LG ULTRAGEAR FACE-OFF TOURNAMENT: Ανάδειξη του καλύτερου παίκτη στο Valorant

Η LG Electronics (LG) θα αναδείξει τον καλύτερο παίκτη του δημοφιλούς first-person shooter (FPS) παιχνιδιού Valorant, που διατίθεται δωρεάν από την Riot Games, στο πρώτο LG UltraGear FACE-OFF tournament. Το esports event θα πραγματοποιηθεί στις 3 Οκτωβρίου στις 4 μ.μ. (EDT) (11μ.μ. ώρα Ελλάδος) και οι αγώνες θα προβάλλονται ζωντανά στο επίσημο κανάλι Twitch της LG (www.twitch.tv/ultrageargaming).

Ήδη, το περιζήτητο League of Legends της Riot Games που κυκλοφόρησε φέτος, έχει καταφέρει να εντυπωσιάσει τους gamers και να σπάσει κάθε προηγούμενο ρεκόρ θέασης στο Twitch. Συγκεκριμένα, καταγράφηκαν 34 εκατομμύρια ώρες παρακολούθησης περιεχομένου μέσα σε μια μέρα, αφήνοντας στη δεύτερη θέση τους τελικούς του 2019 League of Legends World Championship.

Το Valorant, που κυκλοφόρησε επίσημα τον Ιούνιο του 2020, ρίχνει «στην αρένα» πέντε ομάδες μεταξύ τους σε μια φρενήρης μάχη που απαιτεί τόσο δεξιότητα όσο και στρατηγική. Συνολικά 20 δημοφιλείς παίκτες - ο καθένας ειδικεύεται σε ένα συγκεκριμένο είδος FPS παιχνιδιών, συμπεριλαμβανομένων των Overwatch (shooter), Fortnite (survival), Call of Duty και CS: GO (tactical) - θα διαγωνιστούν για τον τίτλο του Valorant νικητή.

Το LG UltraGear FACE-OFF δίνει τη δυνατότητα στους καλύτερους παίκτες FPS παιχνιδιών παγκοσμίως να αναδείξουν τις δεξιότητές τους μέσω μιας πλατφόρμας, επιδεικνύοντας ταυτόχρονα την ταχύτητα, την απόκριση και την εντυπωσιακή ποιότητα εικόνας της premium οθόνης της LG. Βοηθώντας τους διαγωνιζόμενους να ενισχύσουν την απόδοσή τους στο μέγιστο βαθμό, το LG UltraGear μοντέλο 27GN950 θα είναι η πρώτη gaming 4K IPS Grey-to-Grey (GTG) οθόνη στον κόσμο με 1ms χρόνο απόκρισης. Το 27 ιντσών UltraGear monitor έχει σχεδιαστεί για να προσφέρει μια συναρπαστική gaming εμπειρία, ενσωματώνοντας την 4K Nano IPS τεχνολογία της LG που καλύπτει το 98% του χρωματικού φάσματος DCI-P3. Κατά την αναπαραγωγή των πιο πρόσφατων 4K HDR παιχνιδιών στο UltraGear monitor, οι χρήστες θα απολαύσουν πιο ομαλή δράση, ταχύτερο χρόνο απόκρισης και εξαιρετική ποιότητα εικόνας με ρυθμό ανανέωσης στα 144Hz.

Loading