Η OnePlus θα συγχωνεύσει το OxygenOS με το ColorOS της OPPO

Η συγχώνευση των OPPO και OnePlus έχει ακόμα μεγαλύτερες προεκτάσεις πλην της συνεργασίας των τμημάτων R&D των δύο εταιρειών, που ούτως ή άλλως ανήκουν στον ίδιο όμιλο της BBK.

Οι “φόβοι” των φίλων της OnePlus επιβεβαιώθηκαν, καθώς στο πλαίσιο της συγχώνευσης θα γίνει ενοποίηση του περιβάλλοντος χρήσης OxygenOS της OnePlus με το αντίστοιχο ColorOS της OPPO και ήδη ακούγονται οι πρώτες αντιδράσεις από τους χρήστες.

Όπως αποκάλυψε ο Gary C, επικεφαλής του OxygenOS, οι δύο εταιρείες συνεργάζονται για την ενοποίηση του κώδικα τους ούτως ώστε να δημιουργήσουν ένα περιβάλλον χρήσης που θα προσφέρει ακόμα μεγαλύτερη σταθερότητα, ταχύτητα και αξιοπιστία στις συσκευές τους. Ο ίδιος τονίζει πως όλη η δουλειά γίνεται στο background και οι χρήστες ουσιαστικά δεν θα καταλάβουν κάποια σημαντική διαφορά.

Παράλληλα, η εταιρεία επιβεβαίωσε πως οι flagship συσκευές θα λαμβάνουν τουλάχιστον τρεις μεγάλες αναβαθμίσεις του Android OS και υποστήριξη με αναβαθμίσεις ασφαλείας για 4 χρόνια, ενώ για τα mid-range smartphones (π.χ. OnePlus Nord, Nord CE) οι αντίστοιχες αναβαθμίσεις θα είναι 2 και 3 χρόνια αντίστοιχα.

*Ακολουθήστε το Techgear.gr στο Google News για να ενημερώνεστε άμεσα για όλα τα νέα άρθρα!

[OnePlus]

Loading