NES φτιαγμένο από LEGO στη νέα συνεργασία των δύο εταιρειών

Τον περασμένο Μάρτιο ανακοινώθηκε η συνεργασία μεταξύ Nintendo και LEGO, με τις δύο πλευρές να ετοιμάζονται για το λανσάρισμα πληθώρας παιχνιδιών που παντρεύουν τον κόσμο του Super Mario με τα διάσημα τουβλάκια στο πλαίσιο της 35ης επετείου του δημοφιλή υδραυλικού.

Ήδη έχουν γίνει οι πρώτες συνεργίες με την κυκλοφορία χαρακτήρων από τα παιχνίδια Super Mario, αλλά αυτό που κυκλοφορεί εδώ και μερικές ώρες είναι μακράν ό,τι πιο ενδιαφέρον έχουμε δει. Η κινέζικη ιστοσελίδα VJGamer δημοσίευσε τις εικόνες που βλέπετε, στις οποίες διακρίνουμε ένα original NES με τηλεχειριστήριο, cartridge και τηλεόραση φτιαγμένα από τουβλάκια LEGO, ενώ φημολογείται πως θα μπορείς να τοποθετήσεις επάνω το προηγούμενο σετ χαρακτήρων LEGO-Mario για να παίζουν διάφοροι ήχοι.

Η γερμανική ιστοσελίδα PromoBricks αναφέρει ότι το LEGO NES θα κυκλοφορήσει την 1η Αυγούστου 2020 σε τιμή €229 και θα περιλαμβάνει 2646 τουβλάκια LEGO για να φτιάξεις όλο την κατασκευή. Ακριβό μεν, πολύ καλό δε για να καθίσεις με τα παιδιά και να τους δώσεις ένα διασκεδαστικό μάθημα ιστορίας για τον Super Mario και τη Nintendo.

[via]

Photo Gallery

Loading