Η Huawei μας προετοιμάζει για μια πραγματική Black Friday

Οι ιδιαιτερότητες της φετινής χρονιάς καθιστούν τη Black Friday σημαντικότερη, ίσως, από κάθε άλλη φορά, διότι οι καταναλωτές σε όλο τον κόσμο αναζητούν λύσεις για τις ανάγκες που προέκυψαν λόγω του εγκλεισμού τους. Είτε μιλάμε για τηλεργασία και τηλεκπαίδευση, είτε για την υγεία (ψυχική και σωματική), είναι δεδομένο ότι η φετινή παρατεταμένη Black Friday θα δώσει σε όλους μια καλή ευκαιρία να αποκτήσουν χρήσιμες ηλεκτρονικές συσκευές σε πολύ ελκυστικές τιμές.

Για μια ακόμη φορά, η Huawei αναμένεται ότι θα στηρίξει τους καταναλωτές δίνοντας δυναμικό παρών στις εκπτωτικές ενέργειες της Black Friday με πληθώρα συσκευών από διαφορετικές προϊοντικές κατηγορίες που απευθύνονται σε κάθε χρήστη και για κάθε ανάγκη. Η εταιρεία δραστηριοποιείται τα τελευταία χρόνια σε πολλούς τομείς και γι’ αυτό κατάφερε μέσα σε πολύ μικρό χρονικό διάστημα να καταστήσει το όνομα της συνώνυμο της ποιότητας και της αξιοπιστίας σε διαφορετικές κατηγορίες, όπως είναι τα laptops, τα tablets και τα wearables.

Τηλεργασία, Τηλεκπαίδευση και Διασκέδαση

Με το lockdown να έχει επιστρέψει και πάλι στην καθημερινότητα μας, ένα μεγάλο ποσοστό εργαζομένων καλείται να εργαστεί από το σπίτι και γι’ αυτό βρίσκεται σε αναζήτηση οικονομικών και αξιόλογων laptops που θα μπορέσουν να ανταπεξέλθουν στις απαιτήσεις της δουλειάς τους. Ταυτόχρονα, όμως, οι μαθητές όλων των βαθμίδων εκπαίδευσης χρειάζονται και αυτοί ένα laptop ή tablet που θα μπορέσει να υποστηρίξει με επιτυχία το νέο σύστημα τηλεκπαίδευσης και παράλληλα θα είναι και ένα εργαλείο διασκέδασης για τις ελεύθερες ώρες τους.

Γίνεται εύκολα αντιληπτό ότι οι ανάγκες ενός σπιτιού σε εξοπλισμό έχουν αυξηθεί κατακόρυφα, διότι η πλειοψηφία των νοικοκυριών δεν διαθέτει περισσότερους από έναν υπολογιστές και πλέον τόσο οι γονείς, όσο και τα παιδιά καλούνται να απασχοληθούν ταυτόχρονα ο καθένας στο κομμάτι του. Η Huawei απέδειξε με την πολύ δυναμική είσοδο της στην αγορά των laptops στη χώρα μας, ότι μπορεί να υποστηρίξει τις ανάγκες για τηλεργασία και τηλεκπαίδευση προσφέροντας πολύ αξιόλογες συσκευές με μια value-for-money προσέγγιση που δεν τινάζει τον προϋπολογισμό στον αέρα. Είμαστε σίγουροι ότι στις φετινές προσφορές της εταιρείας για τη Black Friday θα προκύψουν τεράστιες ευκαιρίες, τόσο στα laptops όσο και στα tablets.

huawei-watch-gt-2-pro-adv-6.jpg

Υγεία και Fitness

Όπως και την περασμένη Άνοιξη, έτσι και τώρα πάρα πολλοί καταναλωτές έχουν ως κύριο λόγο δικαιολογημένης εξόδου από το σπίτι το fitness. Κάποτε μπορεί να έβγαινες απλά για ένα τρέξιμο ή γρήγορο περπάτημα χωρίς να ενδιαφέρεσαι ιδιαίτερα για τις επιδόσεις και την κατάσταση της υγείας σου, ωστόσο, η εξέλιξη των wearables έβαλε μια πολύ μεγάλη πλειοψηφία χρηστών στον δρόμο της προσωποποιημένης ενημέρωσης σχετικά με τη σωματική δραστηριότητα τους και όχι μόνο. Αυτό αντικατοπτρίζεται απόλυτα από την εκθετική αύξηση των πωλήσεων στον τομέα των wearables, όπου και πάλι η Huawei κρατά ηγετικό ρόλο με πληθώρα κορυφαίων προτάσεων.

Χαρακτηριστικό παράδειγμα το Huawei Watch GT2 Pro, το εντυπωσιακό premium smartwatch που προσφέρει στον χρήστη μια τεράστια ποικιλία προγραμμάτων προπόνησης (100+), διαρκή καταγραφή του καρδιακού παλμού, δυνατότητα μέτρησης του κορεσμού οξυγόνου στο αίμα, καταμέτρηση της μέγιστης πρόσληψης οξυγόνου (VO2Max) στα προγράμματα τρεξίματος και περπατήματος, μέτρηση των επιπέδων stress και παρακολούθηση του ύπνου. Σε συνδυασμό με την εφαρμογή Huawei Health, ο χρήστης μπορεί να παρακολουθεί το ιστορικό της σωματικής δραστηριότητας, να θέτει στόχους, να βρίσκει αναλυτικές πληροφορίες για την άσκηση, τον ύπνο (διάφορα στάδια ύπνου) και το stress, όπως και να προσαρμόζει τα watch faces. Σε αυτά προσθέτουμε τη δυνατότητα λήψης ειδοποιήσεων, απάντησης/απόρριψης τηλεφωνικών κλήσεων και τη δυνατότητα να αποθηκεύεις και να ακούς μουσική, και όλα αυτά με μια τεράστια αυτονομία που ξεπερνά τις 7 ημέρες.

Σε αυτήν την πολύ δύσκολη περίοδο για όλους μας, η φετινή Black Friday είναι μια καλή ευκαιρία να την περάσουμε όσο το δυνατόν πιο ανώδυνα, βρίσκοντας λύσεις ο καθένας για τις δικές του ανάγκες. Χρειάζεται προσοχή για τις πολλές υποτιθέμενες εκπτώσεις που μπορεί να μας πλασάρουν οι καλοθελητές, αλλά τουλάχιστον με τη Huawei μπορούμε να είμαστε σίγουροι για την αξιοπιστία της, καθώς ανακοινώνει η ίδια τις προσφορές της!

Μείνετε συντονισμένοι!

Loading