HUAWEI WATCH Ultimate: ένα ρολόι φτιαγμένο για υποβρύχιες περιπέτειες

Αυτό το καλοκαίρι, η Huawei κάνει το ιδανικότερο δώρο στους λάτρεις του απέραντου γαλάζιου. Εξερευνήστε τον βυθό της θάλασσας με ασφάλεια, όπως οι επαγγελματίες, έχοντας στον καρπό σας το απόλυτο καταδυτικό smartwatch.

Με κάθε αγορά ενός HUAWEI Watch Ultimate, από 15 Ιουνίου έως 31 Αυγούστου 2023, κερδίζετε δωρεάν επαγγελματικό μάθημα κατάδυσης με επαγγελματία εκπαιδευτή δυτών, από το πιστοποιημένο και αναγνωρισμένο κέντρο καταδύσεων "SCHOOL OF DIVING".*

Αποκτήστε τώρα το HUAWEI Watch Ultimate, το απόλυτο smartwatch για υποβρύχιες περιπέτειες, το οποίο ενσαρκώνει το αποκορύφωμα της τεχνολογίας και της σχεδιαστικής καινοτομίας της Huawei και μάθετε όλα τα μυστικά της επαγγελματικής κατάδυσης, από τους κορυφαίους του είδους.

Το κέντρο καταδύσεων SCHOOL OF DIVING είναι αναγνωρισμένο από το ΥΕΝ και το Κεντρικό Λιμεναρχείο Πειραιά και πιστοποιημένο από τον Γαλλικό Νηογνώμονα Bureau Veritas και την ΕΒΕΤΑΜ, σύμφωνα με τα ευρωπαϊκά πρότυπα ΕΝ 14467 για την εκπαίδευση και συνοδεία δυτών.

Τα μαθήματα τα οποία θα πραγματοποιηθούν έως και τις 31 Οκτωβρίου 2023, θα γίνονται από τον διευθυντή και εκπαιδευτή του καταδυτικού κέντρου, Κούβαρη Κωνσταντίνο, ο οποίος είναι εκπαιδευτής Αυτόνομης / Ελεύθερης κατάδυσης με περισσότερες από 6000 καταδύσεις, εκπαιδευτής πρώτων βοηθειών, καθηγητής φυσικής αγωγής, προπονητής κολύμβησης, εκπαιδευτής ναυαγοσωστικής και τεχνικός service καταδυτικού εξοπλισμού.

Με τον τρόπο αυτό, όσοι αποκτήσουν ένα HUAWEI Watch Ultimate, θα μπορέσουν να ανακαλύψουν στην πράξη, τις απεριόριστες δυνατότητες και τις πρωτοποριακές καινοτομίες του.

huawei-watch-ultimate-ad-3.jpg

Αναβαθμισμένες δυνατότητες κατάδυσης που θα σας συναρπάσουν

Το HUAWEI Watch Ultimate κατασκευάστηκε για να αλλάξει όλα τα δεδομένα και τα πρότυπα αντοχής των smartwatches.

Αυτό που το κάνει ξεχωριστό, είναι ότι μπορεί να αντέξει άνετα σε κατάδυση 100 μέτρων και να παραμείνει μάλιστα σε αυτό το βάθος για 24 ολόκληρες ώρες, αντέχοντας ακραίες πιέσεις βυθού, ενώ είναι εξοπλισμένο με δυνατότητες ήχου, ένα άνευ προηγουμένου επίτευγμα στα mainstream smartwatches! Αυτή η βασική πτυχή επιτρέπει στους δύτες να φορούν το ρολόι σε βαθιά νερά, γνωρίζοντας ότι μπορεί να συνεχίσει να τους παρέχει ζωτικές πληροφορίες και στατιστικά στοιχεία.

Παράλληλα, η λειτουργία κατάδυσης έχει 4 διαφορετικά modes για να διαλέξετε, ενώ το ρολόι χρησιμοποιεί τον δοκιμασμένο αλγόριθμο αποσυμπίεσης Bühlmann για την παρακολούθηση δεδομένων κατάδυσης, σε συνεχή βάση, αλλά και την παροχή προτάσεων, με βάση το περιβάλλον σε πραγματικό χρόνο. Μπορούν επίσης να οριστούν πάνω από 20 υπενθυμίσεις, διευκολύνοντας την οργάνωση σχεδίων κατάδυσης.

