Jurassic World Evolution: Το νέο park builder έρχεται στις 12 Ιουνίου για Xbox One, PS4 και Windows PC [Video]

Πρεμιέρα σήμερα για το sequel του Jurassic World (Jurassic World Fallen Kingdon) στους κινηματογράφους (στις ΗΠΑ), άρα δεν θα μπορούσε να υπάρχει καλύτερη αφορμή για να ανακοινώσει η Frontier Developments την ημερομηνία κυκλοφορίας του Jurassic World Evolution. Σκοπός του παιχνιδιού είναι η κατασκευή πάρκων, όπως οι ζωολογικοί κήποι, αλλά με θέμα τους δεινόσαυρους.

Συνολικά, το παιχνίδι θα έχει περισσότερα από 40 είδη δεινοσαύρων και οι παίχτες θα καλούνται να δώσουν ιδιαίτερη προσοχή στο πως διαμορφώνουν τα κλουβιά των δεινοσαύρων για να εξασφαλίσουν ότι θα παραμείνουν μέσα σε αυτά για να μην σκοτώνουν τους επισκέπτες.

"Δημιούργησε το δικό σου Jurassic World στο Jurassic World Evolution. Χτίστε το πάρκο σου, ανέπτυξε υβριδικά είδη δεινοσαύρων, κατασκεύασε ερευνητικά κέντρα, ατραξιόν για τους επισκέπτες κ.ά. Κάθε απόφαση σου θα σε οδηγήσει σε ένα διαφορετικό μονοπάτι και θα κληθείς να αντιμετωπίσεις τις εντυπωσιακές προκλήσεις που θα προκύψουν όταν «η ζωή βρει τον δρόμο της»"

Το Jurassic World Evolution θα είναι διαθέσιμο σε Xbox One σε 4K και HDR, PlayStation 4 αλλά και σε Windows PC από τις 12 Ιουνίου.

Υπενθυμίζουμε ότι έχει κυκλοφορήσει και το Jurassic World Alive για συσκευές Android και iOS.

Loading