Huawei Watch GT 2e: Η νέα πιο sport έκδοση του smartwatch με αυτονομία 14 ημερών

Εκτός από τα νέα Huawei P40, P40 Pro και P40 Pro+, η εταιρεία αποκάλυψε μια νέα πιο sport έκδοση του smartwatch της. Το Huawei Watch GT 2e υπόσχεται δύο εβδομάδες αυτονομία, είναι ανθεκτικό σε βάθος έως 50m και υποστηρίζει 100 διαφορετικούς τρόπους άθλησης με προσθήκη παρκούρ και αναρρίχησης.

Ο σχεδιασμός είναι ελαφρώς αλλαγμένος από τα προηγούμενα smartwatches της Huawei, με το κυκλικό καντράν να είναι κατασκευασμένος από ανοξείδωτο ατσάλι για μεγαλύτερη ανθεκτικότητα. Υπάρχουν επιλογές για 4 λουράκια, ωστόσο, δεν υπάρχει δυνατότητα αλλαγής τους.

Η οθόνη είναι 1.39’’ AMOLED (454 x 454) και στο hardware βρίσκουμε τον ειδικό επεξεργαστή Kirin A1, 4GB αποθηκευτικό χώρο για να αποθηκεύεις τραγούδια και να ακούς απευθείας από το smartwatch, κεραία Bluetooth 5.1, GPS/GLONASS/Galileo, επιταχυνσιόμετρο, βαρόμετρο, γυροσκόπιο, μαγνητόμετρο, αισθητήρα παρακολούθησης καρδιακού παλμού και αισθητήρα SpO2 που επιτρέπει τη μέτρηση του κορεσμού του οξυγόνου στο αίμα.

Στο κομμάτι της αυτονομία, οι 14 ημέρες με μια φόρτιση βγαίνουν με φυσιολογική χρήση σαν απλό ρολόι. Με ενεργοποιημένο το GPS, η Huawei υπόσχεται 30 ώρες αυτονομία και έως 24 ώρες για αναπαραγωγή μουσικής.

Το Huawei Watch GT 2e θα κυκλοφορήσει (πιθανότατα το Μάιο) σε τιμή €199.

Photo Gallery

Loading