Instagram: Δύο νέες επιλογές, Αγαπημένα και Ακόλουθοι

Σήμερα, η Meta παρουσιάζει τους δύο νέους τρόπους παρακολούθησης στο τι θα μπορούν να βλέπουν οι χρήστες ψηλότερα στη ροή ενημερώσεων τους μέσα από τις επιλογές: Αγαπημένα και Ακόλουθοι. Με τους δυο νέους αυτούς τρόπους παρακολούθησης της ροής, οι χρήστες θα μπορούν να διαμορφώσουν το Instagram τους έχοντας την καλύτερη δυνατή εμπειρία αλλά και τη δυνατότητα να δούνε γρήγορα αυτό που τους ενδιαφέρει - που είναι ένα εξίσου σημαντικό βήμα προς αυτή την κατεύθυνση.

Τι είναι τα Αγαπημένα και τι οι Ακόλουθοι;

Η ροή των χρηστών στο Instagram είναι ένας συνδυασμός φωτογραφιών και βίντεο από άτομα που ακολουθούν, προτεινόμενες αναρτήσεις και πολλά άλλα. Με την πάροδο του χρόνου, θα προστίθενται περισσότερες προτάσεις στη ροή με βάση τα ενδιαφέροντά των χρηστών - στα Αγαπημένα και στους Ακόλουθους – που είναι δύο νέοι τρόποι για να ενημερωθούν για πρόσφατες αναρτήσεις των λογαριασμών που ακολουθούν.

Τα Αγαπημένα θα δείχνουν τα πιο πρόσφατα από τους λογαριασμούς της επιλογής των χρηστών από τους στενούς/ κοντινούς φίλους και τους αγαπημένους δημιουργούς. Πέρα από αυτό, οι αναρτήσεις από λογαριασμούς στα Αγαπημένα θα εμφανίζονται, επίσης, ψηλότερα στη ροή της αρχικής σελίδας των χρηστών.

Με τους Ακόλουθους θα εμφανίζονται οι δημοσιεύσεις από τα άτομα που απλά ακολουθούν. Τόσο τα Αγαπημένα όσο και οι Ακόλουθοι θα εμφανίζουν τις αναρτήσεις με χρονολογική σειρά, ώστε να μπορούν οι χρήστες να ενημερώνονται γρήγορα για τις πρόσφατες αναρτήσεις.

Για να χρησιμοποιήσουν οι χρήστες τα Αγαπημένα και τους Ακόλουθους, πρέπει να πατήσουν στην ένδειξη Instagram στην επάνω αριστερή γωνία της αρχικής τους σελίδας για να επιλέξουν αυτό που θέλουν να δουν.

Πώς λειτουργεί η λίστα με τα αγαπημένα;

Οι χρήστες θα μπορούν να χρησιμοποιούν τα Αγαπημένα για να δουν τις πιο πρόσφατες αναρτήσεις από τους λογαριασμούς που έχουν προσθέσει στη λίστα αγαπημένων τους. Θα μπορούν να προσθέσουν έως και 50 λογαριασμούς στη λίστα τους και να κάνουν αλλαγές ανά πάσα στιγμή — τα άτομα δεν θα ειδοποιούνται όταν προστίθενται ή αφαιρούνται από τη λίστα. Οι αναρτήσεις από λογαριασμούς στη λίστα των αγαπημένων θα εμφανίζονται, επίσης, ψηλότερα στην αρχική ροή, όπως φαίνεται πατώντας το εικονίδιο με το αστεράκι.

Περισσότερες επιλογές και έλεγχος σε αυτό που βλέπουν οι χρήστες στην ροή ενημερώσεων τους

Με στόχο τη βελτίωση της εμπειρίας των χρηστών στο Instagram, η Meta θα συνεχίσει να δημιουργεί νέου τρόπους και λειτουργίες, όπως η παρακολούθηση της ροής μέσα από τα Αγαπημένα και τους Ακόλουθους για να προσφέρει στους χρήστες περισσότερες επιλογές και έλεγχο σε αυτά που βλέπουν και να τους βοηθήσει να κάνουν τον χρόνο που αφιερώνουν στην εφαρμογή να είναι πιο ουσιαστικός και σκόπιμος.

Loading