HUAWEI MatePad 11: Το νέο tablet-πολυεργαλείο για κάθε χρήστη

Με τον μήνα Σεπτέμβριο να ανοίγει διάπλατα τις πύλες των σχολικών τάξεων, των πανεπιστημιακών αμφιθεάτρων και των αιθουσών συνεδριάσεων, το ανταγωνιστικό πνεύμα των αήττητων μαχητών μετενσαρκώνεται ως το πιο διακριτό χαρακτηριστικό γνώρισμα για προσωπική ανέλιξη.

Προκειμένου να φανείς αντάξιος στον ρόλο του υπερήρωα που σε χαρακτηρίζει στη δουλειά, στο μάθημα ή στη διάλεξη που παρακολουθείς, γνωρίζεις ότι η χρήση της τεχνολογίας αποτελεί αδήριτη προϋπόθεση για να φέρεις εις πέρας όλες τις εκκρεμότητες που τρέχουν.

Κάθε υπερήρωας έχει στην κατοχή του μια υπερδύναμη που λειτουργεί ως συμπληρωματικός αρωγός κατά τη διάρκεια των σημαντικών αποστολών του. Εσύ προκειμένου να ολοκληρώσεις τις προσωπικές αποστολές σου χρειάζεσαι μια τεχνολογικής φύσεως ασπίδα προστασίας που θα σου λύνει τα χέρια γρήγορα και εύκολα εάν θέλεις να τελειώσεις τις ασκήσεις σου, αποτελεσματικά και πρακτικά για τις ατελείωτες σελίδες των εργασιών σου, οργανωτικά και εύχρηστα για τα βαρυσήμαντα projects σου. Εν ολίγοις, χρειάζεσαι ένα πολυεργαλείο σαν και εσένα!

Η HUAWEI προνόησε για του υπερήρωες της καρδιάς της και κυκλοφόρησε το νέο tablet-πολυεργαλείο MatePad 11 για να σε γλιτώσει από την μικρή οθόνη του κινητού σου και από τον όγκο του laptop σου, προσφέροντας σου εξαιρετικές και πολυάριθμες λειτουργίες για να ξεχωρίσεις ως ένας άλλος Superman.

huawei-matepad-11-adv-4.jpg

Super-μαθητής με το MatePad 11

Θέλεις οι σημειώσεις και οι εργασίες σου να είναι αρχειοθετημένες σε ένα αυστηρά οργανωμένο περιβάλλον χρήσης; Με τη νέα επιφάνεια εργασίας του MatePad 11 έχεις τη δυνατότητα να επωφεληθείς από το ολοκαίνουριο design και να συγκεντρώσεις όλα τα sos όμορφα και τακτοποιημένα, δίχως να τρέχεις τελευταία στιγμή.

Παράλληλα, το νέο Bottom Deck σου παρουσιάζει τις εφαρμογές που χρησιμοποιείς περισσότερο και μπορείς να ανατρέξεις γρήγορα σε αυτές κατά τη διάρκεια της παρακολούθησης των μαθημάτων σου.

Ωστόσο, εκείνο που θα σε μαγέψει είναι η γραφίδα HUAWEI M-Pencil (2ης γενιάς) που συνοδεύει το MatePad 11. Εάν η δημιουργικότητα σου κοσμείται από αστείρευτη έμπνευση και δεν θέλεις να περιορίζεις άλλο το καλλιτεχνικό σου πνεύμα, το HUAWEI M-Pencil είναι ο άνθρωπος σου. Εάν δε χρησιμοποιήσεις και το Magnetic Keyboard, θα βιώσεις μια ανεπανάληπτη τεχνολογική περιπέτεια.

Καταρχάς, παρέχει βέλτιστη και συνεπέστατη εμπειρία γραφής. Κατά δεύτερον, υποστηρίζει καινοτόμες λειτουργίες για τη μέγιστη διευκόλυνση σου. Για παράδειγμα, έχεις ξεκινήσει χειρόγραφα το σχεδιάγραμμα της εργασίας που σου ανατέθηκε και επιθυμείς το μοιραστείς με τα υπόλοιπα μέλη της ομάδας σου. Με τη λειτουργία FreeScript του HUAWEI M-Pencil, μετατρέπεις το χειρόγραφο σχεδιάγραμμα σου σε ψηφιακό κείμενο και το κοινοποιείς ανεμπόδιστα στους συμφοιτητές/συμμαθητές σου!

Κατά τρίτον, εάν είσαι control freak της ορθογραφίας και τυχαίνει να γράψεις λάθος μια λέξη, τότε με ένα douple-tap το M-Pencil παίρνει το ρόλο της γόμας και η ψυχική σου ηρεμία επανέρχεται με μία κίνηση.

huawei-matepad-11-adv-1.jpg

HUAWEI MatePad 11: Το δικό σου έξυπνο γραφείο

Ως ένα άλλο mini-laptop, το HUAWEI MatePad 11 θα λειτουργήσει σαν ένα έξυπνο γραφείο για εσένα, τον επαγγελματία. Η νέα λειτουργία Mirror θα σου επιτρέψει να προβάλλεις την οθόνη του υπολογιστή σου στο tablet και θα μετατρέψει το tablet σε έναν καμβά σχεδίασης, εάν θέλεις να αφήσεις την έμπνευση σου να συνδυαστεί με το M-Pencil.

