Η Microsoft φέρνει το πρώτο Xbox game στην υπηρεσία GeForce NOW

Η Επιτροπή περί Ανταγωνισμού της Ευρωπαϊκής Ένωσης έδωσε την περασμένη εβδομάδα την έγκριση της στη Microsoft για να προχωρήσει κανονικά η εξαγορά της Activision Blizzard έναντι $68.7 δισ., έχοντας πειστεί πως δεν πρόκειται να επηρεαστεί σημαντικά ο ανταγωνισμός τόσο σε επίπεδο διανομής των παιχνιδιών σε άλλες παιχνιδοκονσόλες, όσο και στην περίπτωση των υπηρεσίων cloud gaming.

Η Microsoft περιμένει πλέον την έκβαση της εξέτασης του φακέλου σε μερικές ακόμα χώρες, με σημαντικότερη όλων τις ΗΠΑ, όπως και την έφεση για να ανατραπεί η αρνητική απόφαση της βρετανικής CMA, αλλά δεν κάθεται με σταυρωμένα χέρια. Σε μια ακόμα κίνηση καλής θέλησης, η εταιρεία δείχνει έμπρακτα πως οι 10ετείς συμφωνίες με ανταγωνιστές της θα τηρηθούν στο έπακρο, μιας και ανακοίνωσε πως φέρνει το Gears 5 στην υπηρεσία Nvidia GeForce NOW!

Το Gears 5 είναι απλά ο πρώτος από τους πολλούς τίτλους των Xbox Game Studios και Bethesda που θα δούμε σύντομα στο GeForce NOW, διότι θα ακολουθήσουν την προσεχή Πέμπτη 25 Μαΐου 2023 και τα Deathloop, Grounded και Pentiment, ενώ τακτικά θα προστίθενται ακόμη περισσότερα στον κατάλογο.

Να υπενθυμίσουμε, βέβαια, ότι το μοντέλο λειτουργίας του GeForce NOW προϋποθέτει πως έχεις ήδη αγορασμένα τα παιχνίδια από την πλατφόρμα Steam για να παίξεις online μέσω streaming σε υπολογιστές και τηλεοράσεις. Σύντομα η υπηρεσία θα υποστήριζει απευθείας και τα αγορασμένα παιχνίδια από το Microsoft Store, όμως δεν έχει ξεκαθαριστεί αν θα ισχύσει κάτι ανάλογο και για τις συνδρομές στο PC Game Pass.

[Nvidia]

Loading