Huawei: Νέα έξυπνη οθόνη με HarmonyOS για τηλεκπαίδευση

Παρέα με τη σειρά Huawei P50, η εταιρεία παρουσίασε και μια νέα έξυπνη οθόνη που προορίζεται ξεκάθαρα για ένα αγοραστικό κοινό, τα παιδιά. Η έξυπνη οθόνη της Huawei χρησιμοποιεί λειτουργικό σύστημα HarmonyOS και περιλαμβάνει λειτουργίες εξειδικευμένες για την τηλεκπαίδευση, όπως το σύστημα τηλεδιασκέψεων με δυνατότητα δημιουργίας σημειώσεων σε πραγματικό χρόνο από τους καθηγητές και τους μαθητές.

huawei-harmonyos-smart-screen-1.jpg

Η οθόνη ενσωματώνει ηχεία ισχύος 8W που κοιτάζουν προς τα κάτω, ενώ το module της περισκοπικής κάμερας 13MP για τις τηλεδιασκέψεις είναι κατασκευασμένο έτσι ώστε να στρέφεται προς την οθόνη για να “διαβάζει” όσα αναγράφονται εκεί και να τα μεταφέρει στον μαθητή με φωνητική υποβολή. Κατά τ’ άλλα, το panel είναι αφής και υποστηρίζει τις γραφίδες της εταιρείας, όπως επίσης μπορεί να συνδεθεί με τις υπόλοιπες συσκευές του οικοσυστήματος της Huawei.

huawei-harmonyos-smart-screen.jpg

Θα κυκλοφορήσει σε δύο εκδόσεις με 64GB ή 128GB αποθηκευτικό χώρο από τις 12 Αυγούστου 2021 στην Κίνα και σε τιμές περίπου €350 και €400 αντίστοιχα. Δεν έχει γίνει γνωστό αν θα έρθει στην Ευρώπη.

*Ακολουθήστε το Techgear.gr στο Google News για να ενημερώνεστε άμεσα για όλα τα νέα άρθρα! Όσοι χρησιμοποιείτε υπηρεσία RSS (π.χ. Feedly), μπορείτε να προσθέσετε το techgear.gr στη λίστα σας με αντιγραφή και επικόλληση της διεύθυνσης https://www.techgear.gr/feed στο αντίστοιχο πεδίο της υπηρεσίας σας. Αν προτιμάτε το Twitter, θα μας βρείτε στο προφίλ @techgeargr

Loading