up_icon
Gadgets Sony

Η Sony ανακοινώνει δύο νέα μοντέλα ασύρματων ακουστικών

21 Φεβρουαρίου 2023 Techgear Team

Η Sony ανακοινώνει δύο νέα μοντέλα ασύρματων ακουστικών

Η Sony ανακοίνωσε δύο νέα ακουστικά - τα WH-CH720N και τα WH-CH520 - δίνοντας στους λάτρεις της μουσικής τη δυνατότητα επιλογής ασύρματων ακουστικών on-ear ή over-ear, εξοπλισμένων με την αναγνωρισμένη από τους κριτικούς τεχνολογία ήχου της Sony.

Τα over-ear ασύρματα ακουστικά WH-CH720N είναι εξοπλισμένα με την τεχνολογία Dual Noise Sensor και τον ενσωματωμένο επεξεργαστή V1 της Sony για να παρέχουν εξουδετέρωση θορύβου. Επιπλέον, ο ελαφρύς σχεδιασμός και η διάρκεια ζωής της μπαταρίας έως και 35 ώρες σας επιτρέπουν να απολαμβάνετε μουσική για μεγαλύτερο χρονικό διάστημα χωρίς διακοπές στο παρασκήνιο.

Τα ασύρματα ακουστικά WH-CH520 παρέχουν έως και 50 ώρες διάρκεια ζωής μπαταρίας, άνεση για όλη την ημέρα και βελτιωμένη απόδοση στις κλήσεις, ώστε να ανταποκρίνονται στις απαιτήσεις της ημέρας σας. Επιπλέον, μπορείτε να επιλέξετε ανάμεσα σε τέσσερα χρώματα - μαύρο, μπλε, λευκό και μπεζ - για να ταιριάζουν με το στυλ σας.

Και τα δύο μοντέλα διαθέτουν επίσης Digital Sound Enhancement Engine (DSEE) για να παράγουν ήχο υψηλής ποιότητας ακριβώς όπως τον σχεδίασε ο καλλιτέχνης, καθώς και Multipoint σύνδεση για εύκολη σύνδεση μεταξύ συσκευών.

Άνεση όλη την ημέρα, χωρίς θόρυβο

Είτε πετάτε σε μεγάλης διάρκειας πτήσεις είτε χαλαρώνετε σε ένα καφέ, τα over-ear ακουστικά WH-CH720N παρέχουν την προηγμένη απόδοση εξουδετέρωσης θορύβου της Sony χάρη στον ενσωματωμένο επεξεργαστή V1 και την τεχνολογία Dual Noise Sensor, ώστε να απολαμβάνετε περισσότερη μουσική και λιγότερο θόρυβο στο παρασκήνιο.

Ο ενσωματωμένος επεξεργαστής V1 βοηθά στην εξάλειψη των εξωτερικών ήχων, με χαμηλή καθυστέρηση επεξεργασίας, ώστε η εξουδετέρωση θορύβου να είναι πιο αποτελεσματική από ποτέ. Τα WH-CH720N διαθέτουν επίσης δύο μικρόφωνα σε κάθε ακουστικό, τα οποία, σε συνδυασμό με την τεχνολογία Dual Noise Sensor, καταγράφουν τον ήχο του περιβάλλοντος. Αυτό σας επιτρέπει να εξουδετερώσετε τον θόρυβο όπου κι αν πάτε, ώστε το μόνο πράγμα που ακούτε να είναι η μουσική σας.

