Huawei MediaPad M5: Το ιδανικό εργαλείο για κάθε δημιουργικό άνθρωπο

Ως changemakers χαρακτηρίζονται εκείνοι που καταφέρνουν να εμπνέουν και να εμψυχώνουν τους ανθρώπους γύρω τους, αλλά και να αφήνουν το στίγμα τους σε οτιδήποτε κι αν ασχοληθούν. Ανεξάρτητα από την καριέρα που έχουν επιλέξει, αυτοί οι δημιουργικοί ηγέτες ξεπερνούν τα όρια με στόχο να αλλάξουν τον κόσμο και μοιράζονται ένα κοινό χαρακτηριστικό: τη σωστή οργάνωση.

Δεν έχει σημασία ο τρόπος με τον οποίο προγραμματίζουν την ημέρα τους και την εργασία τους, διότι ο καθένας έχει τα δικά του κριτήρια. Κάποιοι κοιτάζουν πρώτα την ατζέντα τους, άλλοι πραγματοποιούν την έρευνα τους διαβάζοντας τα αγαπημένα τους social media, sites, περιοδικά και blogs, ενώ ορισμένοι δεν μπορούν να λειτουργήσουν αν δεν έχουν έτοιμη την playlist με τα τραγούδια που τους αρέσουν.

Με τα όρια μεταξύ εργασίας και ψυχαγωγίας να είναι πλέον δυσδιάκριτα, χρειάζονται μια συσκευή που θα καλύπτει συνολικά κάθε επιθυμία τους τη δεδομένη στιγμή, χωρίς εκπτώσεις στην εμφάνιση, στην πρακτικότητα, στις επιδόσεις και στην αυτονομία. Τη λύση για την εξυπηρέτηση όλων αυτών των διαφορετικών αναγκών έρχεται να δώσει η Huawei με το ιδανικό εργαλείο για κάθε changemaker, αλλά και για κάθε έναν από εμάς που θέλουμε να κάνουμε την διαφορά και να προλαβαίνουμε τις αλλαγές.

Το MediaPad M5 έρχεται με εργονομικό και συμπαγές design για άνετο κράτημα και αυξημένη αντοχή στον χρόνο, πανίσχυρο επεξεργαστή Kirin 960 για εξαιρετική απόδοση σε εφαρμογές και παιχνίδια, ενώ η μεγάλη μπαταρία 7500mAh επιτρέπει στον χρήστη να περάσει πολλές ώρες μαζί του χωρίς το άγχος της φόρτισης.

Το Huawei MediaPad M5 διαθέτει μεγάλη οθόνη 10.8’’ με ανάλυση 2560 x 1600 που είναι σε θέση να αναπαράγει κάθε εικόνα με υπέροχα χρώματα και λεπτομέρεια, ενώ η τεχνολογία ClariVu ενισχύει την εμπειρία θέασης με τη βοήθεια έξυπνων αλγορίθμων για να προσαρμόζει τις θολές εικόνες και τη μειωμένη αναλογία αντίθεσης κατά την αναπαραγωγή video.

Αυτοί που δεν μπορούν να κάνουν χωρίς μουσική θα χαρούν να μάθουν ότι η Huawei έχει τοποθετήσει τέσσερα ηχεία της harman-kardon και με την ενσωματωμένη τεχνολογία Histen προσφέρει βαθύ, τρισδιάστατο ήχο υψηλής ανάλυσης και κορυφαίας ποιότητας.

Από πλευράς λογισμικού, οι χρήστες απολαμβάνουν το περιβάλλον EMUI 8.0 της Huawei βασισμένο στο λειτουργικό σύστημα Android 8.0 Oreo για μια φιλικότερη, απλούστερη και απολαυστικότερη εμπειρία χρήσης. Επιπλέον, η παραγωγικότητα των επαγγελματιών χρηστών ενισχύεται με τη λειτουργία Desktop και τη δυνατότητα σύνδεσης πληκτρολογίου για ευκολότερη εισαγωγή κειμένου.

Στη σημερινή εποχή, ο τρόπος με τον οποίο αντιλαμβάνεται κάθε δημιουργικός άνθρωπος την εργασία και την ψυχαγωγία συνοψίζεται στην φράση “δουλέψτε εξυπνότερα, όχι σκληρότερα”. Για να εκπληρωθεί αυτός ο στόχος απαιτούνται τα κατάλληλα εργαλεία και το Huawei MediaPad M5 είναι σίγουρα ένα από αυτά.

Το HUAWEI MediaPad M5 διατίθεται στην Ελλάδα στο Premium χρώμα Space Grey.

This slideshow requires JavaScript.

Loading