές επιδόσεις του είναι η τέλεια ενσωμάτωση της λειτουργίας και της Τεχνητής Νοημοσύνης, προσφέροντας περισσότερη αξία στους νέους επαγγελματίες.

Yannis Elpidis

Είμαι ένας λάτρης της τεχνολογίας και του διαδικτύου. Γνώρισα τον πρώτο μου υπολογιστή στα μέσα της δεκαετίας του '80 και ήταν "love at first sight" που λένε και στο χωριό μου. Θα με βρείτε καθημερινά στη "Darkpony Digital".

Αγαπημένο μότο:
 "There are 10 kinds of people, those who understand binary and those who don't."

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΣΧΟΛΙΑ
read more

OPPO A98 5G: Διαθέσιμο και στην Ελλάδα το νέο mid-range smartphone

07 Ιουνίου 2023 Techgear Team

Η OPPO εισάγει στη Ελληνική αγορά το OPPO A98 5G, τη νεότερη προσθήκη στην οικογένεια smartphones της σειράς A. Η νέα συσκευή διαθέτει μπαταρία ναυαρχίδας με χωρητικότητα 5.000 mAh, γρήγορη φόρτιση 67W ...

Netflix Games: Έρχονται σύντομα τα Oxenfree II και The Queen's Gambit Chess

07 Ιουνίου 2023 Christos Elpidis

Η Netflix συνεχίζει τις προσθήκες σημαντικών τίτλων στην κατηγορία Netflix Games, με την εταιρεία να αποκαλύπτει ακόμη 5 παιχνίδια που θα μπορούν να παίξουν οι συνδρομητές της πλατφόρμες σε συσκευές Android και...

Επίσημο: Τα Samsung Galaxy Z Fold5 και Z Flip5 παρουσιάζονται στα τέλη Ιουλίου

07 Ιουνίου 2023 Christos Elpidis

Οι φήμες σχετικά με το Unpacked Event για την παρουσίαση των Samsung Galaxy Z Fold5 και Galaxy Z Flip5 κυκλοφορούν εδώ και καιρό, αναφέροντας πως φέτος θα διεξαχθεί νωρίτερα από το συνηθισμένο, αλλά τώρα έχουμε...

WhatsApp: Λανσάρει νέο Security Center και έρχονται αλλαγές στην εμφάνιση

07 Ιουνίου 2023 Christos Elpidis

Η ομάδα ανάπτυξης του WhatsApp λανσάρει το νέο Κέντρο Ασφαλείας (Security Center) στην επίσημη ιστοσελίδα της υπηρεσίας, προκειμένου να ενημερώσει τους χρήστες για τους τρόπους με τους οποίους προστατεύει τους ...

Android 13: 9 μήνες μετά, μόλις στο 14.7% των ενεργών συσκευών Android

05 Ιουνίου 2023 Christos Elpidis

Η Apple αποκάλυψε πριν από μερικές ημέρες ότι το 81% των ενεργών iPhone παγκοσμίως χρησιμοποιούν την έκδοση iOS 16, κάτι λογικό δεδομένου ότι η ίδια αναπτύσσει το hardware και το software των συσκευών, αλλά θα ...

Motorola RAZR 40 / 40 Ultra: Τα νέα clamshell foldables της εταιρείας

02 Ιουνίου 2023 Christos Elpidis

Η Motorola όχι μόνο δεν σκοπεύει να παραιτηθεί από την κατηγορία των foldables, αλλά προχώρησε στην επίσημη παρουσίαση των Motorola RAZR 40 και 40 Ultra φιλοδοξώντας να κυριαρχήσει συγκεκριμένα στον clamshell ...

Προσφορές vivo για το καλοκαίρι με το vivo X90 Pro σε τιμή πρόκληση

01 Ιουνίου 2023 Techgear Team

Καλοκαίρι σημαίνει χαρούμενες στιγμές και η vivo φροντίζει να απογειώσεις στο έπακρο κάθε μια από αυτές, χαρίζοντάς σου τρία από τα Top Φωτογραφικά Smartphones σε Προσφορές που ανεβάζουν την διάθεση και την ...

Moto G Stylus 5G: Επίσημα ένα από τα πρώτα smartphones με Snapdragon 6 Gen1

30 Μαΐου 2023 Christos Elpidis

Η Motorola (Lenovo) ανακοίνωσε επίσημα το τρίτης γενιάς Moto G Stylus 5G, το οποίο όπως υποδηλώνει η ονομασία του περιλαμβάνει γραφίδα, αν και δεν θα πρέπει να περιμένετε την λειτουργικότητα που προσφέρει π.χ. ...

Apple Music Classical: Διαθέσιμη η υπηρεσία και για συσκευές Android

30 Μαΐου 2023 Christos Elpidis

Τον περασμένο Μάρτιο έγινε το ντεμπούτο της εξειδικευμένης μουσικής υπηρεσίας Apple Music Classical για συσκευές iOS, στην οποία έχουν πρόσβαση όλοι οι συνδρομητές του Apple Music χωρίς να χρειάζεται να ...

Redmi Note 12T Pro: Επίσημα με αξιόλογα specs και πολύ προσιτή τιμή

30 Μαΐου 2023 Christos Elpidis

Ακόμη ένα νέο μέλος προστέθηκε στην εξαιρετικά ενδιαφέρουσα σειρά Redmi Note 12, με τη Xiaomi να ανακοινώνει επίσημα το Redmi Note 12T Pro στην Κίνα με τιμή εκκίνησης κοντά στα €200. Παρά την πολύ χαμηλή τιμή ...

Loader
please wait
techgear_icon