Leisure Suit Larry - Wet Dreams Dry Twice, έρχεται και σε κονσόλες το 2021

Στις 23 του περασμένου Οκτώβρη κυκλοφόρησε το Leisure Suit Larry - Wet Dreams Dry Twice για Windows PC, το τελευταίο επεισόδιο της σειράς με πρωταγωνιστή των γνωστό γλειώδη ερωτύλο που πρωτογνωρίσαμε από τη Sierra το 1987, και η αρκετά καλή υποδοχή που έλαβε από τους gamers οδήγησε την Assemble Entertainment στην απόφαση να το μεταφέρει και στις παιχνιδοκονσόλες.

Η εταιρεία ανακοίνωσε το λανσάρισμα του σε Nintendo Switch, Xbox One και PS4 την ερχόμενη Άνοιξη του 2021 (δεν έδωσε ακριβή ημερομηνία) έτσι ώστε οι φίλοι της σειράς να έχουν τη δυνατότητα να παίξουν την τελευταία περιπέτεια του Larry Laffer και σε άλλες πλατφόρμες πλην του υπολογιστή τους.

Είναι ένα κλασικό point-and-click adventure με καρτουνίστικα γραφικά, αλλά σε καμία περίπτωση δεν απευθύνεται σε μικρές ηλικίες, αφού η κύρια υπόθεση ακολουθεί τον πρωταγωνιστή στις αποτυχημένες προσπάθειες του να αποπλανήσει τα θηλυκά που εμφανίζονται στην ιστορία του. Γενικότερα τα παιχνίδια Leisure Suit Larry χαρακτηρίζονται από χιούμορ και τρελά μπλεξίματα για τον ήρωα, καθώς τις περισσότερες φορές οι αποτυχίες του συνοδεύονται από διάφορα ευτράπελα που φτάνουν μέχρι και την απαγωγή του από εξωγήινους.

Προσωπικά θεωρώ αξεπέραστο Leisure Suit Larry - Love for Sail απ’ όλες τις απόψεις, αλλά σίγουρα θα του δώσω μια ευκαιρία.

*Ακολουθήστε το Techgear.gr στο Google News για να ενημερώνεστε άμεσα για όλα τα νέα άρθρα! Όσοι χρησιμοποιείτε υπηρεσία RSS (π.χ. Feedly), μπορείτε να προσθέσετε το techgear.gr στη λίστα σας με αντιγραφή και επικόλληση της διεύθυνσης https://www.techgear.gr/feed στο αντίστοιχο πεδίο της υπηρεσίας σας.

Loading