LG

LG 34WN80C-B UltraWide QHD: Η νέα εντυπωσιακή κυρτή οθόνη 34''

Το νέο monitor της LG Electronics (LG), 34WN80C-B UltraWide QHD 34’’ ιντσών ήρθε για να δώσει στους επαγγελματίες την ποιότητα που χρειάζονται, κάνοντας τις καθημερινές εργασίες εύκολες και πιο αποτελεσματικές.

Η εντυπωσιακή curved UltraWide QHD οθόνη διαθέτει ανάλυση 3440x1440 και λόγο διαστάσεων 21:9, προσφέροντας περισσότερο χώρο για multitasking. Χάρη στις αναλογίες της, οι χρήστες μπορούν να παρακολουθούν μεγάλο όγκο υλικού για επεξεργασία βίντεο ή ακόμη και να προβάλουν ταυτόχρονα πολυάριθμα ηχητικά πρόσθετα και εφέ.

Ένα από τα χαρακτηριστικά που κάνουν τη νέα οθόνη 34WN80C-B να ξεχωρίζει, είναι ότι με ένα μόνο καλώδιο, μπορεί εύκολα να μετατραπεί στον ιδανικό και πιο αποτελεσματικό σταθμό εργασίας. Μέσω της υποστήριξης USB Type-C, επιτρέπεται η φόρτιση των πιο πρόσφατων φορητών υπολογιστών με ισχύ έως και 60 W, η γρήγορη μεταφορά δεδομένων και σύνδεση οθονών ενώ είναι συμβατή με Mac συσκευές.

lg-mnt-34wn80c-curved-ultrawide-2.jpg

Τα αληθινά χρώματα και το ευρύτερο οπτικό πεδίο που διαθέτει το μοντέλο 34WN80C-B οφείλονται στη συμβατότητα με το υψηλό δυναμικό εύρος HDR10 το οποίο υποστηρίζει συγκεκριμένα επίπεδα χρωμάτων και φωτεινότητας που υπερβαίνουν τις δυνατότητες των συνηθισμένων οθονών. Έτσι, κάθε εικόνα που παράγεται, μπορεί να αποδώσει στο μέγιστο το όραμα του δημιουργού ενώ ή ευρύτερη γωνία θέασης, καλύπτει κατά 99% το χρωματικό φάσμα sRGB.

Το παιχνίδι παίρνει άλλη διάσταση στην οθόνη UltraWide QHD αφού οι παίκτες μπορούν να συλλάβουν κάθε στιγμή, σε πραγματικό χρόνο, μέσω της λειτουργίας Dynamic Action Sync που ελαχιστοποιεί την καθυστέρηση εισόδου δεδομένων. Ακόμη, χάρη στο Black Stabilizer, οι χρήστες μπορούν να ξεφεύγουν γρήγορα όταν δέχονται επιθέσεις σε σκοτεινά μέρη ή ακόμη και να επιτεθούν οι ίδιοι πρώτοι.

Τέλος, ο σχεδιασμός της οθόνης προσφέρει υψηλότερη εργασιακή απόδοση καθώς τοποθετείται εύκολα στην εργονομική βάση η οποία παρέχει δυνατότητες ρύθμισης και αλλαγής της κλισης και του ύψους. Τα Ultrawide monitors, όπως και όλα τα monitors της LG υποστηρίζονται με 3 χρόνια συνολική εγγύηση και 3 χρόνια εγγύηση 0 pixel.

Loading