Επιπλέον, με την εφαρμογή Sony| Headphones Connect, μπορείτε να ρυθμίσετε τον ήχο περιβάλλοντος σε 20 διαφορετικά επίπεδα για όταν βρίσκεστε εν κινήσει.

sony-on-ear-headset-2.jpg


Μείνετε άνετοι, όσο ώρα και αν ακούτε

Με τα WH-CH720N δεν θα χρειαστεί ποτέ να κάνετε διάλειμμα από την αγαπημένη σας μουσική. Τα over-ear ακουστικά είναι εργονομικά σχεδιασμένα ώστε να είναι άνετα για ακόμα μεγαλύτερες περιόδους χρήσης. Με βάρος μόλις 192 γραμμάρια, τα WH-CH720N είναι τα ελαφρύτερα ασύρματα ακουστικά overhead της Sony με εξουδετέρωση θορύβου. Τα άνετα υλικά από συνθετικό δέρμα και ουρεθάνη συνδυάζονται με τη βέλτιστη δομή και τις διαστάσεις του μαξιλαριού αυτιού για εξαιρετική εφαρμογή. Με διάρκεια ζωής μπαταρίας έως και 35 ώρες με την εξουδετέρωση θορύβου σε λειτουργία, θα έχετε αρκετή ενέργεια για να συνεχίσετε να ακούτε όλη μέρα και μέχρι το βράδυ.

Τα WH-CH520 έχουν επίσης σχεδιαστεί προσεκτικά με γνώμονα την καθημερινή χρήση. Μπορείτε να παραμείνετε ενεργοί για μέρες με έως και 50 ώρες διάρκεια ζωής της μπαταρίας. Έτσι, μπορείτε να ακούτε την αγαπημένη σας μουσική χωρίς να ανησυχείτε ότι θα ξεμείνετε από μπαταρία. Επιπλέον, τα on-ear ακουστικά διαθέτουν ρυθμιζόμενο στήριγμα κεφαλής με επένδυση, μαλακά μαξιλαράκια αυτιών και ελαφρύ σχεδιασμό, ώστε να μπορείτε να βρείτε την τέλεια εφαρμογή και να παραμείνετε άνετοι για περισσότερο χρόνο.

Εξαιρετικός ήχος για κάθε κομμάτι

Απολαύστε φωνητικά με φυσικότητα, κρυστάλλινο ήχο και ισορροπημένο τονισμό τόσο στα WH-CH720N όσο και στα WH-CH520 Digital Sound Enhancement Engine (DSEE), παράγοντας έναν ήχο υψηλής ποιότητας ακριβώς όπως τον ήθελε ο καλλιτέχνης. Όταν η αρχική μουσική συμπιέζεται, χάνει τα στοιχεία υψηλής συχνότητας που προσθέτουν λεπτομέρειες και πλούτο σε ένα κομμάτι. Η Digital Sound Enhancement Engine της Sony τα αποκαθιστά πιστά για να παράγει ήχο υψηλής ποιότητας που είναι πιο κοντά στην αρχική ηχογράφηση.

Ο ενσωματωμένος επεξεργαστής V1 που περιλαμβάνεται στα WH-CH720N παράγει επίσης μια αυθεντική εμπειρία ακρόασης αναπαράγοντας τις λεπτομέρειες της μουσικής σας με ελάχιστη παραμόρφωση. Ο συντονισμός του ήχου έχει σχεδιαστεί σκόπιμα ώστε να είναι καλά ισορροπημένος από τις χαμηλές έως τις υψηλές συχνότητες με φυσικά και καθαρά φωνητικά.

Είτε ακούτε ποπ με ηλεκτρονικό ήχο, είτε ραπ με μπάσα, τα WH-CH720N και WH-CH520 σας επιτρέπουν να προσαρμόσετε τον ήχο σας χρησιμοποιώντας τον ισοσταθμιστή στην εφαρμογή Sony | Headphones Connect. Μπορείτε να επιλέξετε από μια ποικιλία ρυθμίσεων για να ταιριάξετε την ποιότητα του ήχου με το είδος μουσικής που ακούτε ή ακόμη και να δημιουργήσετε και να αποθηκεύσετε τις δικές σας ρυθμίσεις.

sony-on-ear-headset.jpg

Κρυστάλλινα καθαρές συνομιλίες

Τα βελτιωμένα τεχνολογικά χαρακτηριστικά των WH-CH720N επιτρέπουν να απολαμβάνετε ακόμη υψηλότερη ποιότητα κλήσης. Τα μικρόφωνα Beamforming με τεχνολογία Precise Voice Pickup είναι έξυπνα τοποθετημένα για να λαμβάνουν τη φωνή σας με μεγαλύτερη σαφήνεια και ακρίβεια σε διάφορα περιβάλλοντα. Μια πρόσφατα ανεπτυγμένη δομή εξουδετέρωσης θορύβου ανέμου γύρω από τα μικρόφωνα μειώνει το θόρυβο του περιβάλλοντος για εσάς, διατηρώντας τις συνομιλίες και τη μουσική καθαρές και αδιάλειπτες.

