iPhone 16: Αρκετές πληροφορίες για τα χαρακτηριστικά που θα δούμε στη νέα σειρά

Παρότι βρισκόμαστε σχεδόν 5 μήνες μακριά από τα αποκαλυπτήρια της σειράς iPhone 16, τις τελευταίες εβδομάδες έχουν προκύψει ένα σωρό νέες λεπτομέρειες που ρίχνουν φως στις αναβαθμίσεις που θα δούμε σε αρκετούς τομείς.

Πρώτα απ' όλα, οι βελτιώσεις στην οθόνη είναι στα χαρτιά για τα μοντέλα iPhone 16 Pro. Μπορούμε να περιμένουμε μεγαλύτερες οθόνες, χάρη σε μια έξυπνη δομή μείωσης των περιθωρίων που λεπταίνει τα bezels, βελτιώνοντας έτσι την αναλογία οθόνης προς το σώμα. Αυτή η προσαρμογή όχι μόνο υπόσχεται μια πιο καθηλωτική οπτική εμπειρία, αλλά διατηρεί και την κομψή αισθητική που έχουν αγαπήσει οι χρήστες των συσκευών της Apple.

Στρέφοντας την προσοχή μας στις αναβαθμίσεις της κάμερας, το iPhone 16 Pro Max ξεχωρίζει με έναν νέο κύριο αισθητήρα που είναι έτοιμος να φέρει επανάσταση στην απόδοση και το δυναμικό εύρος σε συνθήκες χαμηλού φωτισμού. Επιπλέον, τα μοντέλα Pro πρόκειται να αποκτήσουν έναν αναβαθμισμένο αισθητήρα με υπερευρυγώνιο φακό, με το 16 Pro να κληρονομεί το 5x περισκοπικό zoom από τον προκάτοχο του. Από διαρροές έχουμε δει ότι πρόκειται να προστεθεί ένα νέο action button σε όλα τα iPhone 16, μαζί με ένα νέο κουμπί - κλείστρο για τις λειτουργίες της κάμερας.

Η διάρκεια ζωής της μπαταρίας είναι μια κρίσιμη πτυχή για πολλούς χρήστες, γι' αυτό αναμένονται βελτιώσεις στη σειρά iPhone 16. Αναμένουμε μεγαλύτερες χωρητικότητες μπαταρίας σε όλη τη σειρά, με το 16 Pro Max να φτάνει στα 4676mAh. Δεν αποκλείεται πως θα δούμε και ταχύτερους ρυθμούς φόρτισης σε όλα τα μοντέλα.

Στο θέμα του hardware, οι νέοι επεξεργαστές A18 και A18 Pro θα φέρουν σημαντική αύξηση στην επεξεργαστική ισχύ, καινοτομίες στη θερμική διαχείριση, και φυσικά λειτουργίες ενισχυμένες από την AI προκειμένου ο ψηφιακός βοηθός Siri και τα υπόλοιπα AI εργαλεία να γίνουν πιο διαισθητικά και χρήσιμα στην καθημερινότητα του χρήστη. Δεν αποκλείεται, επίσης, ότι θα δούμε κεραία WiFi 7 στα μοντέλα Pro, καθώς και αύξηση του minimum αποθηκευτικού χώρου.

Σαφέστατα είναι ακόμα πολύ νωρίς για να θεωρήσουμε τα παραπάνω δεδομένα, αλλά πρόκειται για πληροφορίες και διαρροές που έρχονται από πολλές πλευρές και όσο να 'ναι, μας δίνουν μια εικόνα για το τι να περιμένουμε από τη σειρά iPhone 16.

Loading