Huawei Mate X: Αναβολή κυκλοφορίας μέχρι το Σεπτέμβριο για περαιτέρω δοκιμές

Επάνω που τα λέγαμε για το Samsung Galaxy Fold και το σχεδόν σίγουρο μη-λανσάρισμα του μέσα στον Ιούλιο, έρχονται τώρα νέες πληροφορίες για το αντίπαλο δέος στην δύσμοιρη αγορά των αναδιπλούμενων smartphones. Φυσικά μιλάμε για το Huawei Mate X, το οποίο υπενθυμίζουμε ότι ήταν να κυκλοφορήσει μέσα στον Ιούνιο. Ξεχάστε το και αυτό τουλάχιστον μέχρι το Σεπτέμβριο...

Εκπρόσωπος της Huawei επιβεβαίωσε στην ιστοσελίδα CNBC ότι το Huawei Mate X δεν πρόκειται να κυκλοφορήσει τον Ιούνιο, διότι χρειάζονται περισσότερο χρόνο για να βελτιώσουν τη συσκευή! Αυτό σημαίνει ότι η αναβολή δεν αφορά τελικά την κατάσταση που επικρατεί με το ban από τις ΗΠΑ, αλλά καθαρά την αξιοπιστία του αναδιπλούμενου smartphone.

Δεν θέλουμε σε καμία περίπτωση να κυκλοφορήσουμε μια συσκευή που μπορεί να καταστρέψει τη φήμη μας

Από μια πλευρά είναι απόλυτα λογική η επιλογή της Huawei να είναι 100% σίγουρη για το Huawei Mate X προτού φτάσει στα χέρια των καταναλωτών, από την άλλη, ωστόσο, ένα ενδεχόμενο λανσάρισμα το Σεπτέμβριο ίσως σημαίνει ότι δεν θα μπορεί να χρησιμοποιεί το λειτουργικό σύστημα Android.

Η Huawei εργάζεται εντατικά επάνω στο δικό της λειτουργικό σύστημα, το HongMeng OS, αλλά τονίζει σε κάθε ευκαιρία ότι δεν επιθυμεί να φύγει από το Android OS και θα το κάνει μόνο αν πραγματικά αναγκαστεί.

Δεν θέλουμε να πάμε σε δικά μας συστήματα. Είμαστε ικανοποιημένοι από τη συνεργασία μας με τη Google όλα αυτά τα χρόνια. Εάν αναγκαστούμε να πορευτούμε μόνοι μας, θα είμαστε έτοιμοι. Μπορούμε να είμαστε έτοιμοι μέσα σε 6-9 μήνες

[via]

Loading