up_icon
Gadgets Sony

Η Sony παρουσιάζει τα νέα true wireless ακουστικά WF-1000XM5

25 Ιουλίου 2023 Techgear Team

Η Sony παρουσιάζει τα νέα true wireless ακουστικά WF-1000XM5

Τα καλύτερα μόλις έγιναν ακόμα καλύτερα με την παρουσίαση των true wireless ακουστικών WF-1000XM5 από τη Sony που ανακοινώθηκαν σήμερα. Αυτό το νέο μοντέλο είναι η νεότερη έκδοση της βραβευμένης σειράς 1000X και προσφέρει την κορυφαία εξουδετέρωση θορύβου, καθώς και καθηλωτικό ήχο υψηλότερου επιπέδου και την καλύτερη ποιότητα κλήσεων που έχει προσφέρει ποτέ η Sony. Με τα WF-1000XM5 είστε μόνο εσείς και η μουσική.

Συνεργασία με τον παγκοσμίου φήμης καλλιτέχνη Miguel

Στο πλαίσιο της παρουσίασης των ακουστικών WF-1000XM5, η Sony συνεργάστηκε με τον παγκόσμιο ερμηνευτή, ηθοποιό, στιχουργό και καλλιτέχνη της Sony Music Entertainment, Miguel, για την αφήγηση ιστοριών γύρω από το πώς τα ακουστικά WF-1000XM5 είναι "For The MUSIC". 

sony-wf1000xm5-8.jpg


For the MUSIC

Με την κυκλοφορία αυτού του προϊόντος, η Sony καθιερώνει την επωνυμία "For The MUSIC" για τα προϊόντα ήχου της. Με αυτό το μήνυμα, η Sony επιβεβαιώνει τον εαυτό της ως την κορυφαία εταιρεία προϊόντων ήχου που συνδέει τους δημιουργούς και τους λάτρεις της μουσικής, στοχεύοντας στη δημιουργία αυθεντικών μουσικών εμπειριών και στην υπέρβαση του συναισθήματος για τους φίλους της μουσικής, υποστηρίζοντας το όραμα του δημιουργού πάνω απ' όλα.

Κορυφαία απόδοση εξουδετέρωσης θορύβου

Τα ακουστικά WF-1000XM5 ανεβάζουν τον πήχη για ακρόαση χωρίς περισπασμούς και διαύγεια. Με την τεχνογνωσία της Sony στον τομέα της μουσικής, μπορείτε να εμπιστεύεστε ότι απολαμβάνετε την απόλυτη μουσική εμπειρία.

sony-wf1000xm5-7.jpg

Τα WF-1000XM5 διαθέτουν τεχνολογία αιχμής για να προσφέρουν κορυφαία ποιότητα ήχου και την κορυφαία απόδοση εξουδετέρωσης θορύβου στην αγορά. Επεξεργαστές ήχου σε πραγματικό χρόνο και μικρόφωνα υψηλής απόδοσης τροφοδοτούν την ειδικά σχεδιασμένη μονάδα οδήγησης Dynamic Driver X, για ευρεία αναπαραγωγή συχνοτήτων, βαθιά μπάσα και καθαρά φωνητικά. Έχουν σχεδιαστεί για να σας καθηλώνουν με έναν τόσο καλό ήχο, ώστε να νιώθετε σαν να βρίσκεστε στο στούντιο με τους αγαπημένους σας καλλιτέχνες.

