Η Facebook παρουσιάζει τα Portal Go και Portal+

Η Facebook προσθέτει δύο νέες συσκευές για τηλεδιασκέψεις (και όχι μόνο) στην οικογένεια Portal, σε μια προσπάθεια να προσφέρει εναλλακτικές επιλογές αντί των προτάσεων που βλέπουμε συνήθως από τις Google, Lenovo και Amazon.

Το Portal Go είναι η πρώτη φορητή συσκευή της εταιρείας, διαθέτει οθόνη 10’’, κάμερα 12MP ultrawide, ενσωματωμένο χερούλι στην κατασκευή του για εύκολη μεταφορά και μπαταρία με μεγάλη αυτονομία, ενώ μπορεί να χρησιμοποιηθεί και ως φορητό ηχείο για αναπαραγωγή περιεχομένου από υπηρεσίες όπως τα iHeartRadio, Spotify και Pandora. Επιπλέον, μπορεί να χρησιμοποιηθεί για την εμφάνιση φωτογραφιών από Facebook και Instagram με λειτουργίες για εύκολο διαμοιρασμό τους. 

Facebook Portal+

Από την άλλη, το Portal+ διαθέτει οθόνη 14’’ HD με δυνατότητα περιστροφής, ηχεία stereo και κάμερα 12MP Smart Camera με ultrawide φακό. Στο πλαίσιο της συνεργασίας με τη Microsoft, από τον προσεχή Δεκέμβριο θα υποστηρίζεται πλήρως και το Microsoft Teams.

Η διάθεση των Portal Go και Portal+ θα ξεκινήσει στις 19 Οκτωβρίου 2021 σε τιμές $199 και $349 αντίστοιχα.

*Ακολουθήστε το Techgear.gr στο Google News για να ενημερώνεστε άμεσα για όλα τα νέα άρθρα! Όσοι χρησιμοποιείτε υπηρεσία RSS (π.χ. Feedly), μπορείτε να προσθέσετε το techgear.gr στη λίστα σας με αντιγραφή και επικόλληση της διεύθυνσης https://www.techgear.gr/feed στο αντίστοιχο πεδίο της υπηρεσίας σας. Αν προτιμάτε το Twitter, θα μας βρείτε στο προφίλ @techgeargr.

[Facebook]

Loading