LG

LG UltraGear: Εξαιρετική απόδοση εικόνας και εντυπωσιακά γραφικά από τα gaming monitors

Η LG διαθέτει τη σειρά gaming monitors UltraGear, που είναι ειδικά σχεδιασμένη για να καλύψει τις ανάγκες των χρηστών, προσφέροντας άριστη ευκρίνεια εικόνας και ζωντανά χρώματα. Ενσωματώνοντας μοναδικά χαρακτηριστικά και προηγμένες λειτουργίες, το παιχνίδι αναβαθμίζεται και οι παίκτες απολαμβάνουν μια καθηλωτική gaming εμπειρία.

Τα UltraGear gaming monitors διαθέτουν ρυθμό ανανέωσης 144 Hz (με δυνατότητα overclock στα 165 Hz), όπως για παράδειγμα το QHD monitor (μοντέλο 32GK850G-B), που προσφέρει μεγαλύτερη ευκρίνεια και χρωματική ακρίβεια, κάνοντας το παιχνίδι πιο ομαλό, ενώ με την τεχνολογία G-Sync, ελαχιστοποιείται το τρεμόπαιγμα της οθόνης. Επιπλέον, το LG 27GL850-B με Nano IPS, αποτελεί το όνειρο κάθε gamer, χάρη στον ελάχιστο χρόνο απόκρισης 1ms και την υποστήριξη του 98% της γκάμας χρωμάτων DCI-P3. Ακόμη, κατέχοντας πιστοποίηση από την NVIDIA και τεχνολογία Adaptive-Sync (FreeSync), οι χρήστες απολαμβάνουν αδιάκοπη και σταθερή κίνηση σε παιχνίδια υψηλών απαιτήσεων, χωρίς αλλοιώσεις.

Εναλλακτικά, για εκείνους που αναζητούν μια οθόνη μικρότερων διαστάσεων, η 24 ιντσών UltraGear 24GL650-B, είναι εξοπλισμένη με εργονομικό σχεδιασμό και ρυθμιζόμενη βάση, χάρη στα οποία οι χρήστες μπορούν να απολαύσουν το παιχνίδι τους με άνετο και εύκολο τρόπο. Η LG διαθέτει, επίσης, και την UltraWide κυρτή οθόνη στις 34 ίντσες, με ανάλυση 21:9 στα 144HZ και ενσωματωμένο σύστημα Game Mode που ρυθμίζει της λειτουργίες της οθόνης ανάλογα με τις ανάγκες του είδους παιχνιδιού.

Παράλληλα, τα συγκεκριμένα monitors διαθέτουν τη λειτουργία Motion Blur Reduction, που διατηρεί την ποιότητα στα ύψη, ειδικά σε παιχνίδια με έντονη δράση και κίνηση. Ταυτόχρονα, μέσα από το Dynamic Action Sync ελαχιστοποιείται η καθυστέρηση των δεδομένων, ώστε οι gamers να βλέπουν σε πραγματικό χρόνο κάθε λεπτομέρεια του παιχνιδιού. Επίσης, με την χρήση του crosshair που βρίσκεται ακριβώς στο κέντρο της οθόνης, οι παίκτες FPS μπορούν να στοχεύουν καλύτερα, ενώ με το Black Stabilizer απεικονίζονται εξαιρετικά οι λεπτομέρειες σε φωτεινά και σκοτεινά σημεία του παιχνιδιού, ώστε να μπορούν να βλέπουν τον αντίπαλο, πριν τους εντοπίσει αυτός.

Τα UltraGear monitors, όπως και όλα τα monitors της LG υποστηρίζονται με 3 χρόνια συνολική εγγύηση και 3 χρόνια εγγύηση 0 Pixel.

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τα gaming monitors της LG πατήστε εδώ.

Loading