HUAWEI MatePad 11: Το πιο αξιοζήλευτο δώρο που θα σε κάνει να ξεχωρίσεις φέτος τα Χριστούγεννα!

Με το εορταστικό κλίμα να επικρατεί σε κάθε γωνιά, η πιο παραμυθένια εποχή του χρόνου έχει καταφτάσει, γεμίζοντας με χαρά και ελπίδα όλους τους ανθρώπους αυτές τις δύσκολες στιγμές που διανύουμε. Ήρθε η πολυαναμενόμενη στιγμή που θα συναντήσουμε αγαπημένους ανθρώπους στα υπέρλαμπρα στολισμένα σπίτια μας, ανταλλάσσοντας δώρα και ευχές.

Αναντίρρητα, η επιλογή ενός ιδανικού δώρου αποτελεί δύσκολη υπόθεση. Ωστόσο, ένα δώρο που ανταποκρίνεται πλήρως στις καθημερινές ανάγκες του αγαπημένου ξαδέρφου ή της κολλητής θα πληρούσε κάλλιστα όλες τις προϋποθέσεις.

Εάν θα έπρεπε να επιλέξουμε τουλάχιστον τρία κριτήρια που θα αναδείκνυαν το τέλειο δώρο, αυτά θα ήταν, αρχικά, να εξυπηρετεί κατά το βέλτιστο την πλειοψηφία των υποχρεώσεων του, να τον διευκολύνει όσο το δυνατόν περισσότερο και το σημαντικότερο να τον ψυχαγωγεί. Επομένως, αναζητούμε ένα δώρο που προσφέρει εξυπηρέτηση, διευκόλυνση και ψυχαγωγία. Ένα τρίπτυχο που κατά πάσα πιθανότητα θα εξέπληττε τον τυχερό αποδέκτη!

Με βασικό γνώμονα τις πρωταρχικές ανάγκες των καταναλωτών της, η HUAWEI ωσάν ένας νέος Άι Βασίλης χαρίζει απλόχερα πολλά χαμόγελα στους αγαπημένους ανθρώπους σας, καθώς διαθέτει ένα εκπληκτικό tablet προηγμένης τεχνολογίας που ομολογουμένως δεν θα έπρεπε να λείψει κάτω από το Χριστουγεννιάτικο δέντρο σας!

Με το ολοκαίνουργιο MatePad 11 της HUAWEI, οι συγγενείς σας, οι φίλοι σας ή ακόμη και ο σύντροφος σας θα εντυπωσιαστούν με τις πολλαπλές παρεχόμενες λειτουργίες που κρύβει. Θα έχουν τη δυνατότητα να επωφεληθούν μιας άνετης εμπειρίας χρήσης με το multi-screen collaboration, με την εύκολη διασυνδεσιμότητα με άλλες συσκευές αλλά συγχρόνως θα ευχαριστηθούν κάθε δευτερόλεπτο χρήσης με το HUAWEI M-Pencil (2ης γενιάς).

Πέραν των χρήσιμων χαρακτηριστικών του MatePad 11 όμως, η HUAWEI με κάθε tablet προσφέρει ως δώρο το Magnetic Keyboard (έως τις 31/12/21 ή μέχρι εξαντλήσεως των αποθεμάτων). Ας είμαστε ειλικρινείς, τι καλύτερο από ένα γιορτινό unboxing δύο δώρων;

huawei-matepad-11-adv.jpg

MatePad 11: Ένα πολυεργαλείο για τον αγαπημένο συμμαθητή ή συμφοιτητή!

Εν όψει της χειμερινής εξεταστικής περιόδου σε σχολεία και πανεπιστήμια, το MatePad 11 παίρνει τον ρόλο του χρησιμότερου εργαλείου, λύνοντας κυριολεκτικά τα χέρια μαθητών/φοιτητών με τις εξελιγμένες δυνατότητες που προσφέρει.

