HUAWEI Mate X3: Διέρρευσαν σχεδόν όλα τα specs του νέου foldable

Για αύριο 23 Μαρτίου 2023 είναι προγραμματισμένη η εκδήλωση της HUAWEI όπου και θα παρουσιαστούν επίσημα η σειρά HUAWEI P60, τα ακουστικά HUAWEI FreeBuds 5 και το νέο αναδιπλούμενο HUAWEI Mate X3 της εταιρείας, αλλά ήδη έχουν έρθει αρκετά στοιχεία για το τελευταίο στη δημοσιότητα.

Όπως αποκάλυψε στο κινέζικο δίκτυο Weibo ο έγκριτος leakster DigitalChatStation, το HUAWEI Mate X3 θα διαθέτει εξωτερική οθόνη 6.45’’ OLED με επικάλυψη Kunlun glass, εσωτερική εύκαμπτη οθόνη 7.8’’ με ανάλυση 2K και ρυθμό ανανέωσης εικόνας 120Hz, επεξεργαστή Snapdragon 8+ Gen1 (4G έκδοση), τριπλή κάμερα 50MP Sony IMX766 + 50MP Sony IMX688 ultrawide + 50MP Sony IMX351 periscope telephoto, μπαταρία 4800mAh με φορτιστή 66W και υποστήριξη ασύρματης φόρτισης, ενώ η κατασκευή του είναι πιστοποιημένη στο πρωτόκολλο IPX8 για προστασία από γλυκό νερό και σκόνη.

Παρατηρούμε ότι το HUAWEI Mate X3 θα είναι το πρώτο foldable της εταιρείας που υποστηρίζει ασύρματη φόρτιση, επομένως, έχουν καταφέρει να ενσωματώσουν τα αντίστοιχα πηνία στο εσωτερικό του καταφέρνοντας παράλληλα να μειώσουν το πάχος και το βάρος της συσκευής. Υπενθυμίζουμε ότι θα είναι το πρώτο foldable στον κόσμο με υποστήριξη επικοινωνίας με δορυφόρο.

Loading