Huawei Mate 30 Lite: Οι πρώτες live φωτογραφίες αποκαλύπτουν οπή στην οθόνη και τετραπλή κάμερα

Όπως έχουμε συνηθίσει στις τελευταίες flagship σειρές της Huawei, το Lite μοντέλο θα παρουσιαστεί αρκετά νωρίτερα με διαφορετική ονομασία για την αγορά της Κίνας και έπειτα θα το δούμε να ενσωματώνεται στην οικογένεια με την...Δυτική ονομασία.

Αυτό θα ισχύσει και στην περίπτωση του Huawei Mate 30 Lite, το οποίο έκανε την εμφάνιση του στο κινέζικο δίκτυο Weibo χάριν στον Wang Fenjin, έναν tipster που ισχυρίζεται πως μας δείχνει πραγματικές φωτογραφίες της συσκευής και ταυτόχρονα μας ενημερώνει πως θα παρουσιαστεί στην Κίνα ως Huawei nova 5i Pro.

Αν θεωρήσουμε ότι είναι αληθινές οι φωτογραφίες, τότε το Huawei Mate 30 Lite θα διαθέτει οθόνη με οπή στην επάνω δεξιά γωνία για την εμπρόσθια κάμερα, τετραπλή κάμερα και αισθητήρα δακτυλικών αποτυπωμάτων στο πίσω μέρος, ενώ διακρίνουμε ανάγλυφη πλάτη όπως το Huawei Mate 20.

Από πλευράς τεχνικών χαρακτηριστικών, το Huawei Mate 30 Lite αναμένεται με οθόνη 6.26'' FHD+, επεξεργαστή Kirin 810, μνήμη RAM 6GB, αποθηκευτικό χώρο 128GB/256GB, τετραπλή κάμερα με αισθητήρες 48MP + 8MP + 2MP + 2MP, λειτουργικό σύστημα Android 9 Pie και μπαταρία 3900mAh.

Η παρουσίαση του στην Κίνα θα πραγματοποιηθεί πιθανότητα στα τέλη Αυγούστου / αρχές Σεπτεμβρίου.

[via]

Loading