LG

LG OLED Double Sided Digital Signage: Νέα διπλής όψεως οθόνη 55'' με γωνία θέασης 360°

lg_oled_double_sided

[Δ.Τ.]

Η LG ανακοινώνει τη διάθεση της νέας 55'' LG OLED Double Sided Digital Signage οθόνης στην ελληνική αγορά, ένα από τα πιο εξελιγμένα προϊόντα όχι μόνο της LG αλλά και ολόκληρης της αγοράς Digital Signage. Η LG, η μόνη εταιρεία με επαγγελματικές οθόνες που ενσωματώνουν την τεχνολογία αιχμής OLED, παρουσιάζει αυτή την καινοτόμα, διπλής όψεως οθόνη, η οποία προσφέρει εντυπωσιακή λειτουργικότητα ενώ διαθέτει εξαιρετική ποιότητα εικόνας και επαναστατικό σχεδιασμό.

Η νέα διπλής όψεως οθόνη με 360° γωνία θέασης πολλαπλών χρήσεων είναι ένα τεχνολογικό έργο τέχνης, το οποίο μπορεί να εγκατασταθεί με τρεις διαφορετικούς τρόπους: είτε με ανάρτηση οροφής (ceiling suspension), είτε με στήριγμα στο τοίχο (wall mount) είτε με βάση δαπέδου. Με τη χρήση μόνο ενός remote controller, ο χρήστης έχει τη δυνατότητα να αλλάξει μεταξύ τους ή να προβάλλει το ίδιο περιεχόμενο και στις δυο οθόνες. Επιπλέον, επιτρέπεται η απρόσκοπτη προβολή περιεχομένου και στις δύο όψεις της οθόνης, καθιστώντας την ιδανική επιλογή για τους επαγγελματίες που θέλουν να προσφέρουν υψηλής ποιότητας εμπειρία και περιεχόμενο στους καταναλωτές. Τέλος, χάρη στην τεχνολογία OLED αποδίδει το ‘απόλυτο μαύρο’ και καταπληκτική αντίθεση για πιο ευκρινείς και πιο ρεαλιστικές εικόνες, θέτοντας νέα όρια στην επαγγελματική κατηγορία.

Με ηγετική θέση στην αγορά ολοκληρωμένων επαγγελματικών λύσεων, η νέα οθόνη της LG συνεισφέρει στο μέγιστο βαθμό στην ανάπτυξη επιχειρήσεων που δραστηριοποιούνται σε εμπορικούς και δημόσιους χώρους ιδιαίτερης και προσεγμένης αισθητικής, όπως εμπορικά κέντρα, καταστήματα λιανικής, αεροδρόμια, εστιατόρια, ξενοδοχεία αλλά και γραφεία.

H 55'' LG OLED Double Sided Digital Signage οθόνη είναι ήδη διαθέσιμη στην ελληνική αγορά.

Loading