Ανέβασαν και “μεταμφίεσαν” πορνό videos στο YouTube με τίτλους στην Ιρλανδική γλώσσα

porn_youtube_top

Είναι γνωστό ότι η Google κατεβάζει με αστραπιαίες διαδικασίες οποιοδήποτε video μπορεί να περιέχει πορνογραφικό περιεχόμενο από την υπηρεσία YouTube (δεν πράττει το ίδιο όμως για τη βία…), παρόλα αυτά, κάποιοι κατάφεραν να την ξεγελάσουν με αρκετά απλό τρόπο. Ανεβάζοντας πορνό με τίτλους στην Ιρλανδική γλώσσα, ή καλύτερα σε σκόρπιες ιρλανδικές λέξεις.

Η αποκάλυψη έγινε από τον δημοσιογράφο Maitiú Ó Coimín,  ο οποίος αρθρογραφεί για το ιρλανδικό δίκτυο tuairisc.ie, όταν ο συγκάτοικος του ανακάλυψε πορνό στο YouTube σε μια τυχαία αναζήτηση με τον όρο scannán, που σημαίνει “ταινία” στην Ιρλανδική γλώσσα. Με μια πρόχειρη έρευνα βρήκε 4 διαφορετικά κανάλια που είχαν ανεβάσει 20 πορνό videos στο YouTube.

porn_youtube

Μετά τη δημοσίευση του άρθρου, το YouTube προχώρησε στο κατέβασμα των επίμαχων videos και ένας εκπρόσωπος της υπηρεσίας δήλωσε τα τετριμμένα:

“Οι όροι χρήσης του YouTube καθιστούν σαφές δεν επιτρέπεται η δημοσίευση πορνογραφικού υλικού στην ιστοσελίδα. Αφαιρούμε άμεσα videos και κανάλια που παραβιάζουν τους όρους χρήσης, όταν υποπέσουν στην αντίληψη μας”

Πάντως, με τόσες πορνογραφικές ιστοσελίδες είναι μάλλον παράλογο να ψάχνεις για τέτοιου είδους υλικό στο YouTube.

[via]

Advertisements

About Chris Elpidis

Σχόλια, κριτική, κοπλιμέντα, αφορισμοί, δωροδοκίες και ό,τι άλλο θέλετε στο @celpidis και στο Google+
This entry was posted in Internet, Misc, YouTube. Bookmark the permalink.