Huawei P40: Επίσημη παρουσίαση στις 26 Μαρτίου 2020 στο Παρίσι

Στο πλαίσιο της χθεσινής παρουσίασης για το Huawei Mate Xs και τις νέες εκδόσεις των Huawei MatePad Pro και Huawei MateBook X Pro, ο CEO της εταιρείας, κ. Richard Yu, αποκάλυψε την επίσημη ημερομηνία παρουσίασης της σειράς Huawei P40.

Αυτή θα πραγματοποιηθεί στις 26 Μαρτίου 2020 στο Παρίσι και περιμένουμε να δούμε τρία μοντέλα με κορυφαίο όλων το Huawei P40 Premium Edition που θα διαθέτει πέντε αισθητήρες κάμερας στο πίσω μέρος με μεγαλύτερη καινοτομία τον περισκοπικό φακό για 10x οπτικό zoom. Από κοντά και το Huawei P40 Pro με 5x οπτικό zoom και αισθητήρες 52MP + 40MP + 8MP, ενώ το απλό Huawei P40 θα προσφέρει 3x οπτικό zoom και τους ίδιους αισθητήρες με την έκδοση Pro.

Σε άλλα τεχνικά χαρακτηριστικά περιμένουμε οθόνες OLED με ρυθμό ανανέωσης εικόνας 120Hz, επεξεργαστή Kirin 990 5G με dual-mode 5G modem, αλλά και κεραία WiFi 6+ που υπόσχεται ταχύτητες έως 1200Mbps. Το λειτουργικό σύστημα θα είναι Android 10 με περιβάλλον χρήσης EMUI 10, αλλά μην περιμένετε ούτε σε αυτή τη σειρά Google Mobile Services. Η εταιρεία θα χρησιμοποιήσει και εδώ τα HMS (Huawei Mobile Services) με το κατάστημα εφαρμογών Huawei AppGallery.

Θεωρείται δεδομένο ότι θα έχουμε πληθώρα διαρροών τις επόμενες ημέρες, επομένως, να περιμένετε αρκετές ειδήσεις που θα αφορούν τη σειρά Huawei P40.

[via]

Loading