Huawei Mobile Services 4.0: Η beta έκδοση έρχεται ακόμα πιο κοντά στις υπηρεσίες της Google

Αναφερθήκαμε και πριν από μερικές ημέρες στην πρόθεση της Huawei να ετοιμάσει όσο το δυνατόν πιο γρήγορα τις δικές της εφαρμογές - υπηρεσίες που θα αντικαταστήσουν αυτές της Google και ήδη η εταιρεία έχει λανσάρει τη beta έκδοση των Huawei Mobile Services (HMS) 4.0 για τους developers.

Από αυτή τη beta έκδοση μαθαίνουμε ορισμένες νέες πληροφορίες για τις προσθήκες και τις βελτιώσεις που θα δούμε τους επόμενους μήνες στα smartphones της Huawei. Οι υπηρεσίες που αφορούν τους λογαριασμούς των χρηστών, τις in-app συναλλαγές και τις διαφημίσεις θα εμπλουτιστούν με πολλές νέες λειτουργίες, ενώ έχει δοθεί ιδιαίτερη βαρύτητα στο σύστημα ελέγχου για κακόβουλες εφαρμογές και links, αλλά και για την προστασία της ιδιωτικότητας των λογαριασμών των χρηστών (κάτι σαν το Play Protect).

hms-1.jpg

Ακόμη, η Huawei θα ενισχύσει το σύστημα ειδοποιήσεων και επικοινωνίας, έχοντας λάβει υποστήριξη από 38.000 εφαρμογές για καθημερινό σερβίρισμα περισσότερων από 30 δισ. μηνυμάτων! Υπενθυμίζουμε ότι η Huawei έχει επενδύσει τεράστια ποσά για να δελεάσει τους developers να φέρουν τις εφαρμογές τους στο δικό της κατάστημα App Gallery και παράλληλα εργάζεται πυρετωδώς για την ανάπτυξη των δικών της εναλλακτικών λύσεων για κάθε τι που προσφέρει αυτή τη στιγμή η Google.

[via]

Loading