Injustice: Gods Among Us, επιβεβαιώθηκε η δημιουργία animated ταινίας

Εάν είστε λάτρης της σειράς video game Injustice: Gods Among Us, θα χαρείτε να μάθετε ότι ανακοινώθηκε επίσημα η μετατροπή σε animated ταινία βασισμένη εξ ολοκλήρου στη σειρά. Η ταινία θα ονομάζεται Injustice, δίχως να έχουν δοθεί περαιτέρω λεπτομέρειες εκτός από ότι θα κάνει πρεμιέρα το φθινόπωρο του 2021.

Το παιχνίδι τοποθετείται σε ένα εναλλακτικό σύμπαν της DC, όπου ο Joker κατορθώνει να εξαπατήσει τον Superman και σκοτώνει τη σύζυγο του, Lois Lane. O Superman, τυφλωμένος από οργή και θυμό, ζητά απεγνωσμένα εκδίκηση και σκοτώνει τον Joker. Τότε δημιουργεί έναν δικό του κόσμο, του οποίο είναι ηγέτες είναι ο ίδιος και οι σύμμαχοι του με απώτερο σκοπό τους να μην σημειωθεί ποτέ ξανά αυτού του είδους η τραγωδία. Σε αυτό το σημείο λαμβάνει δράση ο Batman, ο οποίος, προσπαθώντας να εντοπίσει συμμάχους-υπερήρωες, θέλει να σταματήσει τον Superman να κυβερνά κατά αυτόν τον τρόπο τον κόσμο.

Σύμφωνα με το The Hollywood Reporter, το καστ περιλαμβάνει τους Justin Hartley ως Superman, Anson Mount ως Batman, Laura Bailey ως Lois Lane, Zach Callison ως Damian, Brian T. Delaney ως Green Lantern, Brandon Michael Hall ως Cyborg, Edwin Hodge ως Mr. Terrific, Oliver Hudson ως Plastic Man, Gillian Jacobs ως Harley Quinn, Yuri Lowenthal ως Mirror Master, Kevin Pollak ως Joker, Anika Noni Rose ως Catwoman, Reid Scott ως Green Arrow, Faran Tahir ως Ra's al Ghul, Fred Tatasciore ως Captain Atom, Janet Varney ως Wonder Woman και Andrew Morgado ως Mirror Master Soldier.

*Ακολουθήστε το Techgear.gr στο Google News για να ενημερώνεστε άμεσα για όλα τα νέα άρθρα! Όσοι χρησιμοποιείτε υπηρεσία RSS (π.χ. Feedly), μπορείτε να προσθέσετε το techgear.gr στη λίστα σας με αντιγραφή και επικόλληση της διεύθυνσης https://www.techgear.gr/feed στο αντίστοιχο πεδίο της υπηρεσίας σας. Αν προτιμάτε το Twitter, θα μας βρείτε στο προφίλ @techgeargr

[via]


Loading