Lenovo New Glass C220: Τεχνητή νοημοσύνη και επαυξημένη πραγματικότητα σε αυτό το ιδιαίτερο gadget [CES 2018]

[Δ.Τ.]
  • Το Νew Glass C220 Συνδυάζει την Εκμάθηση με τη βοήθεια Τεχνητής Νοημοσύνης με την Επαυξημένη Πραγματικότητα
  • Το νέο σύστημα Lenovo New Glass C220 περιλαμβάνει μία Συσκευή Γυαλιών μαζί με μία Συσκευή Τσέπης και λειτουργεί αναγνωρίζοντας και προσδιορίζοντας πραγματικά αντικείμενα μέσω τεχνολογιών AI.

H ελαφριά, 60-γραμμαρίων, Συσκευή Γυαλιών λειτουργεί με Android OS. Η εμπειρία του AR γίνεται μέσα από το ένα μάτι, ενώ το άλλο παραμένει στον πραγματικό κόσμο. Το σύστημα λειτουργεί κατεβάζοντας την εφαρμογή LNV (από το AH Cloud) στο smartphone σας και συνδέοντας τη Συσκευή Τσέπης στο κινητό σας.

Το New Glass C220 μπορεί να χρησιμοποιηθεί για ένα εύρος σεναρίων δουλειάς και εκπαίδευσης, από τη δυνατότητα που παρέχει να συλλέγεις πληροφορίες στο πεδίο όρασης σου, έως τη δυνατότητα να δίνει βήμα-βήμα κατευθύνσεις και οδηγίες για επιδιόρθωση, αναγνώριση ανενεργού εξοπλισμού και αντιμετώπιση προβλημάτων σε συνεργασία με απομακρυσμένο συνάδελφο, καθώς έχεις τα χέρια σου ελεύθερα. Το New Glass C220 είναι μία wearable τερματική συσκευή AR, η οποία διαθέτει αλληλεπίδραση με προστασία από τον θόρυβο, mobile computing, εξατομικευμένα mods και πολλά άλλα.

Το Lenovo NBD AH Cloud 2.0 είναι μία SaaS πλατφόρμα βασισμένη στις τεχνολογίες AR, AI και big data που μπορεί να ενισχύσει την ενημέρωση και την ικανότητα εργασίας του προσωπικού κάθε τομέα.

Το AH Cloud σχετίζεται με την έννοια του Augmented Human, καθιστώντας το ιδανικό για απομακρυσμένη βιομηχανική συντήρηση, έξυπνη εντολοδοσία και έξυπνη αποστολή εντολών, τρισδιάστατη διάγνωση, έξυπνο τουρισμό και άλλους τομείς.

Το σύστημα επικοινωνίας με βίντεο βασίζεται στην τεχνολογία Kepler, συμπεριλαμβανομένου one-to-many διπλής κατεύθυνσης βίντεο. Το σύστημα διαχείρισης ροής εργασίας βασίζεται στην τεχνολογία titan, με την οποία ο χρήστης μπορεί να δημιουργήσει και να επεξεργαστεί ένα project χωρίς ικανότητα προγραμματισμού, ενώ το έξυπνο σύστημα ανίχνευσης, βασισμένο στην τεχνολογία martin, μπορεί να κάνει ανίχνευση αντικειμένων σε πραγματικό χρόνο για πολλαπλούς τύπους αντικειμένων ταυτόχρονα, αφού πρώτα εκπαιδευτεί με εικόνες.

Loading