Έκθεση Τεχνολογίας: ΗΧΟS EIKONA SHOW 2018 στις 24 και 25 Nοεμβρίου

Μια αποκλειστική και μεγαλοπρεπής Έκθεση τεχνολογίας θα λάβει χώρα στην Αθήνα στις 24 και 25 Νοεμβρίου 2018, στο ξενοδοχείο Radisson Blu Park Hotel.

Στα πέντε επίπεδα της Έκθεσης οι επισκέπτες θα μπορούν να βιώσουν σε live επίδειξη όλα τα τελευταία μοντέλα συσκευών και συστημάτων που αφορούν την οικιακή αλλά και την προσωπική μας διασκέδαση.

Από ακουστικά έως βιντεοπροβολείς και από τηλεοράσεις έως ηχεία, πικάπ και δικτυακά player. Όλος ο θαυμαστός κόσμος της μουσικής και του σινεμά θα παρουσιαστεί το Σαββατοκύριακο 24 και 25 Νοεμβρίου 2018 στο ξενοδοχείο Radisson Blu Park Hotel (Λεωφ. Αλεξάνδρας 10, Αθήνα)

Σπουδαίοι κατασκευαστές θα παρουσιάσουν ότι σημαντικό έχουν δημιουργήσει τον τελευταίο καιρό. Πολλά νέα μοντέλα θα λανσαριστούν για πρώτη φορά στην Έκθεση, ειδικοί θα είναι εκεί να σας λύσουν όλες τις απορίες σας, ενώ ταιριασμένα συστήματα θα αναπαράγουν για εσάς υπέροχες μουσικές νότες.

Σε άλλους χώρους βιντεοπροβολείς θα παίζουν home cinema σε 4Κ. Βινύλια, δικτυακά player, φορητά DAP, ηχεία Bluetooth και streamers θα φέρουν στους χώρους της Έκθεσης τις μουσικές και τις εικόνες όλου του κόσμου. Επίσης οι τυχεροί επισκέπτες θα έχουν την δυνατότητα να θαυμάσουν από κοντά τηλεοράσεις 8 και τηλεοράσεις OLED όλων των μεγάλων κατασκευαστών.

Είναι μια μοναδική ευκαιρία, που συμβαίνει μια φορά το χρόνο. Mια ευκαιρία να ζήσετε από κοντά την κορυφαία έκφανση της τεχνολογίας. Να συγκρίνεται συστήματα και να συναντήσετε φίλους με τα ίδια ενδιαφέροντα.

Οι πόρτες ανοίγουν το Σάββατο 24 Νοεμβρίου στις 9.30 το πρωί και κλείνουν στις 9.00 το βράδυ ή ίσως και αργότερα!

Την Κυριακή 25 Νοεμβρίου σας περιμένουμε από τις 9.00 το πρωί μέχρι τις 8.00 το βράδυ

Εισιτήρια θα βρείτε στο viva.gr και έχουν 2 ευρώ για μια ημέρα ή 3 ευρώ και τις δύο ημέρες. Για τα παιδιά και τους φοιτητές η είσοδος είναι δωρεάν.

Για περισσότερα στο www.highend.show

Χορηγός: Samsung QLED 8K

Διοργάνωση: Περιοδικό HXOS PLUS

Loading