Το HUAWEI WATCH Ultimate είναι ένα smartwatch αιχμής, πιστοποιημένο με ISO 22810 και EN13319, που έχει υποβληθεί σε αυστηρές δοκιμές και έχει ελεγχθεί από πιστοποιημένους δύτες της Επαγγελματικής Ένωσης Εκπαιδευτών Καταδύσεων (PADI) σε πραγματικές καταστάσεις κατάδυσης. Ως αποτέλεσμα, αυτό το ρολόι διαθέτει απαράμιλλες και ανθεκτικές δυνατότητες.

huawei-watch-ultimate-ad-2.jpg

Προηγμένα υλικά κατασκευής

Το σώμα του HUAWEI WATCH Ultimate δημιουργήθηκε από πρωτοποριακό κράμα υγρού μετάλλου με βάση το ζιρκόνιο, ένα νέο υλικό που χρησιμοποιείται στα πολυτελή ρολόγια υψηλών προδιαγραφών και για πρώτη φορά χρησιμοποιείται σε ένα smartwatch. Με μοναδικές ιδιότητες, αντιστέκεται στην παραμόρφωση σε συνθήκες υψηλής θερμοκρασίας, ενώ είναι ανθεκτικό ακόμα και στην πιο σκληρή χρήση.

Ζήστε νέες περιπέτειες με πολύπλευρες προκλήσεις

Η περιπέτεια σε εξωτερικούς χώρους μπορεί να διαρκέσει μέρες και απαιτεί μεγάλη διάρκεια ζωής της μπαταρίας ενός smartwatch. Για να ανταποκριθεί σε αυτή την απαίτηση, το HUAWEI WATCH Ultimate χρησιμοποιεί ένα ειδικά σχεδιασμένο ολοκαίνουργιο Expedition Mode.

Με δυνατότητες εντοπισμού θέσης Precision Dual-Frequency Five-System GNSS, υποστηρίζει επαγγελματική εμφάνιση των δεδομένων εξερεύνησης σε εξωτερικούς χώρους, μέτρηση οξυγόνου αίματος, παροχή outdoor εργαλείων και πολλά άλλα. Το ρολόι καταγράφει με ακρίβεια την τροχιά άσκησης του χρήστη, με σημεία σήμανσης και υποστηρίζει ακριβή πλοήγηση, επιτρέποντας στους χρήστες να επιστρέψουν εύκολα στο σημείο εκκίνησης ή σε οποιαδήποτε προηγούμενη τοποθεσία.

Επίσης, το ρολόι έχει μπαταρία με εξαιρετική διάρκεια ζωής και υποστηρίζει φόρτιση υψηλής ταχύτητας, με τους χρήστες να μπορούν να απολαύσουν 2 εβδομάδες χωρίς να το φορτίσουν. Όταν η μπαταρία του smartwatch εξαντληθεί, το νέο προηγμένο ασύρματο σύστημα γρήγορης φόρτισης διασφαλίζει ότι φορτίζεται πλήρως εντός 60 λεπτών ή 25% εντός 10 λεπτών.

huawei-watch-ultimate-ad-1.jpg

Ένας ολοκληρωμένος βοηθός φυσικής κατάστασης στον καρπό σας

Φανταστείτε πως βουτάτε με τους φίλους σας σε καταγάλανα νερά και θέλετε να δείτε την μέχρι τώρα πορεία και να θέσετε κάποιους μετρήσιμους στόχους. Με την εφαρμογή HUAWEI Health App στο ρολόι, μπορείτε να καταγράψετε τις λεπτομέρειες της καταδυτικής σας εξόρμησης και να βλέπετε την πρόοδο σας, σε ξεκάθαρη και απλή μορφή, ώστε να εξερευνήσετε ακόμη περισσότερο. Έτσι, μπορείτε να έχετε ένα Ηλεκτροκαρδιογράφημα με πιστοποίηση CE MDR, ειδοποίηση καρδιακού ρυθμού, ακριβή έλεγχο αρτηριακής ανελαστικότητας, ολοήμερη παρακολούθηση SpO2, παρακολούθηση ύπνου όλη τη νύχτα, αλλά και παρακολούθηση άγχους, στο καρπό σας!