Είτε συμμετέχετε σε ένα διαδικτυακό μάθημα είτε σε μια συνάντηση εργασίας, τα WH-CH520 προσφέρουν επίσης εύκολη κλήση hands-free και εξαιρετική ποιότητα κλήσης. Απλά απαντήστε στις κλήσεις με ένα κλικ στα κουμπιά στο ακουστικό, ώστε να μην χρειάζεται να βγάλετε το τηλέφωνό σας από την τσέπη. Τα ενσωματωμένα μικρόφωνα υψηλής ποιότητας και η επεξεργασία καταστολής θορύβου σημαίνουν ότι τα WH-CH520 συλλέγουν τον ήχο και μειώνουν τον περιβαλλοντικό θόρυβο κατά τη διάρκεια των κλήσεων, ώστε να μπορείτε να πραγματοποιείτε καθαρές κλήσεις ακόμη και σε θορυβώδες περιβάλλον.

Τόσο τα WH-CH720N όσο και τα WH-CH520 διαθέτουν Multipoint σύνδεση, εύκολο χειρισμό με κουμπιά και μπορούν να ελεγχθούν με τη φωνή σας. Δεδομένου ότι η σύζευξη είναι εύκολη με τις λειτουργίες Swift Pair και Fast pair, αυτά τα ακουστικά είναι ιδανικά για καθημερινή χρήση.

Σχεδιασμένα με γνώμονα τη βιωσιμότητα

Η Sony σχεδίασε αυτά τα ακουστικά με γνώμονα το περιβάλλον. Δεν υπάρχει πλαστικό στη συσκευασία των ακουστικών WH-CH720N και WH-CH520 , η οποία έχει σχεδιαστεί με βάση τις αρχές σχεδιασμού χαμηλής τοξικότητας και προς την κατεύθυνση του περιβαλλοντικού σχεδίου της Sony "Road to Zero". Και τα δύο ακουστικά χρησιμοποιούν επίσης ανακυκλωμένα πλαστικά υλικά.

Διαθεσιμότητα

  • Τα WH-CH720N διατίθενται σε μαύρο, μπλε και λευκό χρώμα και θα είναι διαθέσιμα για αγορά από τον Μάρτιο του 2023
  • Τα WH-CH520 διατίθενται σε μαύρο, μπλε, λευκό και μπεζ χρώμα και θα είναι διαθέσιμο για αγορά από τον Μάρτιο του 2023

*Ακολουθήστε το Techgear.gr στο Google News για να ενημερώνεστε άμεσα για όλα τα νέα άρθρα!

Techgear Team

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΣΧΟΛΙΑ
read more

HUAWEI FreeBuds 5i Review: Κορυφαία value-for-money επιλογή για κάθε χρήστη

13 Μαρτίου 2023 Christos Elpidis

Η εκτόξευση της HUAWEI προς την κορυφή των κατασκευαστών smartphones διεκόπη βάναυσα από τότε που μπήκε στο μάτι της κυβέρνησης των ΗΠΑ, άσχετα η η εταιρεία συνεχίζει ακάθεκτη να καινοτομεί και να παρουσιάζει ...

Xiaomi: Νέα σειρά έξυπνων ηλεκτρικών συσκευών για την κουζίνα

11 Μαρτίου 2023 Techgear Team

Η Xiaomi ανακοίνωσε τη διάθεση των νέων έξυπνων ηλεκτρικών συσκευών για την κουζίνα. Συγκεκριμένα, από τις 9 Μαρτίου 2023, κυκλοφορούν στην ελληνική αγορά τα Xiaomi Smart Cooking Robot, Xiaomi Smart Blender, ...

