Η Lenovo παρουσιάζει νέα laptops, οθόνες και tablets για όλους στην IFA 2019

Λίγο πριν την έναρξη της IFA 2019, η Lenovo προχώρησε στην επίσημη ανακοίνωση όλων των νέων προϊόντων που θα παρουσιάσει στο Βερολίνο, μια γκάμα που περιλαμβάνει laptops, monitors, tablets και all-in-one desktop PCs για κάθε χρήστη.

Ο υπέρλεπτος σχεδιασμός συναντά τις έξυπνες λειτουργίες.

Εάν χρειάζεσαι ένα ελαφρύ, λεπτό και αξιόπιστο laptop που λειτουργεί άψογα χωρίς να ξοδέψεις πολλά χρήματα, τότε μπορείς να ρίξεις μια ματιά στα δύο νέα 13’’ Lenovo IdeaPad laptops με επιλογή για επεξεργαστή έως Intel Core 10ης γενιάς, κάρτα γραφικών έως την Nvidia GeForce MX250 GPU και μνήμη RAM έως 16GB DDR4.

lenovo-ideapad-s340-13inch.jpg

Lenovo IdeaPad S340

Το νέο Lenovo IdeaPad S340 έρχεται σε τρία όμορφα χρώματα και με βάρος μόλις 1.3kg. Στο εσωτερικό του υπάρχουν νέα και πιο εξελιγμένα ανεμιστηράκια για καλύτερη ψύξη με μικρότερο θόρυβο, ηχεία τεχνολογίας Dolby Audio και μικρόφωνα στην πρόσοψη, ενώ η αυτονομία του φτάνει μέχρι και τις 8 ώρες συνεχούς λειτουργίας με μια φόρτιση.

lenovo-ideapad-s540-13inch-white.jpg

Lenovo IdeaPad S540

Το υπέρλεπτο, εξολοκλήρου αλουμινένιο Lenovo IdeaPad S540 προσφέρει την επιλογή για panel ανάλυσης QHD, τεχνολογία ταχείας φόρτισης RapidCharge, ήχο Dolby Audio και ψηφιακούς βοηθούς Microsoft Cortana και Amazon Alexa. Στις επιλογές για επεξεργαστή μπορείς να φτάσεις έως τον Intel Core i7 10ης γενιάς ή AMD Ryzen 7, ενώ για τον τομέα της ασφάλειας υποστηρίζεται το βιομετρικό ξεκλείδωμα μέσω της λειτουργίας Windows Hello. Στα πλεονεκτήματα και η διαχείριση με χειρονομίες χάριν στην κάμερα υπερύθρων.

Αξίζει να αναφέρουμε και την αποκλειστική λειτουργία Q-Control, η οποία εκμεταλλεύται την τεχνολογία μηχανικής μάθησης για να ελέγχει τις διαδικασίες που τρέχουν στο background και τη θερμική συμπεριφορά του laptop, έτσι ώστε να ενεργοποιεί τους εσωτερικούς ανεμιστήρες για καλύτερη διάχυση της θερμότητας και βελτιστοποίηση της μπαταρίας. Για παράδειγμα, εάν παρακολουθείς ταινίες ενεργοποιείται το Lower Power Mode για πιο αθόρυβη λειτουργία του ανεμιστήρα, ενώ οι δημιουργοί περιεχομένου θα εκτιμήσουν το Turbo-Boosting Mode για ταχύτερη επεξεργασία του υλικού.

Εμπνευσμένα από τη Φύση, κατασκευασμένα για μεγάλο φόρτο εργασίας

lenovo-ideacentre-a540-touch-24inch-charging.jpg

Με τον σχεδιασμό του να μιμείται την ισορροπημένη ασυμμετρία του κυπαρρισιού, το Lenovo IdeaCentre A540 είναι ένα στυλάτο all-in-one Windows 10 desktop PC με οθόνη 24’’ ή 27’’ που περιλαμβάνει ασύρματο φορτιστή στη βάση συμβατό με το πρότυπο Qi. Αυτό σημαίνει ότι μπορείς να φορτίσεις ένα συμβατό smartphone απλά ακουμπώντας το επάνω στη βάση, ακόμη και όταν ο υπολογιστής είναι κλειστός. Ακόμη, διαθέτει κάμερα υπερύθρων που κρύβεται από το κλείστρο TrueBlock Privacy για μεγαλύτερη ασφάλεια, ενώ τα ελάχιστα bezels και η δυνατότητα να κρύψεις τα καλώδια προσφέρουν μια καθαρή εμφάνιση για κάθε γραφείο.

Από πλευράς hardware υπάρχει η επιλογή για επεξεργαστή έως Intel Core i7 9ης γενιάς και ξεχωριστή κάρτα γραφικών AMD Radeon RX560. Στην έκδοση 27’’ προσφέρεται και η επιλογή για panel ανάλυσης QHD, όπως και για ηχεία JBL by Harman με υποστήριξη του Dolby Audio. Στην έκδοση 24’’ υπάρχει η επιλογή και για επεξεργαστή AMD Ryzen, ενώ και στις δύο εκδόσεις μπορείς να τοποθετήσεις panel αφής.

lenovo-ideacentre-a540-27inch.jpg

Εναλλακτικοί ψηφιακοί “συνεργάτες” που μπορείς να διπλώσεις

Για όσους προτιμούν ένα εναλλακτικό λειτουργικό σύστημα, τα νέα Lenovo Chromebook laptops αποτελούν έξυπνες επιλογές και είναι εξαιρετικά εύκολα στη χρήση για τον οποιονδήποτε. Δεν απαιτείται καμία εγκατάσταση, απλά πραγματοποιείς login με τον λογαριασμό Google και απολαμβάνεις μια διαφορετική εμπειρία με πρόσβαση στις εκατομμύρια εφαρμογές και παιχνίδια Android του καταστήματος Google Play.

