LG

LG Velvet: Επίσημες αποκαλύψεις για οθόνη, μπαταρία και κάμερα

Πιστή στην καθιερωμένη τακτική της σταδιακής αποκάλυψης τεχνικών χαρακτηριστικών για τα επερχόμενα smartphones της, η LG επιβεβαιώνει τις φήμες και τις διαρροές των τελευταίων ημερών για το LG Velvet. Η εταιρεία ανακοίνωσε πως το νέο mid-range smartphone θα διαθέτει κύριο αισθητήρα κάμερας 48MP, μεγάλη οθόνη και σχετικά μεγάλη μπαταρία, δεδομένου ότι κατάφερε να κρατήσει το πάχος του μόλις στα 6.8mm.

Το LG Velvet θα διαθέτει οθόνη 6.8’’ FHD+ Cinema FullView (20.5:9) με σχετικά μεγάλο περιθώριο στο επάνω μέρος, αλλά και notch σταγόνα, επεξεργαστή octa-core Qualcomm Snapdragon 765G, 8GB μνήμη RAM, 128GB αποθηκευτικό χώρο (επέκταση με microSD), τριπλή κάμερα 48MP + 8MP ultrawide + 5MP depth, ηχεία stereo με τεχνολογία AI Sound που προσαρμόζει τον ήχο για βέλτιστη ποιότητα ανάλογα με το περιεχόμενο, in-display αισθητήρα δακτυλικών αποτυπωμάτων, WiFi 6, Bluetooth 5.0, GPS, NFC, 5G, λειτουργικό σύστημα Android 10 και μπαταρία 4300mAh.

Να σημειωθεί, επίσης, ότι το LG Velvet θα υποστηρίζει τα περιφερειακά LG Dual Screen και LG Stylus Pen, που προφανώς πωλούνται ξεχωριστά. Η παρουσίαση του θα πραγματοποιηθεί επίσημα στις 7 Μαΐου 2020 και θα κυκλοφορήσει από τις 15 Μαΐου στη Νότια Κορέα σε τέσσερα χρώματα (Aurora Gray, Aurora White, Aurora Green, Illusion Sunset) με την τιμή του κοντά στα €675.

[via]

Photo Gallery

Loading