Ακόμα, το HUAWEI WATCH Ultimate διαθέτει όλες τις απόλυτες έξυπνες λειτουργίες της καθημερινότητας, υποστηρίζοντας κλήσεις Bluetooth, γρήγορες απαντήσεις, αναπαραγωγή μουσικής, υπενθυμίσεις και ευρεία συμβατότητα σε διαφορετικά smartphone, υποστηρίζοντας συσκευές Android και iOS, σε μία πιο έξυπνη τεχνολογική εμπειρία...στον καρπό σας!

Το HUAWEI WATCH Ultimate διατίθεται σε δύο εκδόσεις: HUAWEI WATCH Ultimate Voyage Blue και HUAWEI WATCH Ultimate Expedition Black.

Το HUAWEI WATCH Ultimate Voyage Blue ενσαρκώνει τη δύναμη της άγριας θάλασσας. Με κεραμική στεφάνη νανοτεχνολογίας σε βαθύ μπλε, να θυμίζει την απεραντοσύνη του ωκεανού, αυτή η έκδοση δεν είναι απλά ένα εξαιρετικό smartwatch υψηλών προδιαγραφών, αλλά και ένα fashion statement για όσους αγαπούν τα θαλάσσια σπορ. Παράλληλα, η έκδοση του HUAWEI WATCH Ultimate Expedition Black δημιουργήθηκε για θαρραλέες ψυχές που αγαπούν την ύπαιθρο και θέλουν με κάθε ευκαιρία να δραπετεύουν από την «άνεση» της πόλης.

Το HUAWEI WATCH Ultimate διαθέτει επίσης AMOLED οθόνη, με κάλυμμα από κρύσταλλο ζαφειριού ανθεκτικό στη φθορά από τη καθημερινή χρήση. Το μπρασελέ του Ultimate Voyage Blue είναι κατασκευασμένο από σκληρό κράμα τιτανίου, το οποίο έχει διπλάσια αντοχή από τον ανοξείδωτο χάλυβα και είναι πολύ ελαφρύτερο σε βάρος. Και οι δύο χρωματικές εκδοχές του ρολογιού διαθέτουν επίσης ένα μοναδικό λουράκι από υδρογονωμένο καουτσούκ νιτριλίου (HNBR).

huawei-watch-ultimate-ad-4.jpg

Για ευκολία στην χρήση το HUAWEI WATCH Ultimate διαθέτει τρία κουμπιά που μιμούνται το στυλ σχεδίασης ενός παραδοσιακού ρολογιού υψηλών προδιαγραφών: κουμπί 3D Rotating Crown, κουμπί Function και κουμπί Assist, το καθένα αφιερωμένο σε διαφορετικές λειτουργίες.

Το HUAWEI WATCH Ultimate, το νέο smartwatch υψηλής τεχνολογίας της Huawei που ξεπερνά τις προηγούμενες κορυφαίες κατηγορίες, είναι διαθέσιμο στην Ελλάδα από το δίκτυο καταστημάτων των επίσημων συνεργατών της Huawei. .

*Περισσότερες πληροφορίες και τους όρους συμμετοχής θα βρείτε εδώ: https://consumer.huawei.com/gr/campaign/watch-ultimate-promotion-activity/terms-and-conditions/

Για να εξαργυρώσετε το δώρο σας μπορείτε να καλέσετε στην εξυπηρέτηση πελατών της Huawei στο: 2111988000.

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τα προϊόντα μπορείτε να επισκεφθείτε την ιστοσελίδα της Huawei ή τα παρακάτω links:

Facebook: HuaweimobileGR

Instagram: huaweimobilegr

Huawei Community

Loading