Η Google ετοιμάζει έκπληξη για την παρουσίαση των Samsung Galaxy S20 και Galaxy Z Flip!

Λιγότερο από μία εβδομάδα απομένει για το πρώτο Unpacked Event της χρονιάς, καθώς στις 11 Φεβρουαρίου 2020 η Samsung θα προχωρήσει στα επίσημα αποκαλυπτήρια της νέας σειράς Samsung Galaxy S20 και του αναδιπλούμενου Samsung Galaxy Z Flip.

Μέχρις εδώ όλα καλά, γνωρίζουμε σχεδόν τα πάντα για όλα τα smartphones και περιμένουμε τυπικά την παρουσίαση για να συμπληρώσουμε τιμές, ημερομηνία κυκλοφορίας κάποιο promo για όσους προπαραγγείλουν κλπ. Απ’ ό,τι φαίνεται, όμως, θα υπάρξουν κάποιες εκπλήξεις στην παρουσίαση και μάλιστα μία από αυτές ενδεχομένως θα μας έρθει από τη Google.

Η εταιρεία επαναδημοσίευσε μέσα από τον επίσημο λογαριασμό του Android OS στο Twitter το teaser video της Samsung για το επερχόμενο Unpacked Event και συμπλήρωσε ότι “έρχεται κάτι εντυπωσιακό”. Είναι η πρώτη φορά που βλέπουμε μια τέτοια ανάρτηση για παρουσίαση τρίτου κατασκευαστή από πλευράς Google, επομένως, δεν είναι απλά μια κίνηση καλής συνεργασίας.

Όπως ήταν αναμενόμενο, αμέσως άρχισαν να εκφράζονται εικασίες από χρήστες και αναλυτές για το ποια θα μπορούσε να είναι η συμμετοχή της Google στο Unpacked Event. Κάποιοι αναφέρουν ότι η εταιρεία θα επιδείξει τη βελτιστοποιημένη έκδοση του Android OS για το αναδιπλούμενο Galaxy Z Flip, ενώ κάποιοι άλλοι ποντάρουν στην κυκλοφορία συσκευών της Samsung με stock λειτουργικό σύστημα Android. Αν θα επέλεγα ένα από τα δύο σενάρια, τότε θα πόνταρα στο πρώτο. Ποτέ δεν ξέρεις…

Loading