LG

LG Velvet: Διέρρευσαν τεχνικά χαρακτηριστικά και μια απογοητευτική τιμή

Η LG κάνει ότι μπορεί για να φτιάξει το κλίμα ενόψει της επικείμενης παρουσίασης του LG Velvet (7 Μαΐου 2020), ένα smartphone που η ίδια έχει διαφημίσει ως κάτι ξεχωριστό τουλάχιστον σε ό,τι αφορά το design του. Τις τελευταίες ώρες, μάλιστα, ήρθαν στο φως ορισμένα από τα τεχνικά χαρακτηριστικά και η τιμή του, που δυστυχώς δεν μας άρεσε καθόλου.

Το LG Velvet είναι επιβεβαιωμένο ότι διαθέτει επεξεργαστή octa-core Qualcomm Snapdragon 765G (υποστηρίζει δίκτυα 5G) και υποδοχή 3.5mm για ακουστικά, ενώ διέρρευσε ότι η τριπλή πίσω κάμερα περιλαμβάνει κύριο αισθητήρα 48MP με OIS (μάλλον Samsung ISOCELL Bright GM2) + 8MP ultrawide + 5MP depth. Η εμπρόσθια κάμερα είναι 16MP κρυμμένη στο notch-σταγόνα και κάτω από την οθόνη υπάρχει αισθητήρας δακτυλικών αποτυπωμάτων.

Σε άλλα χαρακτηριστικά, λέγεται ότι διαθέτει 8GB μνήμη RAM, 128GB αποθηκευτικό χώρο (επέκταση με microSD), ηχεία stereo, μπαταρία 4300mAh με υποστήριξη ασύρματης φόρτισης, και η κατασκευή του είναι πιστοποιημένη στα πρωτόκολλα MIL-STD και IP68 για προστασία από νερό και σκόνη. Οι διαστάσεις του είναι 167.1 x 74 x 7.85mm και ζυγίζει 180gr.

Σε ό,τι αφορά την τιμή του, το LG Velvet λέγεται ότι θα τιμολογηθεί στα 899800 KRW στη Νότια Κορέα, μια τιμή που αντιστοιχεί σε €675. Σίγουρα όχι αυτή που περιμέναμε να ακούσουμε για μια mid-range συσκευή και αν επαληθευτεί, τότε η LG για άλλη μια φορά θα έχει πυροβολήσει τα πόδια της…

[via]

Loading