Huawei P40 Pro: Πεντακάθαρα renders και πληροφορίες για την κάμερα

Πληθώρα διαρροών για τη σειρά Huawei P40 τις τελευταίες ώρες, μιας και έρχονται στη δημοσιότητα renders που αποκαλύπτουν τον σχεδιασμό και τα χρώματα, αλλά και πληροφορίες για τον κύριο αισθητήρα της πίσω κάμερας στην έκδοση Pro.

Τα δύο κύρια μοντέλα της σειράς, Huawei P40 και Huawei P40 Pro αναμένεται ότι θα παρουσιαστούν το Μάρτιο, και θα κυκλοφορήσουν σε 5 χρώματα (Black, Blush Gold, Silver Frost, Deep Sea Blue και Ice White + έκδοση με κεραμική πλάτη) χωρίς Google Mobile Services. Θεωρείται σίγουρο ότι θα έχει ολοκληρωθεί η ανάπτυξη των HMS μέχρι τότε, καθώς η Huawei επενδύει πολύ χρόνο και χρήμα για να προσφέρει τις αντίστοιχες υπηρεσίες με αυτές της Google, αλλά θα δούμε στην πορεία την εξέλιξη τους.

Σε ό,τι αφορά την πίσω κάμερα του Huawei P40 Pro, η τελευταία μεγάλη διαρροή αποκαλύπτει κύριο αισθητήρα 52MP μεγέθους 1/1.33’’ με custom σχεδιασμό από τη Sony και τεχνολογία 16-σε-1 ή “Quad Quad Bayer”, διότι πραγματοποιεί δύο “συνενώσεις” τετράδων από pixels. Αυτή η λειτουργία θα τίθεται σε εφαρμογή μόνο σε συνθήκες πολύ χαμηλού φωτισμού, ενώ σε πιο normal συνθήκες θα ενεργοποιείται μόνο η μία συνένωση (Quad Bayer).

Στα υπόλοιπα τεχνικά χαρακτηριστικά, περιμένουμε το Huawei P40 με flat οθόνη OLED 6.1’’ ή 6.2’’ FHD+ (90Hz) και το Huawei P40 Pro με waterfall οθόνη OLED (κυρτή και στις 4 πλευρές) με μέγεθος 6.5’’ ή 6.7’’ QHD+ (120Hz). Στις γωνίες λέγεται ότι έχει τοποθετηθεί νέο μεταλλικό περίγραμμα μεγαλύτερης αντοχής για να προστατεύει τις συσκευές περισσότερο σε περίπτωση πτώσης. Αμφότερα θα χρησιμοποιούν επεξεργαστή Kirin 990 5G SoC και λειτουργικό σύστημα Android 10 με EMUI 10, δεν θα διαθέτουν υποδοχή 3.5mm headphone jack και η μπαταρία τους θα υποστηρίζει φόρτιση σε ισχύ 50W.

[via]

Photo Gallery

Loading