LG AegeanBall Festival: Ψήφισε τον πρώτο σκόρερ και κέρδισε το LG G5 και 20 μπάλες μπάσκετ

lg_aegeanball

[Δ.Τ.]

Η LG ανακοίνωσε τον online διαγωνισμό που ξεκίνησε την Παρασκευή 8 Ιουλίου και θα διαρκέσει μέχρι και την Κυριακή 17 Ιουλίου. Στο πλαίσιο του 1ου LG AegeanBall Festival, η LG καλεί τους καταναλωτές να πάρουν μέρος και να ψηφίσουν ποιος από τους επαγγελματίες παίκτες που θα δώσουν το παρόν στη διοργάνωση θα είναι ο πρώτος σκόρερ στο 3x3 Ανοιχτό Τουρνουά Μπάσκετ.

Η dream team του ελληνικού μπάσκετ με κορυφαία ονόματα διεθνούς φήμης όπως ο Γιώργος Πρίντεζης, ο Βασίλης Σπανούλης, ο Νίκος Ζήσης, ο Γιάννης Μπουρούσης, ο Θοδωρής Παπαλουκάς και πολλοί άλλοι θα αναμετρηθούν στο LG AegeanBall Festival το οποίο θα πραγματοποιηθεί στο όμορφο νησί της Σύρου.

Οι ενδιαφερόμενοι για να λάβουν μέρος στο διαγωνισμό πρέπει να επισκεφθούν το http://www.lg.com/gr/LGAegeanBall-Festival/index.html, όπου αναγράφονται αναλυτικά τα ονόματα των παικτών, και να δώσουν τη ψήφο εμπιστοσύνης τους στον παίκτη που θεωρούν ότι θα είναι ο πρώτος σκόρερ του παιχνιδιού.

Στο τέλος του διαγωνισμού θα πραγματοποιηθεί κλήρωση για ένα κινητό LG G5 και 20 μπάλες μπάσκετ υπογεγραμμένες από τον Γιώργο Πρίντεζη.

lg_aegeanball_festival

 

Loading