Τα WF-1000XM5 διαθέτουν τώρα τρία μικρόφωνα σε κάθε ακουστικό, συμπεριλαμβανομένων των διπλών μικροφώνων ανατροφοδότησης, τα οποία βελτιώνουν την απόδοση της εξουδετέρωσης χαμηλών συχνοτήτων. Πρόκειται για το μεγαλύτερο βήμα προόδου της Sony στον τομέα της εξουδετέρωσης θορύβου, με αποτέλεσμα ο ήχος του περιβάλλοντος να συλλαμβάνεται με ακόμη μεγαλύτερη ακρίβεια.

sony-wf1000xm5-6.jpg

Ο ενσωματωμένος επεξεργαστής V2, που αναπτύχθηκε πρόσφατα από τη Sony, ξεκλειδώνει τις δυνατότητες του επεξεργαστή εξουδετέρωσης θορύβου HD QN2e. Ο μοναδικός αυτός συνδυασμός τεχνολογιών ελέγχει τα έξι μικρόφωνα, και στα δύο αυτιά, για να προσφέρει πρωτοφανή ποιότητα εξουδετέρωσης θορύβου, η οποία μπορεί να προσαρμοστεί ώστε να παρέχει την καλύτερη δυνατή απόδοση για το περιβάλλον σας.

Η ικανότητα αναπαραγωγής των χαμηλότερων συχνοτήτων έχει επίσης βελτιωθεί στα WF-1000XM5 χάρη στο νέο Dynamic Driver X. Επιπλέον, τα καλύμματα απομόνωσης θορύβου περιέχουν ένα μοναδικό αφρώδες υλικό πολυουρεθάνης που μειώνει το θόρυβο στην περιοχή των υψηλών συχνοτήτων.

Εξειδικευμένη σχεδίαση για εκπληκτική ποιότητα ήχου

Από τα λεπτά φωνητικά μέχρι τα βαθύτερα μπάσα, τα πάντα είναι προσαρμοσμένα για τη μουσική στα WF-1000XM5.

sony-wf1000xm5-5.jpg

Χάρη σε ένα ειδικά σχεδιασμένο Dynamic Driver X για αναπαραγωγή μεγάλου εύρους συχνοτήτων, τα WF-1000XM5 σας επιτρέπουν να απολαύσετε πιο πλούσια φωνητικά και πιο λεπτομερή φωνητικά. Η δομή του διαφράγματος συνδυάζει πολλά διαφορετικά υλικά για τον θόλο και την ακμή, επιτυγχάνοντας καθαρές υψηλές συχνότητες και βαθύ, πλούσιο ήχο μπάσου με χαμηλή παραμόρφωση.

Συνδυάζοντας τον νέο επεξεργαστή HD Noise Cancelling Processor QN2e και τον ολοκληρωμένο επεξεργαστή V2 της Sony, τα WF-1000XM5 προσφέρουν επεξεργασία ήχου ακριβείας 24 bit και αναλογική ενίσχυση υψηλής απόδοσης. Το αποτέλεσμα είναι χαμηλή παραμόρφωση και κρυστάλλινη απόδοση ήχου.

Η κορυφαία ποιότητα ήχου συνεχίζει να βρίσκεται στο επίκεντρο του σχεδιασμού των WF-1000XM5, με υποστήριξη για ασύρματο ήχο υψηλής ανάλυσης χάρη στο LDAC, καθώς και το DSEE ExtremeTM για την αναβάθμιση της συμπιεσμένης ψηφιακής μουσικής σε πραγματικό χρόνο. Επιπλέον, τα ακουστικά διαθέτουν 360 Reality Audio, το οποίο δημιουργεί μια καθηλωτική εμπειρία ήχου που σας μεταφέρει στο επίκεντρο της μουσικής.

sony-wf1000xm5-4.jpg

Τα ακουστικά WF-1000XM5 είναι εξοπλισμένα με τεχνολογία ανίχνευσης κεφαλής, η οποία εξασφαλίζει μια ρεαλιστική και συναρπαστική εμπειρία ακρόασης, προσαρμόζοντας αυτόματα τα ηχητικά πεδία ώστε να αντισταθμίζουν την κίνηση του κεφαλιού σας. Οι ήχοι εναρμονίζονται με ακρίβεια με την οθόνη του smartphone σας, ακόμη και καθώς κινείστε, για να εμπλέξουν με το περιεχόμενο που παρακολουθείτε πλήρως, με τη σύνδεση σε συμβατές συσκευές smartphones/υπηρεσίες.