Επιπλέον, εάν επιθυμείς να ανοίξεις μια δεύτερη οθόνη για να προετοιμαστείς καλύτερα για μια παρουσίαση που πλησιάζει, η λειτουργία Extend Mode σου λύνει τα χέρια.

Τώρα, στην περίπτωση που έχεις εμπλουτίσει την παρουσίαση σου με υλικό, όπως κείμενα, εικόνες και έγγραφα και βιάζεσαι να μεταφέρεις το περιεχόμενο μεταξύ των συνδεδεμένων σου συσκευών, μπορείς κάλλιστα να το επιχειρήσεις με ένα απλό drag & drop, χάριν στο Collaborate Mode που επιτυγχάνει μία εξωπραγματική αλληλεπίδραση μεταξύ του HarmonyOS 2 και των Windows.

Όσον αφορά τους multitaskers που επιζητούν το ταυτόχρονο άνοιγμα εφαρμογών, με το Multi-Window θα έχεις τη δυνατότητα να βλέπεις έως και τέσσερις εφαρμογές. Θέλεις όμως να συντάξεις ένα επείγον email στο αριστερό παράθυρο και συγχρόνως να παρακολουθείς τα εισερχόμενα σου για έκτακτες ενημερώσεις στο δεξί; Το αναβαθμισμένο App Multiplier HUAWEI MatePad 11 καθιστά εφικτή την εκτέλεση δύο εργασιών σε μία εφαρμογή!

huawei-matepad-11-adv-2.jpg

Ένας σταθμός ψυχαγωγίας με καθηλωτική εμπειρία

Το νέο HUAWEI MatePad 11 αποτελεί το πρώτο tablet που υποστηρίζει refresh rate 120hz. Αγαπάς τα games, την μουσική ή τις ταινίες/σειρές; Τα απίστευτα γραφικά της συσκευής πρόκειται να σε συγκλονίσουν με το περιεχόμενο που θα επιλέξεις.

Ο ρυθμός που θα ανανεώνεται η εικόνα, όταν θα σκρολάρεις στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης ή όταν θα εναλλάσσεις τις καρτέλες στο HUAWEI MatePad 11, θα σε βυθίσουν σε έναν πρωτόγνωρο κόσμο για εσένα.

Όταν μάλιστα συνδυάσεις τις ώρες ψυχαγωγίας σου με το ηχοσύστημα τετραπλών ηχείων, θα αποκτήσεις μία συναρπαστική εμπειρία ήχου. Και εάν προβληματίζεσαι για τη διάρκεια της μπαταρίας, μπορείς να μείνεις ήσυχος, γιατί η τεχνολογία προσαρμογής του frame rate θα βοηθήσει στην πληρέστερη εξοικονόμηση της ενέργειας της μπαταρίας σου.

Επί του παρόντος, το MatePad 11 αντιπροσωπεύει την κορυφαία προσθήκη στη σειρά tablet της HUAWEI. Εάν θέλεις να το αποκτήσεις, μην χάσεις την ευκαιρία, καθώς έρχεται με δώρο το M-Pencil και το Magnetic Keyboard - για έναν γνήσιο υπερήρωα!

huawei-matepad-11-adv-3.jpg

HUAWEI MatePad 11

  • Οθόνη 10.95’’ IPS LCD (2560 x 1600, 120Hz)
  • Γραφίδα M-Pencil 2ης γενιάς (προαιρετικά)
  • Επεξεργαστής octa-core Qualcomm Snapdragon 865
  • Μνήμη RAM 6GB
  • Αποθηκευτικός χώρος 64GB/128GB (επέκταση με microSD)
  • Κάμερα 13MP f/1.8 με LED flash
  • Εμπρόσθια κάμερα 8MP f/2.0
  • WiFi 6, Bluetooth 5.1, GPS
  • 4x ηχεία Harman Kardon
  • Λειτουργικό σύστημα HarmonyOS 2.0
  • Μπαταρία 7250mAh με φορτιστή 22.5W
  • Υποδοχές USB Type-C και 3.5mm για ακουστικά
  • Διαστάσεις 253.8 x 165.3 x 7.25mm
  • Βάρος 485gr

Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να επισκεφτείτε την ιστοσελίδα της HUAWEI ή τα εξής links:

Facebook: https://www.facebook.com/HUAWEImobileGR/

Instagram: https://www.instagram.com/HUAWEImobilegr/

YouTube: https://www.youtube.com/channel/UCtx1OWkIs_5dTg-ypjuJlkQ

Loading