Η LG δηλώνει ότι είναι πολύ νωρίς για τα αναδιπλώμενα smartphones, ρίχνει το βάρος στο 5G

Η LG είναι πανέτοιμη για να παρουσιάσει το πρώτο 5G smartphone της (LG V50 ThinQ) στο MWC 2019 μαζί με τη νέα ναυαρχίδα της σειράς LG G (LG G8 ThinQ), αλλά δεν δείχνει διατεθειμένη να συμμετέχει και αυτή στη "μάχη" για τα αναδιπλώμενα smartphones στην παρούσα φάση.

Όπως δήλωσε ο κ. Brian Kwon, επικεφαλής του τμήματος τηλεοράσεων της LG και εδώ και μερικούς μήνες "αφεντικό" και στο τμήμα Mobiles, η εταιρεία εξέταζε το ενδεχόμενο να λανσάρει από τώρα ένα αναδιπλώμενο smartphone, ωστόσο, αποφάσισε να μην προχωρήσει στην παραγωγή του επειδή θεωρεί πως είναι πολύ νωρίς και δεν υπάρχει η απαιτούμενη ζήτηση για τέτοιου είδους συσκευές.

Το μεγαλύτερο ζήτημα για την LG είναι να ανακτήσει τη θέση της στην αγορά των smartphones. Είναι πολύ νωρίς για εμάς να λανσάρουμε αναδιπλώμενο smartphone, παρά το γεγονός ότι είμαστε πανέτοιμοι να ανταποκριθούμε σε περίπτωση που υπάρχει ζήτηση

Bian Kwon

Αυτή η δήλωση μπορεί να ερμηνευτεί με διαφορετικό τρόπο. Από τη μία βλέπουμε έναν δισταγμό απέναντι σε μια πρόκληση που θα μπορούσε να ξαναβάλει την LG στην κουβέντα, έστω και σε επίπεδο εντυπώσεων, από την άλλη, είναι ίσως πιο φρόνιμο να περιμένει να δει τις αντιδράσεις του καταναλωτικού κοινού στα πρώτα αναδιπλώμενα smartphones των ανταγωνιστών της.

Ο χρόνος θα δείξει αν είναι σοφή η επιλογή της αναμονής, διότι στο παρελθόν έχουμε δει πολλές καινοτομίες να αποδεικνύονται "πατάτες" (θυμηθείτε π.χ. τα smartphones με οθόνη 3D πριν από μερικά χρόνια).

[via]

Loading