iPhone 5: Νέο ρεκόρ με 5 εκατ. πωλήσεις μέσα στο πρώτο τριήμερο!

Η Apple ανακοίνωσε επίσημα πριν από λίγη ώρα ότι πούλησε περισσότερα από 5 εκατ. iPhone 5 μέσα στις πρώτες ημέρες κυκλοφορίας, ενώ ήδη περισσότεροι από 100 εκατ. χρήστες έχουν αναβαθμίσει τις συσκευές τους στην έκδοση iOS 6.

iPhone 5 Sales

Ο αριθμός των πωλήσεων είναι κατά 1 εκατ. μεγαλύτερος σε σύγκριση με αυτές του iPhone 4S, αλλά είναι μικρότερος σε σύγκριση με αυτές που ανέμεναν (αυθαίρετα) οι αναλυτές τις προηγούμενες εβδομάδες, καθώς έκαναν λόγο για 8-10 εκατ. το πρώτο τριήμερο.

Πάντως, η απόκλιση με τις εκτιμήσεις αποδίδεται στο γεγονός ότι δεν υπήρχαν αρκετές διαθέσιμες συσκευές για να καλύψουν τη ζήτηση, κάτι που τονίζει και η Apple στην ανακοίνωση της:

"Η ζήτηση για το iPhone 5 είναι τεράστια και εργαζόμαστε σκληρά για να φέρουμε ένα iPhone 5 στα χέρια κάθε καταναλωτή που το επιθυμεί όσο γρηγορότερα γίνεται. Παρά το γεγονός ότι έχουμε ξεπουλήσει όλη την αρχική παρτίδα, τα καταστήματα συνεχίζουν να δέχονται αποστολές iPhone 5 και οι καταναλωτές μπορούν να συνεχίζουν να παραγγέλνουν online, λαμβάνοντας ταυτόχρονα ημερομηνία παράδοσης. Εκτιμούμε την υπομονή σας και εργαζόμαστε σκληρά για να φτιάξουμε αρκετά iPhone 5 για όλους σας"

Όπως βλέπουμε, για ακόμα μία φορά, μπορεί η παρουσίαση να άφησε "κρύο" το κοινό, ωστόσο, οι πωλήσεις αποδεικνύουν ότι το ρεύμα του iPhone δε σταματά τόσο εύκολα...

[Apple]

Loading