Η καλύτερη ποιότητα κλήσεων της Sony

Τα WF-1000XM5 διαθέτουν τώρα την καλύτερη ποιότητα κλήσεων που έχει προσφέρει ποτέ η Sony, αποδίδοντας τη φωνή σας καθαρά σε κάθε περίσταση, είτε βρίσκεστε στο γραφείο, είτε εργάζεστε από το σπίτι, είτε σε δημόσιο χώρο είτε σε χώρο με θόρυβο.

Χάρη σε έναν αλγόριθμο περιορισμού του θορύβου που βασίζεται σε τεχνητή νοημοσύνη και σε Deep Neutral Network (DNN), η φωνή σας θα ακούγεται πεντακάθαρα και φυσικά ακόμη και σε θορυβώδες περιβάλλον. Επιπλέον, αν βρίσκεστε σε εξωτερικό χώρο, η διάταξη μείωσης του θορύβου του ανέμου θα ελαχιστοποιήσει κάθε θόρυβο του ανέμου, ώστε να ξέρετε πάντα ότι θα ακούγεστε.

sony-wf1000xm5-2.jpg

Άνετα και όμορφα σχεδιασμένα

Τα ακουστικά WF-1000XM5 έχουν σχεδιαστεί με γνώμονα την άνεση, με βελτιωμένη, γυαλιστερή υφή και πολυτελή αίσθηση που θα τα κάνει να είναι ευχάριστα στη χρήση. Το σχήμα των ακουστικών έχει ως πρότυπο το ανθρώπινο αυτί, με εργονομικό σχεδιασμό που εξασφαλίζει ασφαλή και σταθερή εφαρμογή. Επιπλέον, αυτά τα ακουστικά είναι περίπου 25% μικρότερα και περίπου 20% ελαφρύτερα από τον προκάτοχό τους (WF-1000XM4), καθιστώντας τα πιο άνετα στη χρήση για μεγάλα χρονικά διαστήματα.

Τα καλύμματα απομόνωσης θορύβου είναι κατασκευασμένα από ένα μοναδικό υλικό που όχι μόνο βελτιώνει την εφαρμογή, αλλά και αυξάνει την άνεση μειώνοντας την πίεση στο αυτί χάρη σε ένα νέο σχήμα. Επιπλέον, τα καλύμματα διατίθενται σε τέσσερα διαφορετικά μεγέθη, συμπεριλαμβανομένου του εξαιρετικά μικρού SS, ώστε να μπορείτε να επιλέξετε την ιδανική εφαρμογή για τα αυτιά σας.

sony-wf1000xm5-3.jpg

Απρόσκοπτη εμπειρία ακρόασης

Τα WF-1000XM5 διαθέτουν επίσης λειτουργία Auto Play για ακρόαση χωρίς χειρισμό. Μπορείτε να προσαρμόσετε τον τους χρόνους αναπαργωγής της μουσικής ανάλογα με τις προτιμήσεις σας, όπως όταν βάζετε τα ακουστικά σας ή όταν ξεκινάτε να περπατήσετε για ένα διάλειμμα, ενισχύοντας άκοπα τη διάθεσή σας. Επιπλέον, οι ηχητικές ειδοποιήσεις σας κρατούν ενήμερους για τα σημαντικά σας γεγονότα, επιτρέποντας στο τηλέφωνό σας να παραμείνει με ασφάλεια στην τσέπη σας. Συνδέοντας τη συσκευή σας με το Spotify , το Endel και το Apple Music, μπορείτε να έχετε πρόσβαση στην αγαπημένη σας μουσική και σε χαλαρωτικά soundscape για να κάνετε την εμπειρία ακρόασης πραγματικά μοναδική . Σε αντιστοιχία με τα WF-1000XM5, και τα WH-1000XM5 υποστηρίζουν τώρα την αυτόματη αναπαραγωγή.

