Η Huawei τρολάρει τη Samsung για τα Galaxy S10

Η παρουσίαση της σειράς Samsung Galaxy S10 δεν θα μπορούσε να μείνει ασχολίαστη από τη Huawei, η οποία δεν έχασε την ευκαιρία να τρολάρει τη Samsung μέσα από μια σειρά tweets που καταπιάνονται σχεδόν με όλα τα νέα χαρακτηριστικά των φετινών ναυαρχίδων των Κορεατών.

Η αρχή έγινε με την τεχνολογία αναγνώρισης προσώπου, η οποία γίνεται σε δύο διαστάσεις στα Galaxy S10 σε αντίθεση με τη 3D του Huawei Mate 20 Pro. Βέβαια, κάτι τέτοιο δεν θα ήταν εφικτό να γίνει στα Galaxy S10 λόγω της μη ύπαρξης notch στις οθόνες Infinity-O που θα μπορούσε να φιλοξενήσει τους απαραίτητους αισθητήρες.

Στη συνέχεια πέρασαν στις κάμερες, με τη Huawei να καλωσορίζει τη Samsung στο club των smartphones με τριπλή κάμερα, στην τεχνολογία αντίστροφης ασύρματης φόρτισης (αν και στα Galaxy S10 είναι ταχύτερη), όπως και στη μπαταρία (μεγαλύτερη στο Mate 20 Pro). Όλη αυτή η επίθεση καταλήγει στη επικείμενη παρουσίαση του Huawei P30 Pro στις 26 Μαρτίου, με τα τελευταία tweets να εστιάζουν στις δυνατότητες της κάμερας για νυχτερινές λήψεις και zoom.

Βλέπουμε, πάντως, ότι η Huawei έχει βάλει πλώρη να ξεπεράσει τη Samsung και ανέβει αυτή στον θρόνο της αγοράς των smartphones χρησιμοποιώντας τις τακτικές των Κορεατών. Αν θυμάστε, η Samsung επί χρόνια κορόιδευε την Apple στις διαφημιστικές καμπάνιες της και τώρα τα "λούζεται"...

Loading