Ξεχωριστές προσφορές τεχνολογίας από τη HUAWEI για την Ημέρα της Γυναίκας

09 Μαρτίου 2023 Techgear Team

H HUAWEI τιμά την Παγκόσμια Ημέρα της Γυναίκας, μια ημέρα μνήμης των ιστορικών αγώνων και θυσιών των γυναικών για τα δικαιώματα τους, με μοναδικές προσφορές που συνδυάζουν την σύγχρονη, έξυπνη τεχνολογία με την...

Sonos Era 300 και Era 100: Τα νέα έξυπνα ηχεία της εταιρείας

09 Μαρτίου 2023 Techgear Team

Η Sonos ανακοίνωσε τα Sonos Era 300 και Sonos Era 100, την επόμενη γενιά έξυπνων ηχείων, κορυφαία στην κατηγορία τους, που εγκαινιάζουν ένα εντελώς νέο κεφάλαιο στην καινοτομία του ήχου και του σχεδιασμού. Το ...

Η Google φέρνει την λειτουργία fall detection στο Pixel Watch

01 Μαρτίου 2023 Christos Elpidis

Η Google ενεργοποιεί την λειτουργία αναγνώρισης πτώσης (fall detection) για το Pixel Watch, η οποία θα ενεργοποιείται από τους αισθητήρες κίνησης του smartwatch σε περίπτωση που καταγραφεί απότομη και σοβαρή ...

Πρωτότυπα AR γυαλιά από τη Xiaomi συνδέονται στο smartphone με ένα άγγιγμα

01 Μαρτίου 2023 Christos Elpidis

Ανάμεσα στα πολλά ενδιαφέροντα που είδαμε κατά την περιήγηση μας στο booth της Xiaomi στο MWC 2023, υπήρχε και ένα πρωτότυπο ζευγάρι γυαλιων επαυξημένης πραγματικότητας που δυστυχώς δεν ήταν εφικτό να ...

Νέο ηλεκτρικό scooter, TWS ακουστικά και smartwatch από τη Xiaomi

27 Φεβρουαρίου 2023 Techgear Team

Η Xiaomi παρουσίασε τη νέα σειρά προϊόντων του AIoT οικοσυστήματος σε μια συναρπαστική εκδήλωση, στη Βαρκελώνη. Η καινοτόμος σειρά η οποία περιλαμβάνει τα Xiaomi Buds 4 Pro, Xiaomi Watch S1 Pro και το Xiaomi ...

motorola defy satellite link: Φέρνει αμφίδρομη δορυφορική επικοινωνία σε κάθε smartphone

24 Φεβρουαρίου 2023 Techgear Team

Η Bullitt Group, ο καινοτόμος βρετανικός κατασκευαστής κινητών τηλεφώνων, σε συνεργασία με τη Motorola Mobility, μια εταιρεία της Lenovo, παρουσιάζουν μια νέα συσκευή της σειράς motorola defy rugged που ...

Bosch FreshUp: Η τεχνολογία στην υπηρεσία της….φρεσκάδας!

23 Φεβρουαρίου 2023 Techgear Team

Είναι πολύ συνηθισμένο και αρκετά λογικό ως έναν βαθμό στην εποχή μας να έχουμε συνδέσει την έννοια της Τεχνολογίας με τα smartphones, tablets, laptops, τηλεοράσεις και συσκευές IoT (π.χ. θερμοστάτες, ...

Apple: Φήμες ότι το MR headset θα παρουσιαστεί τον Ιούνιο στο WWDC 2023

23 Φεβρουαρίου 2023 Christos Elpidis

Το περίφημο headset εικονικής πραγματικότητας της Apple δεν έχει επιβεβαιωθεί ποτέ από την εταιρεία, αλλά τα τελευταία χρόνια έχουν γραφτεί πολλά από αναλυτές και ειδικούς που θεωρητικά βρίσκονται μέσα στα ...

Loader
please wait
techgear_icon