Αν ψάχνετε για νέες επιλογές ψυχαγωγίας πέρα από τη μουσική και τις ταινίες, τα WF-1000XM5 χρησιμοποιούν νέους αισθητήρες και τεχνολογία χωρικού ήχου για να παρέχουν καθηλωτικό ήχο για παιχνίδια επαυξημένης πραγματικότητας όπως το "Ingress" από την Niantic. Χρησιμοποιώντας την παρακολούθηση της κεφαλής, ο ήχος αποδίδεται από διαφορετικές κατευθύνσεις ώστε να ευθυγραμμίζεται απόλυτα με τη δράση στην οθόνη.

sony-wf1000xm5.jpg

Τα WF-1000XM5 διαθέτουν επίσης τις δημοφιλείς λειτουργίες της Sony, όπως το Adaptive Sound Control και το Speak-to-Chat, καθώς και το Multipoint Connect που σας επιτρέπει να συνδέσετε δύο συσκευές Bluetooth ταυτόχρονα, ώστε όταν λαμβάνετε μια κλήση, τα ακουστικά σας να γνωρίζουν αυτόματα ποια συσκευή χτυπάει και να συνδέονται με τη σωστή. Η διατήρηση της σύνδεσης δεν ήταν ποτέ πιο εύκολη χάρη στις λειτουργίες Fast Pair και Swift Pair. Επιπλέον, μπορείτε να ελέγχετε το WF-1000XM5 με τη φωνή σας με τον αγαπημένο σας φωνητικό βοηθό.

Με έως και 8 ώρες διάρκεια ζωής της μπαταρίας, μπορείτε να απολαύσετε ώρες αδιάλειπτης ακρόασης και μια γρήγορη φόρτιση 3 λεπτών παρέχει έως και 60 λεπτά χρόνου αναπαραγωγής. Επιπλέον, η τεχνολογία Qi προσφέρει εύκολη ασύρματη φόρτιση.

Τα ακουστικά είναι ανθεκτικά στο νερό με πιστοποίηση IPX4, οπότε οι πιτσιλιές και ο ιδρώτας δεν θα σας εμποδίσουν να απολαμβάνετε τη μουσική σας, ακόμη και αν περπατάτε στη βροχή.

Φιλικότερα προς το περιβάλλον

Τα WF-1000XM5 χρησιμοποιούν ανακυκλωμένα πλαστικά υλικά, και υιοθετούν το πρωτότυπο χαρτί Original Blended Material της Sony για τη συσκευασία τους. Το Original Blended Material είναι ένα οικολογικό υλικό χαρτιού από μπαμπού, ίνες ζαχαροκάλαμου και ανακυκλωμένο χαρτί που έχει καταναλωθεί.

Διαθεσιμότητα

Τα WF-1000XM5 θα είναι διαθέσιμα από τον Αύγουστο του 2023.

*Ακολουθήστε το Techgear.gr στο Google News για να ενημερώνεστε άμεσα για όλα τα νέα άρθρα!

Techgear Team
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΣΧΟΛΙΑ
read more

Fitbit Charge 6: Επίσημα το σημαντικά βελτιωμένο fitness tracker της Google

29 Σεπτεμβρίου 2023 Christos Elpidis

Στην εκδήλωση της 4ης Οκτωβρίου 2023 περιμένουμε να δούμε μαζί με τα Pixel 8 και Pixel 8 Pro το νέο Pixel Watch 2 της Google. Δεν πρέπει να ξεχνάμε, όμως, πως η εταιρεία έχει στην κατοχή και την Fitbit, και ...

Meta Quest 3: Επίσημα το νέο Mixed Reality headset με πολύ σημαντικές βελτιώσεις

28 Σεπτεμβρίου 2023 Christos Elpidis

Αρκετά ενδιαφέροντα πράγματα προέκυψαν από την εκδήλωση 2023 Meta Connect, με τον Mark Zuckerberg να αποκαλύπτει τα σχέδια της εταιρείας για την ενσωμάτωση του AI σε όλα τα προϊόντα της, αλλά αυτό που ξεχώρισε ...

