Huawei P40: Πρώτα CAD renders για τη νέα σειρά

Η Huawei επιβεβαίωσε πρόσφατα ότι θα παρουσιάσει τη σειρά Huawei P40 στα τέλη Μαρτίου 2020 στο Παρίσι, χωρίς Google Mobile Services, με τον CEO της εταιρείας, κ. Richard Yu, να υπόσχεται νέο σχεδιασμό και σημαντικές αναβαθμίσεις για τις κάμερες, τη μπαταρία και τον επεξεργαστή. Αμέσως έπιασε δουλειά ο πολύ έγκυρος στις διαρροές του OnLeaks και έχουμε την ευκαιρία να δούμε τη συσκευή σε πρώτα CAD renders.

Θεωρώντας ότι τα renders αντικατοπτρίζουν την πραγματική εμφάνιση του Huawei P40 μπορούμε να πούμε δυο κουβέντες για αυτά που βλέπουμε. Το camera module μοιάζει γνώριμο διότι κάτι παρόμοιο έχουμε δει ήδη στα νέα Samsung Galaxy A51 και Galaxy A71 που παρουσιάστηκαν την περασμένη εβδομάδα. Ένα ορθογώνιο στην επάνω αριστερή γωνία που θα φιλοξενεί τους 4 ή 5 αισθητήρες και τα LED flash.

Οι πρώτες πληροφορίες κάνουν λόγο για 4 αισθητήρες κάμερας στο Huawei P40 και 5 αισθητήρες στο Huawei P40 Pro. Αυτοί αναμένεται ότι θα είναι οι 64MP Sony IMX686 με O.I.S., 20MP ultra wide, 12MP periscope telephoto, 5MP macro και 3D ToF.

Σε ό,τι αφορά τα υπόλοιπα τεχνικά χαρακτηριστικά, περιμένουμε το Huawei P40 με flat οθόνη OLED 6.1’’ ή 6.2’’ FHD+ (90Hz) και το Huawei P40 Pro με waterfall οθόνη OLED (κυρτή και στις 4 πλευρές) με μέγεθος 6.5’’ ή 6.7’’ QHD+ (120Hz). Στις γωνίες λέγεται ότι έχει τοποθετηθεί νέο μεταλλικό περίγραμμα μεγαλύτερης αντοχής για να προστατεύει τις συσκευές περισσότερο σε περίπτωση πτώσης. Αμφότερα θα χρησιμοποιούν επεξεργαστή Kirin 990 5G SoC και λειτουργικό σύστημα Android 10 με EMUI 10, δεν θα διαθέτουν υποδοχή 3.5mm headphone jack και η μπαταρία τους θα υποστηρίζει φόρτιση σε ισχύ 50W.


Για τα τεχνικά χαρακτηριστικά θα διατηρήσουμε τις επιφυλάξεις μας από τη στιγμή που τίποτα δεν έχει επιβεβαιωθεί μέχρι σήμερα, αλλά σε γενικές γραμμές είναι αρκετά αληθοφανή.

[via]

Photo Gallery

Loading