Injustice: Πρώτο trailer για την animated ταινία - μεταφορά του παιχνιδιού

Όταν το παιχνίδι Injustice: Gods Among Us κυκλοφόρησε για πρώτη φορά το 2013 από το NetherRealm Studios, που εκδόθηκε από την Warner Bros. Interactive Entertainment, αποτέλεσε μια τεράστια επιτυχία, με αποτέλεσμα να αποκτήσει μια σειρά ταινιών κόμικ και τώρα μία animated ταινία.

Η νέα ταινία τοποθετημένη στο σύμπαν του DC, αφηγείται την ιστορία του Superman ο οποίος γίνεται σκληρός δικτάτορας και εγκαθιδρύει ένα νέο καθεστώς που ονομάζεται One Earth Regime για να επιβάλει την παγκόσμια ειρήνη μέσω του φόβου, αφού ο Joker τον παραπλανά και σκοτώνει την αγαπημένη του Lois Lane. Ο Batman καταλήγει να ιδρύει την Insurgency για να αντιταχθεί στον Superman και ξεκινά πόλεμος μεταξύ των δύο ανδρών και των φατριών τους της Justice League.

Ο κατάλογος του καστ είναι τεράστιος, όπως αναφέρεται στην περιγραφή της ταινίας στο YouTube:

Ο Justin Hartley ως Superman και ο Anson Mount ως Batman, η Janet Varney ως Wonder Woman, ο Brandon Micheal Hall ως Cyborg, Kevin Pollak ως Joker & Jonathan Kent, Anika Noni Rose ως Catwoman, Reid Scott ως Green Arrow & Victor Zsasz, Edwin Hodge ως Mr. Terrific & Killer Croc, Gillian Jacobs ως Harley Quinn, Oliver Hudson ως Plastic Man, Laura Bailey ως Lois Lane & Rama Kushna, Faran Tahir ως Ra's al Ghul, Derek Phillips ως Nightwing & Aquaman, Yuri Lowenthal ως Mirror Master, Flash & Shazam, Zach Callison ως Damian & Jimmy Olsen, Brian T. Delaney ως Green Lantern, Fred Tatasciore ως Captain Atom και Andrew Morgado ως Mirror Master Soldier.

Η ταινία Injustice θα κυκλοφορήσει στις 19 Οκτωβρίου 2021.

*Ακολουθήστε το Techgear.gr στο Google News για να ενημερώνεστε άμεσα για όλα τα νέα άρθρα! Όσοι χρησιμοποιείτε υπηρεσία RSS (π.χ. Feedly), μπορείτε να προσθέσετε το techgear.gr στη λίστα σας με αντιγραφή και επικόλληση της διεύθυνσης https://www.techgear.gr/feed στο αντίστοιχο πεδίο της υπηρεσίας σας. Αν προτιμάτε το Twitter, θα μας βρείτε στο προφίλ @techgeargr.


Loading