Xiaomi Watch 2 Pro και Smart Band 8, τα νέα fitness gadgets της εταιρείας

26 Σεπτεμβρίου 2023 Techgear Team

Η Xiaomi παρουσίασε σήμερα τη νέα σειρά προηγμένων έξυπνων συσκευών, όπως το Xiaomi Watch 2 Pro και το Xiaomi Smart Band 8, τα οποία σχεδιάστηκαν για να παρέχουν στους χρήστες μια εντυπωσιακή εμπειρία σε ...

Redmi Buds 5: Επίσημα τα νέα πολύ προσιτά TWS ακουστικά

26 Σεπτεμβρίου 2023 Christos Elpidis

Μαζί με την τρομερά ενδιαφέρουσα σειρά Redmi Note 13, η Xiaomi προχώρησε στα αποκαλυπτήρια των νέων προσιτών TWS ακουστικών της θυγατρικής της που ονομάζονται Redmi Buds 5 και υπόσχονται σημαντικές αναβαθμίσεις...

DJI Mini 4 Pro: Επίσημα με βάρος 249gr, 4K στα 60fps και 34 λεπτά αυτονομία

25 Σεπτεμβρίου 2023 Christos Elpidis

Μόλις δύο μήνες πέρασαν από τα αποκαλυπτήρια του DJI Air 3 και η εταιρεία προχωρά σήμερα στο λανσάρισμα του DJI Mini 4 Pro, για όσους επιθυμούν υψηλές επιδόσεις επαγγελματικού επιπέδου σε μια πιο compact ...

HUAWEI FreeBuds Pro 3: Επίσημα η νέα γενιά των flagship TWS ακουστικών της εταιρείας

25 Σεπτεμβρίου 2023 Christos Elpidis

Η HUAWEI προχώρησε στα αποκαλυπτήρια της νέα γενιάς flagship ακουστικών TWS που ονομάζονται FreeBuds Pro 3 και φυσικά αποτελούν τον άμεσο διάδοχο των εξαιρετικών FreeBuds Pro 2 που γνωρίσαμε πέρυσι περίπου την ...

Το νέο HUAWEI WATCH GT4 διαθέσιμο στην Ελλάδα

20 Σεπτεμβρίου 2023 Techgear Team

Διαθέσιμο και στην Ελλάδα το HUAWEI WATCH GT4, την πρόσφατη προσθήκη της Huawei στην σειρά smartwatces GT, που συνδυάζει με στυλ τα σχεδιαστικά χαρακτηριστικά με τεχνολογικές καινοτομίες και λειτουργίες ...

Logitech Brio 100: Η νέα Full HD webcam με βελτιωμένη εικόνα και ήχο

19 Σεπτεμβρίου 2023 Christos Elpidis

Στο σημερινό υβριδικό κόσμο, η virtual επικοινωνία είναι κανόνας. Για να διασφαλίσετε ότι οι διαδικτυακές σας αλληλεπιδράσεις είναι ελκυστικές και αποτελεσματικές, είναι απαραίτητο να διαθέτετε τον κατάλληλο ...

watchOS 10: Διαθέσιμο το πολύ σημαντικό update για τα Apple Watch

18 Σεπτεμβρίου 2023 Christos Elpidis

Ταυτόχρονα με τα iOS 17 και iPadOS 17, η Apple προχωρά και στο λανσάρισμα του ιδιαίτερα σημαντικού update για τα Apple Watch, καθώς το watchOS 10 έχει χαρακτηριστεί από την ίδια την εταιρεία ως η έκδοση που ...

iPhone 15: Ξεκίνησαν οι προ-παραγγελίες, αυτές είναι οι τιμές στην Ελλάδα

15 Σεπτεμβρίου 2023 Techgear Team

Ξεκίνησαν οι προ-παραγγελίες στα καταστήματα COSMOTE και ΓΕΡΜΑΝΟΣ, καθώς και online στο www.germanos.gr και www.cosmote.gr για τα νέα iPhone 15, iPhone 15 Plus, iPhone 15 Pro & iPhone 15 Pro Max, καθώς και ...

Loader
please wait
techgear_icon