lenovo-chromebook-c340-15inch.jpg

Το νέο πολύ λεπτό 2-σε-1 laptop που ενσωματώνει τις έξυπνες λειτουργίες του Chrome OS είναι το Lenovo Chromebook C340, με οθόνη αφής 11’’ και μεντεσέ 360° για να την περιστρέφεις και να τη στηρίζεις υπό οποιαδήποτε γωνία σε βολεύει για εργασία ή διασκέδαση. Εάν αναζητάς κάτι μεγαλύτερο υπάρχει και η επιλογή για οθόνη 15’’ που προσφέρει και περισσότερο αποθηκευτικό χώρο (έως 128GB eMMC), βολικό numeric keypad, επιλογή για πληκτρολόγιο με οπισθοφωτισμό και επιλογή για επεξεργαστή έως Intel Core i3.

lenovo-chromebook-c340-11inch-sandpink.jpg

Αν πάλι αναζητάς ένα Chromebook που συνδυάζει τα καλύτερα και από τους δύο κόσμους, τότε ρίξε μια ματιά στο Lenovo Chromebok S340 με επιλογή για επεξεργαστή Intel, ενσωματωμένο anti-virus και μπαταρία με αυτονομία έως 10 ώρες με μια φόρτιση. Διαθέτει οθόνη αφής 14’’ FHD IPS με ελάχιστα bezels και ζυγίζει μόλις 1.4kg.

lenovo-chromebook-s340-14inch-darkorchid.jpg

Οθόνες για τον υπολογιστή σου

Νιώθεις περιορισμένος από την οθόνη του laptop και χρειάζεσαι περισσότερο χώρο για μεγαλύτερη άνεση; Οι νέες οθόνες της Lenovo έρχονται να δώσουν τη λύση.

lenovo-l28u-monitor-28inch.jpg

Η νέα Lenovo L28u έρχεται με ευρυγώνιο IPS panel 28’’ ανάλυσης 4K και ελάχισα bezels. Εάν ο υπολογιστής σου διαθέτει επεξεργαστή γραφικών AMD Radeon, τότε μπορείς να εκμεταλλευτείς και τις δυνατότητες της τεχνολογίας AMD FreeSync. Μπορείς να τοποθετήσεις την οθόνη υπό όποια γωνία θέλεις, ενώ αξίζει να σημειωθεί πως έχει λάβει πιστοποίηση από την TUV Rheinland για προστασία από τη μπλε ακτινοβολία.

lenovo-g34w-curved-gaming-monitor-front-left.jpg

Εάν πάλι το gaming είναι το στοιχείο που σε χαρακτηρίζει, η Lenovo G34w Gaming είναι μια πολύ καλή επιλογή. Με κυρτό ultrawide panel (1500R) 21:9 μεγέθους 34’’ και ανάλυσης WQHD.

lenovo-tab-m8-hd-kid-mode.jpg

Εξυπνότερος διαμοιρασμός με την οικογένεια

Η Lenovo παρουσιάζει τη δεύτερη γενιά των Android tablets της για όλη την οικογένεια, με τα Lenovo Tab M7 και Lenovo Tab M8 να προσφέρονται σε εκδόσεις WiFi και LTE. Ιδανικά για νεαρούς χρήστες, έρχονται με μεταλλική κατασκευή για μια premium αίσθηση, μεγάλη αυτονομία και πολύ προσιτή τιμή.

lenovo-tab-m7-screen-7P7Fd.jpg

Η εταιρεία λανσάρει και το Kid’s Mode 3.0, έτσι ώστε οι γονείς να δημιουργούν προφίλ για κάθε μέλος της οικογένειας και να ρυθμίζουν τα tablets ανάλογα με τις προτιμήσεις και την ηλικία. Η αυτονομία φτάνει έως τις 12 ώρες για αναπαραγωγή video στο Lenovo Tab M8 και έως τις 10 ώρες για το Lenovo Tab M7 και οι οθόνες τους είναι πιστοποιημένες από την TUV Rheinland.

Τιμές και Διαθεσιμότητα στην Ευρώπη

  • Το 13’’ Lenovo IdeaPad S540 θα κυκλοφορήσει τον Οκτώβριο σε τιμή από €799.00
  • Το 13’’ Lenovo IdeaPad S340 δεν γνωρίζουμε εάν και πότε θα έρθει στην Ευρώπη
  • Το 24’’ Lenovo IdeaCentre A540 θα κυκλοφορήσει το Σεπτέμβριο σε τιμή από €799.00
  • Το 27’’ Lenovo IdeaCentre A540 θα κυκλοφορήσει το Σεπτέμβριο σε τιμή από €999.00
  • Το 11’’ Lenovo Chromebook C340 convertible κυκλοφορεί ήδη σε τιμή από €299.00
  • Το 15’’ Lenovo Chromebook C340 convertible θα κυκλοφορήσει το Σεπτέμβριο σε τιμή από €449.00
  • Το 14’’ Lenovo Chromebook S340 laptop κυκλοφορεί ήδη σε τιμή από €299.00
  • Το 28’’ Lenovo L28u monitor θα κυκλοφορήσει τον Οκτώβριο σε τιμή €349.00
  • Το 34’’ Lenovo G34w Gaming monitor θα κυκλοφορήσει το Φεβρουάριο του 2020 σε τιμή €599.00
  • Το Lenovo Tab M7 θα κυκλοφορήσει τον Οκτώβριο σε τιμή από €99.00
  • Το Lenovo Tab M8 θα κυκλοφορήσει τον Οκτώβριο σε τιμή από €139.00 για την HD έκδοση και από €159.00 για την FHD έκδοση.
Loading