Leisure Suit Larry: Wet Dreams Don't Dry, το νέο παιχνίδι της θρυλικής σειράς adventure κυκλοφορεί το φθινόπωρο

Χωρίς να έχουμε την παραμικρή ένδειξη τους προηγούμενους μήνες, η γερμανική CrazyBunch πέταξε τη βόμβα της (τουλάχιστον για τους φίλους των θρυλικών adventure games της Sierra) ανακοινώνοντας το Leisure Suit Larry: Wet Dreams Don't Dry!

Ο αγαπητός "γλίτσας" μεταφέρεται στη σύγχρονη εποχή σε μια ολοκαίνουργια περιπέτεια, όπου θα πρέπει να βρει τον δρόμο για την ερωτική επιτυχία σε έναν κόσμο όπου οι κανόνες έχουν αλλάξει ριζικά σε σύγκριση με τα '80s - '90s. Αυτό παραδέχεται και ο ίδιος ο Larry Laffer στην ανακοίνωση του παιχνιδιού:

"Καλησπέρα κυρίες μου! Επέστρεψα! Η νέα περιπέτεια μου, Leisure Suit Larry - Wet dreams don't dry, με φέρνει από τα τέλη των '80s απευθείας στον 21ο αιώνα και ωωω!, πόσο έχει αλλάξει ο κόσμος. Σε αυτό το τυπικό point-and-click adventure θα δείτε πως ερωτεύομαι την Faith, την καυτή βοηθό του αφεντικού της Prune, μια κορυφαία εταιρεία τεχνολογίας με παγκόσμια απήχηση."

Οι απόψεις διίστανται σχετικά με το κατά πόσο θα ταιριάξει το στυλ του Larry στη σημερινή εποχή, αλλά θα το τιμήσουμε τιμής ένεκεν όταν έρθει η ώρα.

Loading