Huawei nova 6: Επίσημο teaser video και αποκάλυψη για πολύ ισχυρά specs

Μόλις πρόσφατα ολοκληρώθηκε η προσθήκη νέων συσκευών στη φετινή σειρά Huawei nova 5 και η κινέζικη εταιρεία ετοιμάζεται ήδη για την επόμενη γενιά, καθώς θα προχωρήσει στην επίσημη παρουσίαση του Huawei nova 6 στις 5 Δεκεμβρίου 2019 στην Κίνα.

Η συσκευή έχει διαρρεύσει πολλάκις τις τελευταίες ημέρες, ωστόσο, τώρα έχουμε μια πιο ολοκληρωμένη εικόνα χάριν στη δημοσίευση επίσημων teaser videos από την εταιρεία. Περιμένουμε, λοιπόν, το Huawei nova 6 με all-screen οθόνη 6.4’’ FHD+ που διαθέτει οβάλ οπή για διπλή selfie κάμερα (32MP + 16MP) με υπερευρυγώνιο φακό 105°, τετραπλή κάμερα (60MP + 16MP ulltrawide + 2MP depth) στο πίσω μέρος με LED flash σε κάθετη διάταξη και δίπλα της έναν μικροσκοπικό αισθητήρα 2MP για macro λήψεις.

Ο επεξεργαστής θα είναι ο πανίσχυρος Kirin 990 5G και συνοδεύεται από έως 12GB μνήμη RAM και έως 256GB αποθηκευτικό χώρο, o αισθητήρας δακτυλικών αποτυπωμάτων θα τοποθετηθεί στο power button στην αριστερή πλευρά, ενώ στο κάτω μέρος υπάρχει υποδοχή USB Type-C, υποδοχή για τις κάρτες SIM και η γρίλια του ηχείου. Η μπαταρία είναι 4000mAh με φορτιστή 40W. Δυστυχώς, δεν θα διαθέτει υποδοχή 3.5mm headphone jack για ακουστικά

Μια πολύ ενδιαφέρουσα συσκευή που περιμένουμε να δούμε αν θα διαθέτει Google Mobile Services, αν δοθεί σχετική άδεια συνεργασίας στη Google (ήδη δόθηκε στη Microsoft).

[via]

Loading