Huawei P50 Pro: Μεγάλη διαρροή αποκαλύπτει την εντυπωσιακή εμφάνιση του

Έφτασε η ώρα να δούμε για πρώτη φορά το Huawei P50 Pro, το οποίο αναμένεται ότι θα παρουσιαστεί μαζί με τα υπόλοιπα μέλη της σειράς μέσα στις επόμενες εβδομάδες και ενδεχομένως για πρώτη φορά θα δούμε προεγκατεστημένο το λειτουργικό σύστημα HarmonyOS της εταιρείας.

Οι εικόνες δημοσιεύθηκαν από τον γνωστό leakster Steve Hemmerstoffer (aka OnLeaks), ο οποίος επιλέγει και αυτός την πλατφόρμα Voice για τις διαρροές του. Πέραν αυτών, δεν μοιράστηκε πληροφορίες που να αφορούν τα τεχνικά χαρακτηριστικά της συσκευής, οπότε για την ώρα μπορούμε να σχολιάσουμε μόνο το μέγεθος και την εμφάνιση του.

Αν αποδεχτούμε ως αληθινές τις εικόνες, τότε το Huawei P50 Pro θα διαθέτει οθόνη 6.6’’ με ελαφρώς κυρτές γωνίες και οπή κεντρικά επάνω για τη selfie κάμερα, εξαιρετικά λεπτά bezels προς όλες τις πλευρές και οι διαστάσεις του θα είναι 159 x 73 x 8.6mm. Το πίσω μέρος παρουσιάζει το μεγαλύτερο ενδιαφέρον, μιας και το camera module είναι ιδιαίτερα μεγάλο με οβάλ σχήμα, και οι μεγάλοι κύκλοι πιθανότατα θα κρύβουν πολλαπλούς αισθητήρες.

Εφόσον ξεκίνησε ο χορός των διαρροών, περιμένουμε περισσότερες πληροφορίες μέσα στις επόμενες ημέρες. Δυστυχώς θα ζήσουμε το ίδιο έργο με τη σειρά Huawei P40, δηλαδή εξαιρετικές συσκευές χωρίς Google…

*Ακολουθήστε το Techgear.gr στο Google News για να ενημερώνεστε άμεσα για όλα τα νέα άρθρα! Όσοι χρησιμοποιείτε υπηρεσία RSS (π.χ. Feedly), μπορείτε να προσθέσετε το techgear.gr στη λίστα σας με αντιγραφή και επικόλληση της διεύθυνσης https://www.techgear.gr/feed στο αντίστοιχο πεδίο της υπηρεσίας σας. Αν προτιμάτε το Twitter, θα μας βρείτε στο προφίλ @techgeargr.

[via]

Loading