Με τη νέα λειτουργία κλειδώματος παραθύρων, οι φίλοι σας θα έχουν την επιλογή να εκτελούν δύο εργασίες στις ίδιες εφαρμογές, ενώ το Multi-Window θα τους επιτρέπει να ανοίξουν έως και 4 εφαρμογές σε μία οθόνη.

Επί του πρακτέου, θα μπορούν να ελέγχουν τα email τους, λαμβάνοντας τις σημαντικότερες πληροφορίες για τα sos, συγχρόνως να καταγράφουν τις πιο αξιόλογες σημειώσεις με την αναβαθμισμένη γραφίδα ενώ την ίδια στιγμή θα βρίσκονται σε τηλεδιάσκεψη, ενημερώνοντας τους υπόλοιπους συμφοιτητές.

huawei-matepad-pro-11-5.jpg

MatePad 11: To tablet που ισοδυναμεί με ένα «έξυπνο γραφείο»!

Το MatePad 11 από την HUAWEI πρόκειται να αναγάγει το επίπεδο του διακεκριμένου επαγγελματία της οικογένειας! Με τις διαθέσιμες επιλογές διασυνδεσιμότητας, θα έχει την ευκαιρία να χρησιμοποιήσει τον αντικατοπτρισμό της οθόνης για να προβάλει την παρουσίαση που έχει ετοιμάσει στο laptop του απευθείας στο MatePad και να προσαρμόσει όλες τις αλλαγές που θεωρεί ότι χρήζουν διόρθωσης.

Μάλιστα, με τα 4 ενσωματωμένα μικρόφωνα θα συγκλονιστεί με την ακρίβεια της φωνής, αφού το MatePad 11 είναι εξοπλισμένο με τεχνολογία μείωσης θορύβου AI – για μια απρόσκοπτη επικοινωνία, που θα φιλτράρονται οι ενοχλητικοί θόρυβοι.

Εξίσου σημαντικό αποτελεί το γεγονός πως η μπαταρία έχει διάρκεια ζωής για 12 ώρες εργασίας και θα βοηθά να περάσει η ημέρα του χωρίς ανησυχίες, χάρη στην τεχνολογία προσαρμογής ρυθμού καρέ.

huawei-matepad-11-4.jpg

Ένας σταθμός ψυχαγωγίας για τους ατελείωτους μαραθώνιους gaming

Η HUAWEI προνόησε για τους φανατικούς gamers, προσθέτοντας προηγμένα χαρακτηριστικά για μια απολαυστικότερη gaming εμπειρία. Το HUAWEI MatePad 11 έχει ρυθμό ανανέωσης 120 Hz για ομαλότερη οπτική εμπειρία κατά τη διάρκεια του gaming. Μάλιστα, η χρωματική γκάμα DCI-P315 μετατρέπει την έγχρωμη οθόνη ακόμη πιο ζωντανή.

Επιπλέον, οι φίλοι σας θα μπορούν να διασκεδάσουν, παρακολουθώντας ταινίες ή σειρές για 12 ώρες ακατάπαυστα. Εάν αποφασίσετε φέτος τα Χριστούγεννα να χαρίσετε στους αγαπημένους σας το νέο tablet HUAWEI MatePad 11, θα τους προσφέρετε την πιο ανεπανάληπτη και πρωτόγνωρη εμπειρία θέασης και ακρόασης!

Και εάν ζηλέψατε λίγο με όλα τα εξέχοντα χαρακτηριστικά του νέου HUAWEI MatePad 11, μη διστάσετε να κάνετε αυτό το δώρο και στον εαυτό σας!

Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να επισκεφθείτε την ιστοσελίδα της Huawei, για εύκολες και γρήγορες αγορές το ηλεκτρονικό κατάστημα https://www.huaweistore.gr ή τα παρακάτω links:

Facebook: HuaweimobileGR και Instagram: huaweimobilegr.

Loading