HUAWEI MateBook E: Επίσημα το νέο 2-σε-1 laptop της εταιρείας

Η επέκταση της HUAWEI σε περισσότερες προϊοντικές κατηγορίες συνεχίζεται με τις συσκευές 2-σε-1, καθώς η εταιρεία παρουσίασε επίσημα το HUAWEI MateBook E με ξεκάθαρο στόχο να ανταγωνιστεί τα Surface laptops της Microsoft.

Το νέο HUAWEI MateBook E είναι ουσιαστικά ένα tablet με οθόνη αφής 12.6’’ OLED ανάλυσης 2560 x 1600 (16:10) που καταλαμβάνει το 90% της πρόσοψης και υποστηρίζει τη γραφίδα M-Pen, επεξεργαστή Intel Core i5-1130G7 ή Intel Core i7-1160G7 (10nm, 11ης γενιάς), επεξεργαστή γραφικών Intel Iris Xe, 8GB/16GB μνήμη RAM LPDDR4x, 256GB/512GB αποθηκευτικό χώρο PCIe SSD, κάμερα 13MP, εμπρόσθια κάμερα 8MP, αισθητήρα δακτυλικών αποτυπωμάτων στο πλάι, 4x ηχεία, κεραίες WiFi 6 και Bluetooth 5.1, και μπαταρία 42Wh με φορτιστή 65W.

HUAWEI MateBook E

Μόλις το κουμπώσεις στο μαγνητικό πληκτρολόγιο μετατρέπεται σε πλήρες laptop με λειτουργικό σύστημα Windows 11, το οποίο διαθέτει και ξεχωριστό κουμπί για real-time μεταγλώττιση της φωνής μεταξύ τριών γλωσσών (Αγγλικά, Ιαπωνικά και Κινέζικα για την ώρα). Η HUAWEI αναφέρει ότι ο σχεδιασμός στο εσωτερικό έχει γίνει με γνώμονα την καλύτερη δυνατή ψύξη ούτως ώστε ο χρήστης να απολαμβάνει μια κανονική εμπειρία laptop χωρίς περιορισμούς.

Δεν έχει γίνει γνωστό αν θα λανσαριστεί σε άλλες αγορές εκτός Κίνας, αλλά μπορούμε να αναφέρουμε ότι η τιμή ξεκινά από τα 5999 yuan (περίπου €835).

*Ακολουθήστε το Techgear.gr στο Google News για να ενημερώνεστε άμεσα για όλα τα νέα άρθρα! Όσοι χρησιμοποιείτε υπηρεσία RSS (π.χ. Feedly), μπορείτε να προσθέσετε το techgear.gr στη λίστα σας με αντιγραφή και επικόλληση της διεύθυνσης https://www.techgear.gr/feed στο αντίστοιχο πεδίο της υπηρεσίας σας. Αν προτιμάτε το Twitter, θα μας βρείτε στο προφίλ @techgeargr.

Loading