HUAWEI Watch GT Cyber: Το νέο smartwatch της εταιρείας όπου αλλάζεις και το καντράν

Η HUAWEI προσθέτει ακόμη ένα smartwatch στον πλούσιο κατάλογο της παρουσιάζοντας επίσημα το HUAWEI Watch GT Cyber, ένα ιδιαίτερα προσεγμένο smartwatch που θυμίζει το Watch GT 3 Pro, αλλά προσφέρει στον χρήστη την δυνατότητα να αλλάζει εκτός από τα λουράκια και την εξωτερική εμφάνιση του καντράν.

huawei-watch-gt-cyber-1.jpg

Η εταιρεία προσφέρει τρεις εκδόσεις του Watch GT Cyber (Urban, Sports, Fashion), όλες με οθόνη AMOLED 1.32’’ (466 x 466), κεραίες WiFi, Bluetooth, NFC και GPS, λειτουργικό σύστημα HarmonyOS kαι μπαταρία 292mAh. Ανεξάρτητα από την έκδοση που θα επιλέξει ο χρήστης, στη συνέχεια μπορεί να αγοράσει ξεχωριστά το «σώμα» κάποιας άλλης για να κουμπώσει το καντράν.

huawei-watch-gt-cyber-2.jpg

Από εκεί και πέρα, το HUAWEI Watch GT Cyber προσφέρει όλες τις κλασικές λειτουργίες ενός smartwatch της εταιρείας, όπως 100+ sport modes και παρακολούθηση σωματικής δραστηριότητας και υγείας - ευεξίας, συμπεριλαμβανομένου του ηλεκτροκαρδιογραφήματος και της αρτηριακής πίεσης.

Μέχρι στιγμής έχει γίνει γνωστό ότι θα είναι διαθέσιμο στην Κίνα σε τιμές 1488 yuan (περίπου €205) για τις εκδόσεις Urban και Fashion, ενώ η Sport θα κοστίζει 1288 yuan (περίπου €180).

Loading